Отговори
# 90
Здравейте!
Аркси, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав!
Добре дошла на Спринт!  bouquet
Аз от няколко дни не към изключвала климатика, дори спим в негово присъствие! Еее, не си спомням някога да ми е било толкова горещо. Вчера излезнахме да хапнем навън, чак към 11 часа почна да става по - нормално за стоене, а да не говорим за комарчетата. Но през деня дори не си показвам носа навън.

# 91
  • Sofia
това е моят баща - бъдещият дядо Simple Smile

# 92
  • sf
Добро утро! аз снощи спах в хола уж на по-хладно, ама нъцки! ад!
а сутринта ставам и вождам на терсата по парапета повръщано  #Crazy
подивях!!! макар и това да е лека дума. а познайте сега кой чисти на терасата - съседите , сътворили тази картинка  hahaha
ама така е- който не можа да пие, да не пие
айде до после

# 93
опа грешка... значи да е здрав да ви се радва още много години и да стане най-обичания дядо  Mr. Green

# 94
  • Sofia
опа грешка... значи да е здрав да ви се радва още много години и да стане най-обичания дядо  Mr. Green

aaa - тя грешката е моя, че не уточних че става дума за дядото Simple Smile

# 95
  • Sofia
момичета, възможно ли е тапата да е изцяло прозрачна желеподобна смес?!? (без кървави следи)

# 96
Мисля че казваха че е "възможно" да има кървави следи по тапата. Тоест може и да няма, но не съм 100% сигурна  newsm78

# 97
Искре, честит ти рожденник. Да е най-добрия дядо на света  Peace
За тапата - възможно е. Моята тръгна като бяло сополче, втората порцийка беше като жълто сополче и се приключи. А и в училището на 9 месеца казаха, че може да е от бяло до леко кървисто. Хайде наистина срещичката да е от 18 часа, защото ако е от 17, трябва да излезем още по много жегосаното.
Вики, евала за това, че си ги впрегнала да си чистят. Сигурно и аз бих го направила, а ако не се съгласят да им изсипя съдържанието пред вратата им  #2gunfire

# 98
  • Sofia
сега ще звъня на доки да знам как да процедирам ...

# 99
Искре, на мен вече ми стана седмица откак падна и още си чакам. Според лекарите, това е само признак, че наближава раждането, но можело да се случи от  от 2 часа до 2 седмици от самото падане на тапата. Май процедурата е чакане Simple Smile

# 100
  • София
Ау Донси каква гнус, не е истина- и аз щях да си им кажа ама какъв ли щеше да е ефекта е другата страна на въпроса Sick
Бориана, за комарките- абе не е истина навън колко много има, слава Богу вкъщи няма Praynig
Въпрос от ИВето, който забравих да напиша- интересува се от информация за комарници за колички. Всеки с инфо ако иска да ми го прати на ЛС или тук. То и аз нямам такова де newsm78

# 101
  • в мечтите си
Ето и моите скромни покупки за бебо ..които всъщност са изцяло избирани от мама Ани /свекърва ми / ...мисля че се е справила  добре,и доста ме е облекчила   bouquet  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146467&view=1&photo=1

# 102
  • София-Красна поляна
Ели за комарниците не мога да кажа ама в Пигиса като си купувах дъждобран имаше такива и за колички за близнаци. По тази логика трябва да има и комарници за близнаци. Аз в понеделник сутрин ще ходя до Пигиса (ако не съм родила де). Даже си предлагам услугите ако иска Ивка мога да й купя ако има такива и да и го занеса в болницата като се прибирам. Тя в понеделник ще е още там нали? А нейната количка каква марка и модел е че може да има различни видове комарници?

# 103
Тази нощ си беше сташна жега, ама днес може и да не е топло, колкото обещаха.

Ние днес ще ходим за покупки за новия апартамент (печка, хладилник, котлони), чакаме само кухнята и вратите да дойдат и може да се пренасяме другата седмица. Но аз сега си мисля дали не е по-добре да останем при майка ми 10 дена след раждането на бебето, за да може да помага. А и там няма нищо освен спалня, гардероб, маса за хранене и готови баня и тоалетна. Но мъжа ми няма търпение да се изнесем в новото жилище.  Незнам как да го разубедя. Sad Явно му е писнало вече от наште, а аз много добре се разбирам с тях. Откакто съм бременна нито готвя, нито пера, нито чистя. И при мама ми е добре  Grinning Grinning Grinning

# 104
  • София
Миме, писах ти на ЛС.  Peace
Миксилена, много са ви сладки покупките, а и бебе Цеци съм сигурна че ще ги хареса  Grinning
Djidju днес даже май ще е по-горещо  ooooh! А за апартамента- и ние сме при нашите, но засега няма да се изнасяме никъде, а и Ицо слава Богу добре се понася с тях Simple Smile Виж за готвенето и аз съм така, но за другото доколото мога се включвам че ен мога да стоя на 1 място, лудите ме хващат Whistling По-добре му кажи че 10 дни са нищо да останете още там, а за теб ще е по-добре и за свикаване с бебо и за улесение- да е мама край теб Peace

Общи условия

Активация на акаунт