Отговори
# 15
29 си е А група

# 16
  • София
Всички сме си тук де и аз да благодаря на Гита   bouquet

# 17
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug Спиииите ли, спите  Simple Smile

Моя сън хич го няма - докато заспя - мъка, после дремвам малко и като облещя очитеее  Shocked Почва едно лудо мятане в леглото  ooooh!

Да ви сервирам кафето и закуската

утре ще е пълно с тази жега, всички ще сме си на сянка

Ааа, някои ще се пробват за море  Wink

# 18
  • София
Добро утро! Hug
  Закуската изглежда страхотна, къде да си намеря сега такаваSimple Smile)))))))))))))))!
 Мен ме гони вълчи глад, по-зле е от първите месеци!  Sick Само гледам да мушна нещо . Embarassed  Милото  в началото все ме питаше къде съм тръгнала в 2 часа посред нощ. После свикна, че WC е част от нощния ни живот и спря. Сега почна пак да пита "Ти до WC  или до хладилника отиваш?" А хладилника и възглавницата са ми първи дружки Simple Smile)). И  сънливото състояние от първите месеци се върна. Все гледам да стигна възглавницата.

# 19
  • София
"Ти до WC  или до хладилника отиваш?"

Joy hahaha

Кажи, първо ще мина през кантара и после ще избирам на къде да хващам  hahaha Joy
Аз сега според кантара ще избирам какво да закуся, ако е благосклонен към мен ще са пържени филийки, ако не е благосклонен..пак ще са пържени филийки с много гузна съвест  Blush Laughing

И добро утро и от мен, ой тъкмо чух звука на каната - готова е за кафенце. Очите ми са залепнали от това недоспиване и ставане по няколко пъти  ooooh!

Аз днес мисля да отида на почистване на лице, от тая жега дето ми се поти лицето и грима ми запушва всички пори и поренца  ooooh!

# 20
  • София
Да ти кажа нямам кантар в къщи.  Peace Иначе вечно гладна ще си стоя.
 Не ме притеснява, че съм +17 ,че може и отгоре да съм / тях ще ги смъкна, дори само от спортна злоба/, проблем е, че  дрехите които си взех последно не ми стават. Имам чувството, че си поливам корема всеки ден и той, расте ли расте. Като гъба е , сутринта няма нищо до вечерта  е нещо страшно. Щом посегнах на безшевните тишърки на милото представете си какво е положението Mr. Green

# 21
добро утро мерси за кафенцето и закуската   bouquet 
спя непробудно оба4е като стане сутрин и тез над нас се размърдат като коне ходят  Shocked ей такива о4и отварям  Crazy 

# 22
  • София
Аз вече опъвам тези тениски, които споменаваш  Laughing
Добро да е, Франи  Heart Eyes

Абе мами, които чакате момченца - какво сте чували като "последни данни" за начина на слагане на памперс на бебето. Пишока нагоре или надолу? Едно време битуваше, че трябвало да е нагоре, а на мен гин. ми каза надолу! За да не опикавал и себе си и мен..

# 23
Аз вече опъвамв тези тениски, които споменаваш  Laughing
Добро да е, Франи  Heart Eyes

Абе мами, които чакате момченца - какво сте чували като "последни данни" за начина на слагане на памперс на бебето. Пишока нагоре или надолу? Едно време битуваше, че трябвало да е нагоре, а на мен гин. ми каза надолу! За да не опикавал и себе си и мен..

еднта ми дружка го дига на горе с топитата другата на долу абе де да знам както дойде според мен  Whistling

# 24
Здравейте!!!!!!!!!!!!!!!!
 Хубава закуска...........
 На мен ми подариха един диск с преспивни песни за бебе на всякакви езици и сега го слушам, та може и да заспя на компютъра. Мъжа ми каза че щели да отекчат бебето, какво ли разбират мъжете обаче...
 Ох как ми се ходи на басейн ако знаете, с едно коктейлче джин с тоник и много лимон....ама няма!
 Персиа, мила не ти трябва кантар у вас, повярвай ми! Аз почти спрях да се тегля....
 Какво ще правите днес

# 25
аз съм чувала че ако се сложи нагоре пишока, бебето се напишква цялото...май това било отживелица - със слагането нагоре...

# 26
аз искам на плаааааааажж  smile3518 под 4едър4ето на шезлонга

# 27

На мен от София чак ми мирише на море............................. Аз сега съм кит, а кита трябва да в морето!

# 28

На мен от София чак ми мирише на море............................. Аз сега съм кит, а кита трябва да в морето!

Crazy

# 29
  • София
Ако и хипопотама влезе в морето ще изплискам водата..затова ви оставям вас само  Joy

Аз ще си скучая май пак вкъщи повечето време днес, сега си правя закуска и ще гледам огледала след малко

Общи условия

Активация на акаунт