Отговори
# 75
  • sf
аз към 18ч ще дойда на срещата. Татяна, мерси, ама май ще взема и мъжо, че няма кво да прави

# 76
# 77
  • София
Добро утро, душки!

Sprint, браво - 900 гр и 6 см  Heart Eyes Много бързо расте бебчето Hug

Иска ми се днес да да дойда и аз на срещата, но ме плашат обещаните над 40 градуса жега Mr. Green Вече втора вечер спим на вентилатор и неизключен телевизор за заглушаване на шума му. Дано утре е по-поносимо времето.
Да ви развеселя малко - вижте как си пренасят домашните животни в ЮАР - направо си е за патент метода Wink
1 2 3 4

Някой питаше за получаване резултати от лаб. в ТК 120 к-т. Аз се обаждам в ЖК (124 к-т) на следв. ден, казвам име и доктор, при когото съм записана, вадят ги от папката ти и дават инфо сестричките. Те винаги са мили Simple Smile и не отказват.

Мислех си пак за име на бъдещия мъж и ми е смешно, защото тъкмо харесам някое и го свързвам веднага с някой познат, който не ми е достатъчно симпатичен. Добре, ама много имена отпаднаха newsm78. Остава само това на татко му Wink А той как реагира на моя списък - примерно Константин - много е дълго, докато си го напише детето, зор ще види; Александър - не - винаги първо него ще изпитват в училище Shocked Неговото име - как ще разбере, към кого точно се обръщам... Каква логика само Mr. Green

# 78
Aganka вашият списък съвсем като нашия  Mr. Green Нашите предложния са Константин, Момчил, Александър
На мен най ми харесва Константин и ако не решим нещо в последния момент сигурно това ще е  Laughing
Чудехме се бащиното име дали да го пишем с -ов /Александров/, но до колкото чета по форумите правят проблеми
Като дойде момента ще питам дали може без -ов и ако не може здраве да е. 

# 79
Здравейте и от мен. Вече  си имаме креватче и скринче и са много сладички.
За КЕМ и АРКСИ - аз си купих лепенки за секцио 9/25 см от една аптека при ТК. Мисля че се казваше Диана, но не съм много сигурна. Намира се на отсрещния тротоар на редицата с много малки магазинчета в кооперацията срещу паркинга на болницата. Незнам колко струват защото взех доста неща и не обърнах внимание. Сега се заемам да гладя дрешки и да подреждам в скринчето.

# 80
  • София
Беболинчо,  аз преди време бях пуснала тази тема за наставката към бащиното име. Може. Ето линк и виж мнението на Ели ( Elpet ) в нея

Аni_s, честити покупки! Да си ги ползвате със здраве Grinning

# 81
Добро утро от мен.
Тази вечер беше направо непоносима  ooooh! Не стига, че беше адска жега ами и ставах поне 3 пъти да гоня комари из стаята  #2gunfire
Аз също по едно време не издържах и пуснах вентилатора, че иначе щях да се стопя от жега!!!

Аганка, аз вътрешно още от първия месец си знаех, че ще си имаме момче и започнах да мисля само мъжки имена. Мъжа обаче не харесваше никое и все такива смешни извинения намираше  Joy Накрая стигнахме до консенсус и вече си се обръщаме към бебо по име Mr. Green

# 82
Мерси Aganka.  Hug Аз май вече съм я чела тази тема... Все пак си мисля че е по-важно бебока да се роди и да е добре
А дали ще е с -ов бащиното име ... /тука вече всички сте се усетили че това е искане на таткото, а на мен ми е все тая  hahaha /
Ще питаме лелята която записва в болницата и ако каже че може ще е чудесно, ако не... здраве да е

# 83
  • София
Брех че сте ранобдуни бреее, едва ви изчетох пак. Laughing
Добре дошла Спринт и скоро когато можеш ни пиши!  bouquet

За конкурса- мили мамита, много ви благодаря на всички за подкрепата, много мило ми стана и дори и нищо да не спечелим с коремчо, съм щастлива на това онтошение и на подкрепата ви  bouquet
Баща ми купи сутринта списанието и видях там уви че не Аси печели, но пък получава утешителна награда крем против стрии на Мустела  bouquet А аз като гласувала (ако не е съвпадение на имената) печеля антицелулитен нощен гел Венус. Peace Сега ще "дебнем" новия брой. Апропо в този има интересна статия за втора бременност и отношението на 1вото дете, както и други интересни неща.
Лекси а това с тортата ме разби  Laughing Laughing Laughing
Крачето днес е след картофен компрес, още по-добре се чувства, да ви кажа, готварските илачи явно имат ефект Mr. Green
Беболинче, ако нещо те интерсува за името, пиши на ЛС. Моя племенник е Александров по принцип, кажи ако има нещо което те притеснява Peace
Вчера излезнахме с Ицо замалко към 18 ч.- момичеа умрях в собствен сос. Помислете как ще сте- то верно в парка е по-хлад ама направо течах като река  #Crazy
За името- ние сме се спряли на Константин- не го мислете детето че е е дълго, кофти ще е ако не му харесва на него самото като звучене, а в Константин няма нищо смущващо. Освен това означава постоянен и ако са и лъвчета е много силна комбинация на зодия и име Peace

# 84
Добро утро и от мен,

Времето май ще е по-жегаво и от вчера. Цяла вечер от мен се  стича пот и леглото се оказа отвратително мокро на сутринта Sad Но пък при нас от 6 сутринта пеква и до като не залезе слънчо не се скрива и в къщи... За зимата е чудничко, ама е лято. Май и днес ще си ходя само по цици у дома.
Танче, според мен щом не можеш да му измислиш сега име, най-добре го остави за първата среща. Мисля, че още като видиш бебчо, ще му знаеш името  Peace

# 85
Мен лично за името нищо не ме притеснява. Просто с таткото нямаме брак и имаме уговорка от него бащиното и фамилното име, а от мен личното  Mr. Green
Той си е решил че Константин Александър Спасов щяло да звучи по-добре. На мен ми харесва, но от друга страна си има традиции и малко се чудя дали на дечко няма да му се налага все да обяснява че няма -ов окончание. Та за сега съм репшила да попитам лелката в болницата дали ще го запише без -ов /да си спазя уговорката/, а ако тя каже че не може няма да се тръшкаме я.
По форумите пише, че може да сменим после името със съдебно решение, но не вярвам да се занимаваме...

# 86
  • София
Ренка, вероятно така ще стане накрая.
Май и днес ще си ходя само по цици у дома.
Хаха - и аз така и ще сложа нещо м/ду тях и корема.
За списанието - вчера го нямаше по сергиите, а щом днес е излязло, сме закъснели с гласуването

# 87
  • Sofia
ужастна нощ!
дано да се разхади, че направо ...
с мъжо сме заспали на включен вентилатор, ама той го изключил по едно време. аз към 3-4 се изнесох в хола и точно между отворените врати съм спала - ей такова мъртвило на въздуха не съм виждала ... а странното е, че и комари няма ... бебо поне му е добре - има си климатик Simple Smile

да се пазите днес - ние след малко ще се опитаме да се дотъркаляме до пазара и после чак довечера за срещата ще излезем.

ама съм и шматка - днес моят татко има рожден ден и ви черпя виртуално с нещо разхлаждащо!!!

# 88
  • София
Беболинче, това със съдебното решение е много тегава работа и общо взето трябва да имате много основателна причина за смяна на името, но да не задълбаваме. Виж какво ще стане. Simple Smile
Аганка, не сте- поне за моето участие- защото резултатите излизат в другия брой. А аз за Аси гласувах с талон от боря в който беше нейната снимка, а Ицо пък в нета,  за да не се повтарят гласове Peace
Искре ние на вентилатор спим цяла седмица и то да духа към мен насочен та се жиее. Но сега съм вир вода.... ooooh! Пиша ти на ЛС нещо от Ивка Peace
Наистина ,пазете се днес и ако може си я направете по-късно срещата Hug

ААА сега видях- Искре и да ти е жив и здрав рожденника!!! bouquet

# 89
arksi честит рожденик! Много да ви глези и да стане най-обичания татко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт