Отговори
# 135
Добро утро! А така, дайте малко почивка на Гита де.
Кроки, честит ти племенник да е жив и здрав!!!
За плажа- аз пък си ходиш в неделя, стоях си под чадъра, къпах се, даже плувах, и въобще не съм обръщала внимание на това кой ме зяпа и кой не. Единственото нещо което мно-о-о-го ме изнерви беше че вече наистина няма къде да се паркира защото тия нагляри със заведенията по Кабакум са си сложили всичките пред заведенията по една щайга и точно като слезеш от колата ти викат "Ама тука не може да се спира", Айде ходи си търси място (това беше в 9ч, за 12 като си тръгвах не ми се разправя.)
Иначе проблема с корема го реших много хитро - изкопах си дупка hahaha

# 136
  • София
Добро утро и от мен.
Ух, днес пак ще бъде жега, а ние в работата нямаме климатик. Не знам как ще се живее.
Мен пък от два дни ме боли гърба, малко над кръста. Сигурно от тежестта, ама е доста неприятно и не знам с какво мога да го облекча.
Хайде, лек ден от мен за сега - отивам да ви прочета.

# 137
Как сте мами Heart Eyes

Аз сега се излюпих, друго си е на малко хлад Grinning
Тони, искаш ли да ходим да хапнем на обяд в тази пицариика тук-Кери ли е или там не знам каква е?Тамън ще ти дам малко Кюстендилски черешки Party

# 138
  • София
Гита: Ама чакай  ! ама леле, как прозвуча 1 - 2 седмици и може вече. Ама аз се стреснах - 1 седмица = 7 дни. МОМЕНТ. Ние сме още бременни, в главите ни са ехографски прегледи само, още не сме на вълна памперси. Аз лично съм дълбоко потресена  Joy hahaha

Трябва да се настроим първо, да дойде примерно 15 юли..и да се почва филма..

силванченце: в късмета ли? с какъв ник си там? и пишеш ли ? Ако не си се престрашила още почвай, там се радваме на бременните  baby_neutral Laughing

Марианамама: аз забравих да ти кажа, че настръхвах докато четях, хрумнаха ми 100 неща в главата докато стигна до края на поста ти. СЛАВА НА БОГА, че всичко се е разминало   bouquet

Отивам в банята да измия влагата насъбрала се по тялото ми през нощта smile3515

Докато си търсех усмивката видях едно емотиконче, което сме позабравили -  EFP ...хайде, мамчета, припомнете си първия положителен тест, графиките...месеците ноември и декември..
  bouquet

# 139
Аз имам няколко  EFP, защото милото все не можеше да повярва. JoyЕеееееееееееех, добрите стари времена, а сега остава само месец до   ylinfant

# 140
Marianamama, дано детенцето не се травмира от приключението, отървали са се.

Кроки, честито тщастие на брат ти!!!!!

Аз открих страшна зависимост за себе си между кафето и контракциите, като не пия кафе и нямам , като пия и цял ден е куцо!
Всичко ми е на 6 така да се каже утре съм на консултация и ще си правя последни кръвни изследвания и ще докладвам. Само имам болки като от разтягане. Болките ми са главно от вътрешната страна на бедрата при това сутрин.
Иначе беб се оказа герой, голямо приключение извършихме с него последните 2 месеца. Разбрали сме се да ми отпусне едно моренце -за общото благо и после като си дойдем да се ражда!!!
Весел ден, мацки!!!

# 141
Добро утро и от мен, бъдещи и настоящи мами! Аз пак съм леко депресионно настроена, отново не можах да спя и сънувах един тон глупости.Така че ви оставям,  ще ви чета от време на време и ви пожелавам усмихнат ден.

# 142
 Ади и Димианки, както разбирам и двете сте от люлин, исках да ви питам спряли ли сте се вече на педиатър, аз никого не познавам и нямам никакъв късмет със случайно избрани лекари, а естествено за детето си искам добър, тъй, че ако можете да ми помогнете ще съм ви ужасно благодарна.

# 143
Rebeka, и аз не знам какво ще правя с педиатъра newsm78Казаха ми тук за една дето била добра, ама като не съм и ползвала услугите?Ти от коя част си на Люлин?Аз съм пропуснала, че си от наше село.Ние с Димианки живеем почти една срещу друга, ама нещо все не можем да се видим JoyТя доколкото знам ще записва педиатър в 26 поликлиника newsm78

# 144
добро утро днес се улях ама си имам при4ина да стана толкова късно
има един кон над нас неспря да трополи до 2 4еса  Crazy

# 145
 Ади аз съм в 4-ти(428) и мъжа ми преди беше в 26-та при педиатърка, после се записах ме в Медивата, ама хич не съм доволна и търся алтернативи, как се казва тази от 26-та?

# 146
Леле, бях навън да нося едни документи!

Наистина човек не трябва да се показва, направо не се живее! УЖАС!  Shocked

# 147
 EFP аз имам два и моя неможа да повярва и ме прати за втория даже пожела той да ми го направи  Joy беше то4но на коледа голям подарък си направих ме много съм щастлива  Heart Eyes newsm76  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts

# 148
Rebeka, не знам как се казва тази, ще питаме Димианки, акто се появи.Тази дето на мен ми казваха за нея е в 6-ти,ама знам ли newsm78Може да се разберем да се видим тези дни, в следобедноти часове към 17 часа.Ти си близо.Ще я питам и Тони и може да се разберем, ако искаш Grinning

# 149
 Ади съгласна съм аз съм на разположение по всяко време.

Общи условия

Активация на акаунт