Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са темите за разговор във форума?
Кога започва раждането и спира ли бебето да се движи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са темите за разговор във форума?
Темите за разговор във форума варират от бременност, покупки за бебето, здравни проблеми, съвети за изследвания, до обмен на лични преживявания и смешни истории. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват бременност, изследвания на урината, покупки за бебето , преживявания с медицински специалисти , съвети за пелени и кърмене и споделяне на лични преживявания.
-
Кога започва раждането и спира ли бебето да се движи?
-
Как мога да стигна до магазин Piggy's с градски транспорт?
-
Какво да очаквам по време на раждането и какви са нормалните симптоми?

яко е:-)))
да ви кажа откакто не съм на работа,не съм имала нито една контаркция.много интересно,чувствам се супер.а снощи излизахме с приятели,много ми беше хубаво,отпусна ми се душичката.тази събота пак няма да ни донесат обзавеждането за детската,а аз мислех до понеделник всичко да е подредено,изпрано ,изгладено и сложено в новите мебели.ама нейсе,голямо чакане.
викам и,ами ако не го харесам,няма да го обличам.ама и аз съм гадна,точно това пък исках аз да си го избера,ама карай,вече имам толкова много дрехи,4е не знам кога ще ги обличаме.
и асансьор нямаме пак се скапа аман ве4е
Сресвам се и ще тръгвам след 10-ина мин.
) ,4е жива-умряла три дни след термина да влиза в болница да й предизвикват раждането!
Ще я питам като излезе дали е доволна от обслужването и ще докладвам!