Отговори
# 30
ДОбро утро!
Какво ви става бе хора???
mentina мерси за кафето, че без него ...., ама тия кифли ли какво е що ги сложи там??? Хич не мислиш и за мен аааааааааамахааа  Cry
за яденето - така както тези дни ми се яде, не съм яла дори и в началните месеци. Направо нямам спирка - УЖАС!!!  Shocked Ако така я карам ... досега съм +11 кг, ама може и да стана +31 хихихихи
за морето - и аз искаммммм, многооооо, ама няма и точка по въпроса
стига съм досаждала!  Hug и  Heart Eyes от мен
айде до после

# 31
Здравейте!!!!!!!!!!!!!!!!
 На мен ми подариха един диск с преспивни песни за бебе на всякакви езици и сега го слушам, та може и да заспя на компютъра.
Няма ли да разпространиш тези песнички??? И аз искам  Whistling

# 32
 На мен ми подариха един диск с преспивни песни за бебе на всякакви езици и сега го слушам, та може и да заспя на компютъра.
Те са на диск, купен...Дай празен и ще ти ги запиша, че и текстовете ще ти принтирам:-)) няма copy right за мен  Grinning

# 33
Те са на диск, купен...Дай празен и ще ти ги запиша, че и текстовете ще ти принтирам:-)) няма copy right за мен  Grinning
hahaha трудна работа да ти дам!!! малко си ми далеко ...
друг начин не се ли сещаш? как между другото се казва диска? аз имам един, от списание "Моето дете" - да не би да е същия?  Heart Eyes

# 34
Добро утро  Hug
Аз преди малко закусих- с пържени филийки  Embarassed и сега сядам да се отчета и да прочета какво правите.
Вчера бяхме на преглед и бебчо си отговаря точно на седмиците. Докторката се стресна в началото тъй като по таблица терминът ми е на 12.08, но бебо си върви с 2 седмици по- малък от самото начало. Обърнат си е надолу с главата и все още е момченце  Hug Следващият път ще го видим на 03 юли., а другата седмица ми дава болничния и документите за болницата. Вчера ми даде само списъка за болницата и започвам да пазарувам вече. В нашата болница искат пампарсни чаршафи и дрехи за бебчо. То май наистина с 2 сака трябва да ходя  newsm78

Енти аз мисля да го слагам надолу, но пък една приателка каза, че и тя го слагала надолу ама пишока си се вдигал. Но като начало ще пробвам надолу. Питах свекърва ми и тя каза че и някога го е слагала надолу. Май няма значение

От 1-2 седмици се мажа с Гармастан и да ви кажа започнаха да ме болят зърната, а преди това си се чувствах добре. Дали е от Гармастана newsm78
Исках още нещо да ви питам, но забравих. После пак.
Чао засега и си стоите вкъщи че навън не се живее  bouquet

# 35
  • София
Polinezia_love  - ооооооооо съгласна съм за кантара! Grinning Как изкара рождения ден?
 Ако ти се занимава може да ги качиш или в арена-та или в дата-та. А може и вече да ги има там newsm78  Как се казва диска?
 Аз днес чакам, майката на мъжът ми да дойде Grinning / много е грозна думата свекърва за такава жена/. Немога да я накарам да ни дойде на гости от година и нещо. Та днес ще дойде , и се чудя да ходя ли да пусна и тото Laughing.  Все да не ни притесни, да не  ми е на главата в това състояние - та  добре,че  е поставена в положение,че утре си пътува та трябва да спи някъде smile3508

# 36
Ще питам мъжи дали може да ми го качи в АРена или в Дата и ще ви кажа, че аз съм малко невежа по този въпрос. Mediterranean Lullaby- така се казва има преспивни песни на няколко езика.
 Персиа, добре изкарах РДто. То ние с мъжи се почерпихме двамата в едно квартално. То в тази жега и за празнуване не става освен ако не си на морето...Ох това море!!!!

# 37
  • София
Догодина  с бебка и на море Simple Smile А не ги намерих нито в дата, нито в замунда , нито в арена newsm78 Явно е нещо което не е толкова разпространено.

# 38
# 39
  • София
 Някои от тях са много сладки, приличат ми малко на руските песнички!

# 40
Ще питам мъжи дали може да ми го качи в АРена или в Дата и ще ви кажа, че аз съм малко невежа по този въпрос. Mediterranean Lullaby- така се казва има преспивни песни на няколко езика.
 Персиа, добре изкарах РДто. То ние с мъжи се почерпихме двамата в едно квартално. То в тази жега и за празнуване не става освен ако не си на морето...Ох това море!!!!
абе моми4ета  поли копирай диска в компа и после и ги прати на скайпа  Whistling

# 41
Момичета ,аз най-накрая
СТАНАХ ЛЕЛЯ НА МАРТИН- 3,400кг ,50см!!![/color][/b]

newsm44 Вчера милата ми снаха направи брат ми най-щастливия мъж на земята!!!  newsm68 Това й е коствало неимоверно много страдания ,но резултатът си е заслужавал усилията! Heart Eyes
В 5ч. са й се пукнали водите ,в 9ч. най-спокойно са тръгнали към болницата ,в 14ч. ве4е е умирала от болка  Confused и в 15ч. е родила естествено и без упойка.  Grinning Grinning Grinning
Много ми е странно.Това е първото бебе в семейството ни и съм леко шашната от факта. Crazy За съжаление ще си видя племенника сигурно след пове4е от половин година ,тъй като брат ми живее в София ,а аз във Варна и до тогава все няма да ми се вярва ,4е това е истина. Laughing[/b]
А да ви кажа за плажа и морето хич не съжалявайте толкова-аз поне в4ера хи4 не се чувствах комфортно!Всички ми зяпаха възголемия корем и линея неграта ,а може би и седалищните части.  Embarassed ooooh! Не можах да си намеря място на пясъка-никак не ми беше удобно и се чувствах като тюлен на сухо. Sick Не знам как ще се навия да отида пак.На басейн ми беше къде къде по-приятно.Земята твърда ,водата топла ,4иста и шезлонги колкото си искаш.

На мен от София чак ми мирише на море............................. Аз сега съм кит, а кита трябва да в морето!
   Joy  hahaha Joy
Мимсат , Hug Hug Hug!

# 42
да точно този е!!!!

# 43
КРОКИ   bouquet newsm44 smile3525

# 44
  • София
Крори, честита радост, да ви е жив и здрав юнака и много да ви радва![/color]
Franito - ще стане със скоростта на костенурка ако се опита през скайпа:(.  А трябва да праща песен по песен. Другия такъв  начин малко по-бърз е е-маила ама там пък има ограничение за големината на информацията която се качва. Най-лесно е чрез торентите.
 Момичета успяхте ли да ги чуете в амазона?

Общи условия

Активация на акаунт