Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте! Аз да се отчета, за да не си помислите, че съм родила.

Кроки, честито! Много е хубаво да са с такава разлика братовчедите. Танти и племенника ми имат точно 2.5мес. разлика и сега само се търсят. mentina, при вас разлика съвсем пък няма да има. Супер!!!

И аз мисля всичко от Пигиса да донапазаруваме. Само дето ми е далечко, но за стабилен пазар си струва.

# 76
  • София
Гита:тъкмо щях да питам къде си, за пигиса и аз вече го реших, хареса ми, че имат всичко..но големия пазар ще го правя сигурно началото на август. Абе ти бях видяла, че си взела лигавник, защо им е на бебовците лигавник и в списъка го има, ама те плюят ли ? - какъв тъп въпрос, в смисъл цапат ли си устата? Аз мислех, че само с лъжица ако го храниш се олигавя..?

# 77
  • UK
Гита:тъкмо щях да питам къде си, за пигиса и аз вече го реших, хареса ми, че имат всичко..но големия пазар ще го правя сигурно началото на август. Абе ти бях видяла, че си взела лигавник, защо им е на бебовците лигавник и в списъка го има, ама те плюят ли ? - какъв тъп въпрос, в смисъл цапат ли си устата? Аз мислех, че само с лъжица ако го храниш се олигавя..?

Ми оливат се дори и да го кърмиш... има лакоми бебковци които се оливат целите но определено се пооливат  Peace

# 78
Някои бебета поповръщат по малко, като се уригнат, което си е нормално. Отделно Танти започна да се лигави стабилно като за зъборазтеж от 2мес., та да се подготвя. След носене в кенгуру от 5мин., можехме да го изтискаме, такова лигавене. А за яденето с лъжица ще ми трябват доста по-стабилни лигавници.

# 79
  • вкъщи
кажте ми нещо безвредно срещу запек.ям много кайсии,праскови,4ереши,4е и диня,а ефект никакъв. Embarassed
какво да си купя,дуфалак ще подейства ли?

# 80
  • UK
кажте ми нещо безвредно срещу запек.ям много кайсии,праскови,4ереши,4е и диня,а ефект никакъв. Embarassed
какво да си купя,дуфалак ще подейства ли?

Аз докато имах проблеми с тоалетната личната ми изписа Лактулоза... подходящ е за бременни... но започнаха черешите и не ми потрябва... той е на сироп и съм го пила само веднъж и ако искаш да се разберем нещо да ти го дам... поне на теб да ти свърши работа, че така ще си остане иначе  Peace

# 81
  • вкъщи
мегита благодаря ти,още утре ще си го купя.а за даването няма как да ми го дадеш,защото аз не излизам в тези жеги,прилошава ми,и си стоя на хладничко.ще поръчам на мъжа ми да[го купи,а и ти си го пази,че след раждането може да ти потрябва.аз с теди имах големи проблеми,имах хемороиди и запек и една седмица се мъчих без резултат.
 а да ви питам,вие подувате ли се като излизате навън,аз като съм вкъщи нямам отоци,но изляза ли и чехлите ми стават малки,глезените ми са като козунаци

# 82
Марианамама- дуфалака и сиропа на Мегита са абсолютно безвредни за нас ,ако обичаш сушени смокини също вършат работа .
Май няма да излизаме ,навън продължава да е ад

# 83
Дуфалака става, но аз имах период, в който и той не действаше. Тогава АГ-то ми изписа свещички Eva Q, които си стават за бременни,но не и ако имаш хемороиди. Аз също съм стози проблем и мнооого добре те разбирам.
За подуването...... ooooh!......много съм зле. Едва ходя, глезени нямам.

# 84
  • София
marianamama  аз знам че помага на гладно сутрин да хапнеш киви Peace
Енти наистина не ни беше скучно Simple Smile и ще се радвам пак да се видим Simple Smile а и нали ти казах и за Ади та може да спретнем нещо заедно и да се видим,но тези жегиии ....... ooooh!

# 85
най доброто разхлабващо е праскови и после пий вода  Peace така се докарах днес цял ден офиса вардя Joy

# 86
Zdravejte momicheta!
Posledno na latiniza. Utre vecher si idvam v BG. Sega sme v Slovenskite alpi, dnes beshe posledniqt snimachen den.
Tumpito raste i se barbaronstva vuv vsqkakvi posoki, mnogo e smeshno. Iska mi se i az da napravq edno morenze predi da se zabebq. Moze bi dupeto mi da e porastnalo malko, no nqmam linea negra i sum simpatichno malko kitche. Mnogo vi se radvam i skoro se vkliuchvam ot vkushtiiiiiiiiii!!! Ihaaaaaaaaa!!

# 87
  • вкъщи
голям ужас преживяхме,но важното е 4е вси4ки сме живи и здрави.свекито заведе малката на циркзнаете ли какво е станало на .ние бяхме там отвън 15 минути преди бурята,решихме д а излезем за малко  с кумовете.настанала е масова паника,защото тока е спрял и е заваляло силен дъждхората са тръгнали д а бягат,голяма блъсканица е било.свекърва ми и детето са били на 2 ред и един мъж им е помогнал да избягат,но са много уплашени.хвърчаха линейки и пожарни.в това време ни се обажда един наш приятел и казва,че цирка се е срутил.въпреки,че ве4е се бяхме чули със свекърва ми,аз изпаднах в паника,стана ми лошо,защото аз настоявах да отидат именно тази ве4ер.след 2 минути звъни друг наш приятел ,който живее в блока отсреща и казва,че на цирка му няма нищо.просто паниката е била голяма и затова е била цялата работа.дано няма пострадали.а свекърва ми е в шок,само реве и нарежда.и двете са останали без чехли,това да ни е проблема.леле хора казвам ви,не съм била така уплашена.то тази жега дето беше не предвещаваше нищо добро,ние се чудихме с приятелитезащо комарите и животните пред цирка са толкова нервни,а те са предусещали бурята.

# 88
  • вкъщи
оказа се ,4е наистина конструкцията се е срутила.сега 4етох в клюкарника.ще давам курбан,наистина са извадили късмет моите хора.

# 89
  • Stavanger,Norway/ Varna
marianamama, настръхна ми косата. Добре, 4е не са пострадали  Hug. Успокой се, 4е аз така от нерви сно6ти цяла но6т ме боля корема и имах контракции.

Аз пак съм сама сега в теми4ката. Връ6там се от барбекЮ, правихме си на двора с о6те едно семейство българи и аз, за да кара после някой, се ли6их от бири4ката и я карах на сухи пържолки. Сега оба4е поливам доволно с една студена, даже цялата 6те я изпия. Мъжа ми о6те ме ядосва и няма пък да му говоря.

Искам и аз на плаж, ама няма, тук следва6тите дни го дават все така 16 градуса. ПИСНА МИ ВЕ4Е, ИСКАМ СИ ВАРНАТА.АААААА  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт