Отговори
# 255
  • София
Ох ето ме и мен- чувствам се като товарен влак на дълга дестинация в тая жега  #Crazy

Честит син Илия на  Рени и от мен. Да е жив и здрав, много щастлив и много да радва мама и тати!

А снимките му са просто чудесни, да е жив и здрав! Hug

Честита дъщеричка Ева и на Нин от нас!   bouquet  bouquet  bouquet

Янче, на патерица малко и аз да ти честитя хубавото име и само хубави неща да ти се случват! bouquet

Весинко тука съм още сме 2 в 1, ноо тая жега ме убива.  Sick
При свекърва ми в Бистрица да ви кажа на сянка чак хладно ми стана, а тук е просто кошмар ooooh!
Днес ходих с мама да поръчаме климатика и познайте- утре ще дойде, но ще го монтират на 10 юли и няма шанс да е по-рано... това е просто наказание. Аз спя нон стоп на вентилатор и едва спя #Crazy
А снощи за по-забавно се задушавах, спираше ми въздуха и се будех от това и изкарах доста време в хола, седнала и явно така съм задрямала, че да не преча на Ицо поне да поспи малко ooooh!
Наоплаквах се ето на, дано поне нощите които идват са по-хладни за всички ни! Praynig

Х. Кирова, какво стана с теб? Дано поне татито знае как да ни уведоми ако имаме новини!

# 256
  • sf
ами ако е за "Неделя" или тая на плиска или тая на "Стамболийски". ако е втората може да го съчетаем с НОИ  Joy, че и тях тряя малко да ги сплашвам  #2gunfire
но иначе ми е все едно- казвайте  Hug

ааааа, и тая "Болеро" на Орлов мост беше много яка, па е и сянка  Mr. Green

# 257
привет на всички! Hug  най-накрая ви изчетох!
честито на всички нови мами! пожелавам им много радости с малките човечета и бързо въстановяване! (а на всички оставащи пожелавам леко раждане като на Рени Wink )

аз да се похваля - в събота понапазарувах някои неща за бебчо - още една хавлийка-зайче, подложка за количката като на Там-там, чорапки... щом имам време ще снимам и ще показвам Wink

сега остава да вземем матраче и повивалник и сме готови. уж беше планирано за вчера, но след прегряването в събота бях решила да не си подавам носа навън Wink и излезнахме с кучето чак в 9 вечерта и бше много приятно Simple Smile

# 258
Donsy, Татяна, какво ще кажете за Jimmys  на Дондуков например? Че тамошните гофрети съм ги позабравила? Ако не ви е удобно съм навита и на Неделята на Стамболийски. А за час 10 00- 10 30 ми се вижда добре. Това Болеро не го знам, не съм ходила.

# 259
Здравейте и от мен!
Честито на Рени,да е жив и здрав малкия Илия!
Ей,направо не може да се диша в тая жега.Гледам утре за срещичка си говорите.А аз съм пак на изпит.Вече предизвиквам съжаление с тоя корем.
Да питам някой си беше купил кошара,та въпроса ми е има ли нужда от допълнителен матрак?Че в магазина казаха,че не било необходимо

# 260
Да питам някой си беше купил кошара,та въпроса ми е има ли нужда от допълнителен матрак?Че в магазина казаха,че не било необходимо
mokoloko, да, трябва допълнително матраче. то си има едно, но е много тънко и много твърдо - според мен може да служи само за основа на второто ниво, където спи бебо в началото. а ако ще ползваш кошарата само за игра - и това си върши работа.

# 261
Аси,мерси.А знаеш ли дали тези матрачета,които се сгъват стават?

# 262
да, стават, но ми препоръчаха да си взема нормално, не сгъваемо (не помня защо обаче Sad )

# 263
Честито от сърце на всички нови юлско-юнски мами Laughing Бързо възстановяване и най - красивите, добри и послушни бебета!  bouquet[/size][/color]

# 264
Аз сега се връщам от ЖК. Всичко е ок. Докторката каза, че имам време до раждането и, че бебчо има още да расте. Платих си за раждането и сега имам право на 24 часово обслужване Laughing
Утре за срещата съм пас, много ми е жега, а утре го дават още по зле sweating Но ако все пак реша ще сигнализирам.

# 265
ей, беболинчо, и мен ме прихващат същите настроения Laughing в събота през нощта даже накарах нашия тати да ме води на болница - бях решила, че раждам. естествено, оказа се фалшива тревога. но персоналът в болницата бяха много мили - аз се притесних, че ще ми се скарат, че ги занимавам с глупости, а те много внимателно ме прегледаха и въобще бяха много мили Simple Smile
kONI , и моите крака стават двойни привечер, но май е съвсем нормално - задържаме вода, пък и тия жеги... нищо, още мъничко остана (макар че аз вече нямам никакво търпение да гушна мъничето Simple Smile).

# 266
  • sf
Цитат
какво ще кажете за Jimmys  на Дондуков например?

супер! СЪГЛАСНА СЪМ! към 10 и нещо ще заседна там- и аз ги знам тяхните гофретки  Mr. Green

# 267
  • BG
Здравейте и от мен!  Hug
От няколко дни не съм влизала и сте изписали толкова много  #Crazy , но успях да изчета всичко  Wink.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ - ДА СА ИМ ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!!!  newsm51
Днес за първи ден мързелувам - толкова е хубаво!  Laughing Обаче имам да гладя, така че бездействието няма да е за дълго.
В събота половинката ми ме заведе на Витоша малко на хлад (не че беше много студено - 25С, но поне беше по-добре отколкото в София). Поразходихме се малко, но вече ми е тежко ...
Май и аз съм се обзавела с гъби, но в сряда ще ми правят микробиология и ще си покаже. Бебко още е седалищно и май няма да се обърне, а толкова ми се искаше да раждам нормално   Confused
До преди седмица нямах никакви притеснения, а сега полека лека започвам да се паникьосвам как ще мине секциото  ooooh!

# 268
  • София
Честит малък мъж на Рени!   bouquet

Днес ходихме да ни записват тонове с Томасе в Окръжна и ме забравиха, та си висях овързана един час...  Crazy Така де, някаква мама се беше разраждала в този момент точно. Добре, че беше Мария да викне една акушерка да ме разкачи и да спре машинарията... Дано после и нея да не са я забравили, че на мен от лежане ми се схвана кръсна  Mr. Green

Може да дойда утре на срещата, ако не ме е завладял пак мързела... То порочен кръг се получава - колкото повече нищо не правя, толкова повече нищо не ми се прави... ама тези жегави дни като не може много да се излиза...  Confused

# 269
Цитат
Цитат
какво ще кажете за Jimmys  на Дондуков например?
супер! СЪГЛАСНА СЪМ! към 10 и нещо ще заседна там- и аз ги знам тяхните гофретки  Mr. Green
Значи срещичката е на Дондуков в Jimmys от 10-10:30, там съм  Peace
Хайде и други желаещи, какво друго ви трябва в това топло време сладолед, добра компания и още нещо....  Wink
А за подутите крака и на мен ми се подуват, а нямам албумин, но е нормално за края на бременността  тежи им вече на крачетата, а и в тези жеги... при мен понеже беба е по-отляво, т левия крак винаги ми е по-подут от десния.
Хайде приятен и прохладен ден ви желая, да ида да свърша и аз нещо стига съм мързелувала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт