Перник-6

• 20 839
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Честит рожден ден на Милена! Много любов и сбъднати мечти!
Честито навършване на 2 месеца на малък Калоян!

Благодаря ви за поздравленията! Много сте мили! Почерпка за всички!

# 211
Ох, Ели eat smile3521аз ометох всичко, за другите дали остана Blush не знам

# 212
Привет девойки сладки Hug
Най- накрая слънцето огря и на нашата улица. Три пъти "ура" Grinning
Аз съм на работа. Вие? Кой, какво, защо, къде, как, и колко? Бързо давайте отчет Grinning

# 213
Здравейте и от нас!

Браво на слънцето, че днес ни удостои с внимание.
 Боби, защо така не ни остави от почерпката  Mr. Green? Аз да се похваля, че спрях цигарите след морето, което е добрата новина. Лошата е, че не спирам да ям  Sad. Все повече хора ме питат дали не чакам второ, поглеждайки към корема ми  Laughing Laughing Laughing. Започнах да взимам храна на Деян от кухнята и след това му я дояждам  Embarassed Embarassed Embarassed. Ето и в момента съм нагънала един сладолед. Не знам къде ще му излезе краят... Ох, улях се с оплаквания.

# 214
Сори Ани,   Embarassedне се сдържах пред тия вкусотии, дето ги е наредила Ели. Особено тия джаджи, които приличат на кошнички с някакъв крем вътре...майкоооооуууу   Grinning
 Браво на теб за цигарите. smile3501 Само така.А за храната не се притеснявай - временно е и ще отмине. Яж тиквени семки( за предпочитане сурови) - хем са за разнообразие, хем все нещо ще си дъвчеш, хем няма да ти се отразява на фигурата, хем са полезни. Неочаквано добра комбинация Joy

# 215
Привет и от мен!
Много почиващи - браво! Ние сме добре, тичаме по задачки и площадки.
Преди няколко дни видяхме малкия Калоянчо на Светлето! Страшен бонбон! Heart Eyes Пак ми се гушка такова малко бебе!
Ани аз на нас понятието разходката с Деянчо ни се припокрива.
Гошко сега се разхожда из къщи със зимни ботуши и е много щастлив, освен това е нападнал купата с топки - ябълки, лимони, праскови. Оставям го да подивее още малко и отваме на разходка.

# 216

Привет момичета Hugкак е хавата
Здрасти Коте  bouquet Радвм се,че Гошко е добре. Еееех как ти завиждам, че си видяла Калоянчо. Сигурно е голям сладкиш. Светле, да го нацелуваш от нас Heart Eyes
Аз откачам вече - девети ден съм на работа и ще се побъркам от тъпотия. Добре, че днес си носех книжка, ама я прочетох вече Tired
Аааа, забравих да ви се "похваля" - започваме ремонт в нас. Сега очаквам страшна гледка като се прибера. Спалнята ще ремонтираме и всички се местим в хола барабар с леглата и гардероба( къде ще се побере всичко... ooooh!) Утре ще докладвам как е положението на фронта.

# 217
Така. Положението е мрачно. Ремонтът 'почнА. Втора нощ не мога да спя като хората. Всичко е нопаки. Детето ми е от другата страна, прозореца ми е от другата страна, главата ми е на другата старна, та чак и Пламен ми е от другата страна...отврат с една дума.Чувствам се като Алиса в огледалния свят Mr. Green Имам и още да се оплаквам, но се чувствам твърде изморена за подобна дейност. Кажете нещо весело плийййз

# 218
Ха, добри ден!

Боби, гадничко е в ремонт - ама погледни от хубавата страна. Скоро ще си имаш чисто нов дом  Heart Eyes.

# 219
Здравейте момичета Hug
Оказа се че вече няма кой да гледа котарака ми и трябва или да го изхвърлим Cry или да го подаря Confused Да знаете някой да си търси котка Crazy Много искам да му намеря нов дом......жал ми е за него, но не мога да го взема при мен, че той досега все в апартамент е живял /на мен не ми дават да живее вътре в къщата/ и ако го пусна на двора ще избяга.....

# 220
Ха, добри ден!

Боби, гадничко е в ремонт - ама погледни от хубавата страна. Скоро ще си имаш чисто нов дом  Heart Eyes.
Егати му се и новия дом Tired. От както се помня все нещо се прави по тая тъпа къща и все нещо предстои да се направи. То ако се събере накуп всичко, което е вложено и направено ще излезе колкото за нова къща и половина. Писнало ми е да чувам, че трябва да пестиме за еди-какво-си. ПиснА ми да пестя.
milenna, сори душка, ама нищо не мога да направя  въпроса за котето. Дано се намери решение. Стискам палци.

# 221
Миленка, много ми е мъчно за котето. Ние сме големи любители на животни в частност котки/виж ника  Wink/, но сега сме в апартамента на родителите ми и дума не може да става. Горкия Свинчо и за него не остава време.
Боби, не те виждамв кю-то, а и май личните съобщения не си четеш Naughty. По-ведро моля за ремонта. Всичко ще се нареди и стане хубаво. Пък може и ние да минем и да инспектираме. Wink

Ние нещо се сополивим. Пак #Cussing out. Омръзна ми да се оплаквам.

# 222
Баба ми се нави да го вземе и сега мацко отива да живее в Бургас Crazy Сестра ми ще и го отнесе Hug Peace

# 223
Егати щастливата котка Tired А едва ли ще го оцени.
Питай баба ти дали ще ме вземе и мен в Бургас, мяу Simple Smile

# 224
Егати щастливата котка Tired А едва ли ще го оцени.
Питай баба ти дали ще ме вземе и мен в Бургас, мяу Simple Smile
Абе щастлива.....беше, сега е много нещастен.....Сестра ми ще го води с влак до тал, милото ще се побърка Tired Амам няма начин, по-малкото зло е....иначе трябва да скита по улиците Sad

Общи условия

Активация на акаунт