Отговори
# 150
Добре, супер.Само да се появи и Димианки от някаде и ще се разберем нещо, че за напред по-сложно ще става.Ти от къде си иначе, от кога живееш тук?Къде ще раждаш?Кога ти е термина?

# 151
 Ехооооооооооо здравейте
Изненадка  Laughing
Нали съм вече в 45-дневен болничен, но ми останаха малко нещица за посвършване та така...днес съм тук, а следобед в 16 часа съм на великата ЖК, която все се отлагаше. Да говидим беб какво си прави на тази жега  Joy hahaha
Крокодил - честито   bouquet да е жив и здрав малкия Мартин. Малка разлика ще имат вашите бебоци, това е супер ще си играят мъжагите като поотраснат  Laughing

Мира - много хубаво столче за кола.А и цената му е супер.Изглежда новичко нищо, че е от Продавалника много мами си пазаруват от там.

Гита - къде я юркате жената да ражда. Има време до 12 юли, нали така Гитка? baby_neutral
Марианамама - леле жена, абе голям стрес бе мила. Уф добре, че всичко е свършило и е зад гърба ви. И ние бяхме на цирк и си представих много подробно ситуацията. Бяхме 3 майки с 4 деца (едно в тумбата ми  hahaha) А на малката да купиш най-красивите чехли.

Лони 0902 - и аз имам болки в гърба ама съвсем от скоро.Няма как ще си траем.

Шоши84 - добре завърнала се   bouquet Разбира се, че беб ще ти отпусне едно моренце .(ама ти за всеки случай си вземи бумагите там разни карти и изследвания )

# 152
 Аз израстнах в Дружба и преди 3 години дойдох в Люлин при гаджето, термина ми е на 13-ти и за сега съм се спряла на шейново, надявам се да имам време да стигна до там защото не е близо.

# 153
здрасти на всички,
нямам как да чета томовете които сте изписали през седмицата която ме нямаше...
само влизам да кажа:
1. бяхме с мъжо една седмица на село, за да помагаме за черешите... излишно е да казвам че пукясах от жега... предполагам и на вас не е било лесно, лошото е че жегата тепърва предстои ooooh!
2. междувременно в понеделник бяхме на ЖК - 2165 г., за сега всичко се развива нормално, апарата даде 13ти Август този път, но когато реши тогава да излиза бебока Hug
3. и последно.... довечера живот и здраве отпрашваме на морееееее, като да отбележим края на 8мия Joy, дано всичко мине безпроблемно, стискайте ми палци да не родя някъде по пътя hahaha
та с други думи до скоро, че мъжо ме ръчка да ядем...

# 154
И аз съм за Шейново,ама за 23.08.Чак от Дружба си дошла,лелеееее, другия край на София.Избрала ли си си лекар при който да раждаш или при който е на смяна.Нормално ли ще си раждаш?

# 155
"Хора ,знам че сега се регистрирах , но просто исках да споделя радостта си от това ,че станах леля вчера вечерта към 9 сестра ми роди момиченце-Марчела-51см , 3.125 кг
А най странното е ,че тя не знаеше ,че е бременна и разбра едва снощи когато тръгна да ражда.
Нямаше почти никакъв корем и всичко си и беше редовно ,никакви симптоми  и вчера изненадка ......бебе.
Тя го искаше от 2 години и направо не знаеше на кой свят се намира -толкова беше шашната и същевременно адски щастлива"

Ох не мога да се спра да се смея Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 12:54 от rebus

# 156
Здравейте и от мен!
Мале май всички сме се настроили рано да раждаме. На мен термина ми за сега излиза на 26.07, но се надявам най-късно на 15.07 да съм родила. Вече не издържам в тези жеги. Седя само вкъщи на климатика.
Аз също имам болки в корема ниско долу, но са като мускулна треска ли и аз нз как да ги определя.  newsm78 Снощи имах някаква много силна болка в таза, направо цялата се изпотих, толкова беше силна, но просто за 1-2 сек.  Иначе се чувствам добре само дето е много жега

# 157
нямах време да изчета всичко - то и тази тема почти приключила  Laughing
ние взехме ваничка със стойка и количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1355, само че е в синьо.  Laughing
а днес просто ми е много каръшки ден, добре че най-накрая имам форум

# 158
 Ребус от къде го извади този цитат бе душо!!! И аз съм чувала за подобни случаи ама то направо не е истина това

Ивченце - Весело изкарване на морето. И да стискаш кълки, рано ти е още.  bouquet После чакаме снмики.

Теди болките са наши постоянни спътници. Ще стискаме малко остана  Hug

Херелина - Честита ваничка и количка. Супер   bouquet

Ох, жега е, пот ми тече по врата отзад .... #Crazy     Sick     #2gunfire   къде си мило климатиче.......ще изтрайме и днес...няма да се предадем  Naughty

# 159
Аз израстнах в Дружба и преди 3 години дойдох в Люлин при гаджето, термина ми е на 13-ти и за сега съм се спряла на шейново, надявам се да имам време да стигна до там защото не е близо.

Айде да направим под-клуб на запътилите се към Шейново  Laughing . там съм си избрала, но без предварителни уговорки с екипи....на когото попадна - дай боже всичко да е наред  Praynig
моят термин е за 12.08, но се надявам бебчо да тръгне поне мааалко по-рано, че в тая жега не се издържа  #Cussing out

# 160
Здравейте, мами! През уикенда си бях в Варна. Мъжо ходи на плаж , а мен ме досрамя  и не отидох  Embarassed, а толкова много ми се ходи. Вече сме си в Разград и започва пак скуката и еднообразието ,но няма как.

# 161
 Ади за сега смятам да раждам нормално при когото попадна, доктора от жк работи в шейново, но нищо не сме се разбирали, ще видим как ще мине следващата консултация, ще спомене ли нещо, като цяло за нормално раждане май няма смисъл от уговорки, ама де да знам.

# 162
Vasq някъд във форума, ама направо не се сдържах..
Теди ти защо не се обади че си тук?

# 163
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро!!!!

Аз ще откажа кафето, на тоник съм в тия жеги. Така че, за всички умрели от жега, един студен

Енти, не се шашкай, но моя термин е 28.07, та след около  седмица-две вече ще е добре дошло едно раждане за мен.

Вася, твоята кристална топка не може ли да се е объркала и да родя по-раничко? Joy

# 164
  • София
Привет и от мен мами! Hug
Ади за пицата ако искаш да остане за утре,че след малко ще излизам с майка ми малко и няма как да стане!
А иначе за педиатърката съм се спряла на една от поликлиниката тази в 6 ти където е битовия и се казва Груева Peace Била много добра и познавам няколко мами + снаха ми които са там с бебоците и са мнооооогоо..........доволни! Тя каза като родя да и се обадя и на същия ако не на следващия ден ще дойде в къщи!
Ребека ние и с теб сме много близки бре Simple Smile аз съм в 431 блок  Mr. Green
Айде утре задружно на пица?

Общи условия

Активация на акаунт