Честит рожден ден на Милена! Много любов и сбъднати мечти!
Честито навършване на 2 месеца на малък Калоян!
Благодаря ви за поздравленията! Много сте мили! Почерпка за всички!
. Все повече хора ме питат дали не чакам второ, поглеждайки към корема ми 
Само така.А за храната не се притеснявай - временно е и ще отмине. Яж тиквени семки( за предпочитане сурови) - хем са за разнообразие, хем все нещо ще си дъвчеш, хем няма да ти се отразява на фигурата, хем са полезни. Неочаквано добра комбинация
Пак ми се гушка такова малко бебе!
как е хавата
Радвм се,че Гошко е добре. Еееех как ти завиждам, че си видяла Калоянчо. Сигурно е голям сладкиш. Светле, да го нацелуваш от нас 

) Утре ще докладвам как е положението на фронта. 
или да го подаря
Много искам да му намеря нов дом......жал ми е за него, но не мога да го взема при мен, че той досега все в апартамент е живял /на мен не ми дават да живее вътре в къщата/ и ако го пусна на двора ще избяга.....
.
. От както се помня все нещо се прави по тая тъпа къща и все нещо предстои да се направи. То ако се събере накуп всичко, което е вложено и направено ще излезе колкото за нова къща и половина. Писнало ми е да чувам, че трябва да пестиме за еди-какво-си. ПиснА ми да пестя.
/, но сега сме в апартамента на родителите ми и дума не може да става. Горкия Свинчо и за него не остава време.
. По-ведро моля за ремонта. Всичко ще се нареди и стане хубаво. Пък може и ние да минем и да инспектираме. 
. Омръзна ми да се оплаквам.
А едва ли ще го оцени.
Амам няма начин, по-малкото зло е....иначе трябва да скита по улиците