Вече лятото дойде,ОКТОМВРИйчетата тръгват на море!!

• 13 819
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
хай и от нас Hug

Бяхме два дена на село- кеф , детето спа, през цялата нощ, ама вчера  Close пак рева през нощта, нещо го мъчи явно ,пък уж не беше топло ooooh! сега пак е крива, ставам на пет минути да я клатя в количката  ooooh! Лошото е, че вече ме търси  Confused

ставам че мрънка ужасно  Crazy

# 181
Добро утро, момичета!
Патс, дано скоро отминат тези премеждия. Не знам за добър белодробен специалист, но ще питам майка, тя май знаеше  newsm78.
Дидита, как сте?
Снощи късно си дойдохме. Изкарахме си страхотно. Концерта беше в началото малко тъп - чакахме ги да се появят на сцената 3 часа и първите песни не бяха нещо особено, но пък после беше невероятно. Бях с татито, девер ми, братовчед ми и един приятел. Сега ще има цяла седмица да говорят за концерта.
КалиМа, и аз имах голямо желания да ти се обадя, но нямаше как. Единственото ходене до Варна беше за един час рано сутринта да пием кафе с татито. Във Варна се влюбихме преди 7 години и за нас този град има много сантиментална стойност. Иначе не сме се деляли от другите и нямаше и как, все пак отидохме заедно.
Ходихме събота и неделя на плаж в Албена, аз не излезнах от водата, а нивото на морето намаля с 20 см, че мъжовете бая ме давиха  Crazy. Единственото неприятно беше, че ми беше почти по цял ден лошо и ми се гадеше, почти нищо не исках да ям. Само вечер хапвах нещо лекичко Sick.
Иначе в петъка преди да заминем си бях на системи и благодарение на тях пътувах после. Тази седмица Нина ми обеща, че пак ще бъда, но аз като едно голямо цигане мисля да не и се обаждам тези дни, пък тя ще си мисли, че не сме се прибрали още  Mr. Green . Хич не е страшно, но тайничко се надявам гаденето да спре и да не се налага.
Пък и тази седмица искам да си посветя на малкото змейче, а не да седя по половин ден омотана с игли и тръбички. Благун има второ зъбче, идва ми да го изям от радост.
Лек ден и  Hug!

# 182
  • София
Здравейте и от нас  Hug
Надявам се, че не сте ни забравили  Wink
Завърнахме се най-накрая. Първо за Анна-Мария за две седмици точно й  изникнаха двата долни зъба едновременно, започна да седи устойчиво и дори започна да се изправя. Сега по цял ден виси на оградата на кревата си, много е смешна.

Евелинка браво! Пожелавам ти безпроблемна бременност и да си родиш здраво бебче!   bouquet
didita4u, дано вече да минават тези алергии. Съчувствам ти.
sleepy и mira sm, гледах ви, много сте сладки.
Айде после ще пиша повече, че пак съм многодетна мама, ще гледам племенника ми.
Приятен ден!

# 183
Ето и от нас малко снимки.Това е подарък от баба която беше на море.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=163 Малко ни е голяма ама нищо,важен е надиса Mr. Green
Иначе сме ужасно нервни.За секунда не се спира #Crazy Зъби нямаме все още.

# 184
Привет Hug
Вчера се върнахме от БОРОВЕЦ изкарахме много хубаво newsm03 Елена си игра на воля с едно момченце,а аз видях зор със САШИК,не му се спеше на диването,и само мрънкаше по пътя,абе.........
За моретоказах на мъжо нощта да пътуваме та да спи змейко иначе не си е работа,трябва да седя от зад при децата,да занимавам САШИК newsm03,кака му неможе да го занимава .
Направихме много снимки ще ги качим по-късно да ни видите какви скици сме.
Иначе на тези къщички Ягода е много хубаво и много удобно като си с деца,има си 2 стаи,кухня,тоалетна и тераса на бунагалото,абе супер си е,ще ходим пак но за повече дни,та да усетя и аз евентуално малко почивка,въперки че в скоро време не ми се очертава почивка,змейко лази здраво,прави опити за изправяне,изправи ли се веднъж ще проходим бързо и тичането на мама ТЕДИ ще е......... wavey
Сега и двамата спят,аз отивам и аз да се излегна че не се знае после дали ще има такъв момент
Прятен ден  Hug

# 185
Здравейте, не съм ви изчела, че нещо не ми стига време. Много се надявам да сте добре.

Варненки, утре ще ходя във Варна да покажа морето на Борислав. Ако някой ще бъде в
Морската градина след 11 ч. ще се радвам да се видим. Телефонът ми е 0898 248 638

Лек ден на всички

# 186
  • Откъм Варната
...Варненки, утре ще ходя във Варна да покажа морето на Борислав. Ако някой ще бъде в
Морската градина след 11 ч. ще се радвам да се видим. Телефонът ми е 0898 248 638....

Записвам, ако ми се отвори дупка ще ти звънна, ще приготвям багаж, че ще ходим на село при баба и имам едни ангажименти, ама ще се опитам поне за половин час да се измъкна

Ето и малко пресни снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=166

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 14:58 от KaliMa

# 187
  • София
Момичета, не смея да се похваля, но май сме по-добре. Ще пиша по-подробно утре-вдругиден за състоянието на Димитър, след като се изяснят нещата. Моето психическо състояние определено се подобри след събота, когато бях на рожден ден на племенника ми и разговарях по стечение на обстоятелствата с човек, който се е занимавал с психоанализа в САЩ, дори е преподавал нещо от сорта. Всъщност най по-голяма роля изигра подобрението на Димитър де.
Слийпи, много ме е яд, че ви изпуснах, днес ще търся епизода в нет-а.
Евелинка, много ти завиждам за морето, да знаеш. Аз сигурно от шубе няма да мръдна вече поне месец от Сф.
Лови, добре, че ме предупреди за шипката, ще изчакам.
Вчера свекърва ми пак ме ядоса. Каза, че ако продължавам да се притеснявам ще бда лоша майка, и трябвало да съм подготвена да ми се случват много лоши неща, понеже тя героинята, как добре се справила без да отрони сълза, когато мъжът ми се подул веднъж от аспирин, а пък девер ми си навехнал крака. Направо и се развиках да млъкне, че не искам да я слушам, камо ли да коментирам глупостите и. Изобщо нямам намерение да очаквам лоши неща, даже обратното.

# 188
  • София
didita4u - радвам се, че се чувстваш по-спокойна и уверена! Както и, че си успяла да поговориш със специалист. На твоето спокойствие малкият със сигурност ще реагира с по-добро здраве. А за "добронамерените" съвети от свекърви и роднини  - просто бих ти пожелала да не  се оставяш да разклатят увереността ти като родител и майка!!! Думи като лоша майка са направо отвратителни и се чудя как се изричат изобщо. Доколкото можеш пази, както своите така и границите на цялото си семейство!!!

KaliMa, tasi, Хера, sleepy - снимките са чудесни, а малките сладурковци!!!  bigdance2

Малко снимки и от нас!

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05603.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05595.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05592.jpg

Лека вечер на всички!

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05629.jpg

# 189
Всичкте снимки изгледах Mr. Green,много са ни хубави октомврийските бебоци Heart Eyes
Тетка(Теодора),пусни моля те снимки от тез бунгала и кажи по подробно какви са им условията,цените. Praynig

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 23:36 от friki

# 190
Здравейте HugТия дни при нас времето е доста променливо,докато бяха едни жеги сега пък е хладно.Ама тия дни май пак ще се печеме здраво.При нас новото е,че днес за пръв път седеше седнала неподвижно,без да се клатyшка.Не можехме да се нарадваме с кака и,a и тя милата yсети че и се радваме,та чак с глас си се смееше.Вече от ден на ден стават все по интересни,направо да им се ненагледаш.Като ходихме в неделя на море много,;много не пожела да стои в басейнчето.Напоследък бързо и омръзва да стои в една позиция,все иска да шава.Диди,много ме радва това,че си се взела в ръце,така и малкия ще yсеща твоята сила и бързо ще се въстанови PraynigСлийпи,eдва днес yспях да ви гледам,дрyгия път гледайте да сте на Елените PeaceА снимките на октомврийчетата са много хyбави,да са ни живи и здрави.Поздрави на октомврийските мами и лека ви вечер Hug

# 191
Ехо къде сте бе мамчета Whistling.
Нещо много не ви се пише а.И на мен ми едно такова смачкано.Нищо не ми се прави и само пред нета вися или свърша нещо малко и така.Голям мързел ме е хванал.
Ние днес бяхме при новата лекарка.Доста ми хареса.Каза ми какво трябва да правим сега 8-мия месец разясни ми доста неща и общо взето ми хареса изчерпателната консултация.Не можах да преценя колко сме наддали понеже все пак е на друг кантар но мисля че окoло 200гр за 3 седмици и е пораснал с 3 см което ми харесва.Главичката обаче нещо ни се е закотвила от 3 месеца на 42см и изобщо не мръдва което малко ме притеснява. newsm78.При вас как е?
Дидита радвам се че сте по-добре и мрачното настроение е изчезнало. PeaceБраво само така напред и не се предавай.
Всички октомврийчета са наистина много хубави. HugМамите също.
Мами нещо да ви питам вие смъкна ли ли сте малчовците на долно ниво/тези които са със сгъваеми кошари/Понеже малкия още го държа на горно ниво и не е тръгнал чак пък толкова да се изправя но доки каза че трябва да го свалям вече.А на мен ми е доста удобно така.Ние се приспиваме полюшквайки матрачето а иначе това ще е невъзможно.
Айде от мен приятен ви и слънчев ден Hug

# 192
  • София
И мен ме е хванал мързелът!!!

Нивото на кошарата и аз не съм го смъкнала - ами тя още на колене не може да застане, та какво остава за надигане. Но то може внезапно да стане.....Мисля от другия месец, но се чудя дали да купувам допълнителен матрак, за да стане малко по-високо. Много ниско и твърдо ще бъде иначе. Ще се изгърбя да я слагам и вдигам........... #Crazy newsm78  А и полюшкването определено ще ни липсва. Сега действа доста добре!!!

Mira - на ръст сте дръпнали затова са 200 гр. Един лекар ми беше споменал, че се случва, нещо като компенсация за едното. В щатите например знам, че основният критерий за растежа е ръста. А за главата, не си спомням, но май и нашата е толкова и не расте много. Ще видим утре на консултацията как вървим.

Малката се размрънка нещо. Все по за малко си стои сама, май започват номерцата......

Лек ден!!!

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 15:25 от mila71

# 193
# 194
Малеееееееееее Слийпи каква е тая поразия беее.Мале и нас ли ни чака такова нещооо. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт