Отговори
# 165
# 166
Лунке ти си най-ранобудна.
silvina83 честити придобивки!Със здраве да си ги ползваш!
Neli_M моите вече са доста големи,но и сега държа да знам къде ходят(не че ходят кой знае къде).Според мен,когато са без контрол им се създават предпоставки.Не напразно старите хора казват-"малки деца-малки грижи,големи деца-големи грижи".
Лони и ние имахде желание за такава къщичка,но понеже "само тя ни липсва" останахме без нея.Весело чистене!
Дидка много са ти сладки мъниците!
Ако решите за среща при Рени ние сме "за",там ни харесва и ни е удобно в центъра.

# 167
Лунке ти си най-ранобудна.
 ...
И най - шатърна!!!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Даже баница сколасах да направя сутринта, като ме нахапаха доволно комарите или разни други буби /не ги виждам в тъмното  Mr. Green Mr. Green Mr. Green/ и не можах да заспя повече... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ивето пристигна ли???

# 168
И черпиш само кафе????Засрами се! Blush

# 169
И черпиш само кафе????Засрами се! Blush
Ами, докато намеря снимка на толкова прекрасна /като моята.../ баница,  гладна ще си умреш!!! Wink Wink Wink

# 170
Добро утро!
Днес съм много крива, последно време не мога да се наспивам и сутрин съм  #Crazy. Иде ми да  #2gunfire някой. Кой ли ще го отнесе?  Mr. Green

Абе, Луне, момиче, ти пак ли си на работа? Почини де!

Пийвам кафенце и отивам на плантацията, ама първо свеки трябва да дойде да вземе Гоги, че иначе ще е страшно чистенето с него...

За къщичката - вие да не си мислите, че апартамента е палат - води се двустаен, като кухнята и спалнята /която ползваме за хол/ са с детски размери, а в стаята която е за хол сме наджипкали всичко - голям гардероб, компютъра, спалнята, кошарата и ... къщичката. Но, сърце да е широко. За сметка на това пък зайко много се забавлява в нея...

Ох, стига съм се обяснявала и съм ви надувала главите.

Чао и хубав ден на всички!

# 171
...здрасти, здрасти....
Набързо да се включа, че нямам много време - сама ги гледам малките и е весела къща Crazy

Ивето не ми е звъняла - ще ви пиша ако се чуя с нея.

За среща мисля другата седмица да се видим....но да не е уикенд.
Може да отскочим до Къщата на Приказките....само се чудя как ще ви е по - удобно, преди или след като се вземе храната newsm78
Дайте предложения - за мен няма значение Wink

ХариЧ, кога си идваш Thinking
Избра ли козметик, че и аз трябва да ходя, а все още се чудя къде newsm78
За рожденният ден - да това е дворчето ни..тук си правим втори етаж и ние ще живеем тук Peace
ДА нацелуваш дамите Heart Eyes Hug

Целувки от нас и Лони....много ни е щур уикенда Mr. Green

# 172
Здравейте!

ЗА срещата - за мен е най - удобно да е следобед, но ако решите друго....

Абе много мами се загубиха тези дни, какво ли става с тях? Дано ангажиментите им да са приятни!

Луничке, и аз искам баничка   bouquet

# 173
Здравейте!

ЗА срещата - за мен е най - удобно да е следобед, но ако решите друго....

Абе много мами се загубиха тези дни, какво ли става с тях? Дано ангажиментите им да са приятни!

Луничке, и аз искам баничка   bouquet
Силве и аз се питам  newsm78 newsm78 newsm78
като се прибера дали ще има за мен?!?!?  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking
Как мислиш????  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Съмнявам се, че са оставили дори и за мен... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 174
  • ES
Здравейте сливналийки,

ние сме вече в Сливен и още се адаптираме. Малкият все по-малко плаче от баба си. Тия дни се позахлади, че какво му беше станало миналата седмица. Ние уж дойдохме по на хладно, а то ... ooooh!

Я кажете цени за тези козметични и фризьорски услуги, че на мен златен ми излезе фризьора. Аз винаги си ходех при Славка, ама сега сестра ми си беше по Великден тук и ходила при някакъв турчин в уличката срещу ПЕЧ и много доволна. Масажира те докато действа маската. И отидох при него, но не останах много доволна. Първо 5 часа ме прави и за едни  кичури на средна коса (която после изряза наполовина) и подстригване ми взе 45 лв. Не знам толкова ли са скочили цените на фризьорските услуги в Сливен или като разбра, че ида от Испания, че ми взе по европейския ценоразпис. Хайде остави парите, ами не се харесвам много, не ги направи тези кичури добре, жълтеят. Май не трябваше да си сменям фризьора.  Confused Та кажете за козметичните услуги как вървят. Аз преди при Рени съм ходила. И тя не е евтина, но поне съм доволна.

Дидка страхотен рожден ден сте направили на малкото мишле!  Heart Eyes И на нас ни предстои РД, но ще го правим в Чирпан при другите баби, а кръщенето тук в Сливен. Та дайте идеи за ресторант и от къде да си поръчаме тортата. Казват че Шаклиян бил най-добрия.

Лек ден желая на всички!   bouquet

# 175
Хей момичета, какво става с тази хубава темичка? Къде се загубихте всички? нищо ново ли няма?

Дидка, Лене, вие бяхте по - активни, а какво се случи тези два дни.....?

Днес ходих по работа до Китен и между другото направих едно страхотно плажче. Малко изгорях, но пък ми беше готино.

Хайде пишете нещо! Много скучно ми стана вече! smile3518 Weary  Weary smile3518

# 176
Добро утро, момичета!!!
Ние в събота и неделя поработихме по новия апартамент и затова не сварих да се включа, ама така си е- като почивам най-нямам време за почивка newsm62 !
Боядисахме всекидневната и спалнята, останаха коридора и детската. Ако знаете какви цветове съм избачкала Laughing, някой ще припадне! Но ще ви показвам по-нататък, като има още нещо понаправено Wink А, Дидка, баните вече става за показване, че успяхме да сложим и мивките и моноблоковете, само душ-кабината липсва в нашата, на спалнята. Така че, тия дни ще ги изпонацъкам и ще пусна снимчици Wink
Айде лека и спорна седмица на всички Hug

# 177

Момичета с по големи дечурлига пускате ли ги на вън сами да играят ?????
Аз от тази година се престраших да пусна Радо но постоянно очите ми са навън. Много ме е страх. Споделете нещо за успокоение.

Яни сега ще направи шест и вече излиза от време на време сам.Но при нас ситуацията е малко по-различна-живеем в къща и го пускам да играе на двора ,пред нас или на съседната уличка ,която аз обаче от втория етаж виждам.А и свекърва ми има магазин на приземния ни етаж и той се върти край нея.Обаче за съжаление около нас няма деца-освен едно момиченце,което сега замина при баба си и детето стои по цял ден при мен и гледа филми.

Лони,ние също имаме такава къщичка от три години и много и се радвам,защото всички играчки ,а те са 5 кашона ,стоят вътре и не се вижда колко е разхвърлено.Иначе малките вече изобщо не и обръщат внимание,но тя сега има друго предназначение. Laughing

# 178
Здравейте!
Направо да ви се оплача-повреди ми се колата(някаква гарнитура
на главата)Сега съм пешеходец,надявам се за кратко.
Стискайте ми палци!

# 179
О, систър, засякохме се и тук Wink! Хайде дано ти оправят колата, че в тия жеги как се ходи пеша Sad

Общи условия

Активация на акаунт