Отговори
# 120
Персиа,  знам за 30-ти, ама дали няма да се излъжат по-рано TiredИначе за климатика, вчера седях на климатик и днес съм със запушен нос ooooh!

# 121
  • София
Дано да се излъжат! Grinning Пази се да не настинеш, че остана още малко.

# 122
Как си Персия, скъпа?

# 123
....От вчера много ме боли кръста, по-точно опашката. Четох, че това е от разширяването на таза за раждането, отделно ме боли и ниско долу корема-това пък било, щото беб се смъква.....малииииии.....наближавааааа......
smile3516 неееее!!! рано още, къде си се разбързала? направо се облещих  #Crazy

# 124
Някой знае ли с Тиги какво става?

# 125
  • Ланкър, планините Овнерог
....От вчера много ме боли кръста, по-точно опашката. Четох, че това е от разширяването на таза за раждането, отделно ме боли и ниско долу корема-това пък било, щото беб се смъква.....малииииии.....наближавааааа......
smile3516 неееее!!! рано още, къде си се разбързала? направо се облещих  #Crazy

Ееее, нормално е да ми се случват такива работи в моите седмици, но не значи, че тръгвам да раждам веднага. Поне още 1-2седмици да изчака и му разрешавам.

# 126
  • София
Поли, добре съм. Гледам да не се разхождам много по слънцето, че иначе лошо. Дебелея усърдно, почти двойна съм станала  откакто се видяхме и се чудя newsm78 още накъде - ама явно може още Sad
 Ти как си ?  С климатик се живее по леко, нали?
 Тиги, не пише ли през седмицата когато е на работа?

# 127
Как сте сладурки
само влизам за малко ,голяма скука тука ,айде излизайте от скайпа Naughty
Гита- ша стискаш още малко Peace
Айде лека ви нощ ,отивам да гледам новините заради инцидента с цирка ,марианамама -мила важното е че няма жертви ,огромен късмет са имали децата

# 128
  • София
Ето ме и мен Simple Smile най-накрая се прибрахме! Simple Smile Изкарахме си добре и поне злезнаха от тази миризлива столица та и на хлад в къщурка та екстра Party
Ади за водата чух чак за 31.06. но дано се излъжат и я пуснат по рано! Whistling
Гита и аз съм с едни странни болки точно такива които ти описваш и много се шашкам,че най малкото нали имам и разкритие и ме е страх Rolling Eyes Confused Дано беб си кротува поне до средата на юли Praynig
Оффф.............. а за тази жега не знам какво да кажа ooooh! Е сега се изкъпах и съм гола на вентилатора  Mr. Green и пак ми е топло ooooh!А и ми е тежко ...... хапнах си пийанх си доволна и биричка  Mr. Green и са съм не като балон ами не знам ......  Joy
Приятна вечер на всички и до утре!  Hug Hug Hug 

# 129
  • Пловдив
Какво преавие вие два дни  ме няма а вече сме на 7 стр. и отделно в скайпа.Дано да успея да ви изчета.
Целувки на тумбитата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
Херелинка няма никакво значение как е...просто ще го извадят по-лесно ако е вертикално, а не напречно. Но няма голямо значение  Peace

Ади и аз съм с такова усещане от около седмица, но мисля че е заради контракциите  Rolling Eyes

"Ти до WC  или до хладилника отиваш?"
Joy hahaha
Кажи, първо ще мина през кантара и после ще избирам на къде да хващам  hahaha Joy
Аз сега според кантара ще избирам какво да закуся, ако е благосклонен към мен ще са пържени филийки, ако не е благосклонен..пак ще са пържени филийки с много гузна съвест  Blush Laughing

rotfImao rotfImbo rotfImao

Кроки честито   bouquet Да ви е жив и здрав  Heart Eyes

Много сте писали, аз съм малко депресирана и заета, но като мога ще ви хвърлям по един поглед  Whistling

ПП: Марианамама ужасно! Сега прочетох...Радвам се, че са добре, гушни малката и дано не ви се случват такива неща!  Hug

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 23:43 от Ivy

# 131
smile3516 неееее!!! рано още, къде си се разбързала? направо се облещих  #Crazy
Ееее, нормално е да ми се случват такива работи в моите седмици, но не значи, че тръгвам да раждам веднага. Поне още 1-2седмици да изчака и му разрешавам.
След 2 седмици ти е разрешено!  Grinning
До тогава недавам  Stop

# 132
  • София
Добро утро! Hug

# 133
Добро утро на всички мамчета!

Доста сте поизписали във форума!!!

Наистина в тази жега просто не се живее, а и днес току идвам на работа и лоша новина-повреда в климатиците, ужас, дано ги оправят, иначе не знам как ще се живее тук.

Кроки-честита ви радост!

Марианамама-много неприятна случка, най-важното е че всичко е минало и всички са добре!

Моля ви, не говорете още за раждане! Има време! А и аз имам планове за пътувания да края на юли, така че предлагам за раждане да си говорим след месец юли!

Хубав ден!   bouquet

# 134
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug Много сте поспаливи днес  Grinning

Сервирам кафето и изчезвам, докато е по-хладно. следобяд пак ще намина  Heart Eyes

Слънчев и не много горещ ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт