Отговори
# 150
Като ви гледам по снимките срам ме хваща. Толкова съм бяла!. То почти преполови лятото, а аз дори ръкавчета нямам очертани... Още си ходя с якето.
 То и биричка не ти се пие като е студено. Днес ще достигне 15 градуса. Като знам, че вчера беше 10 ми се вижда много добре. И следобед няма да вали! Почвам да се приготвям за разходка. Алекс става в 12.30 и излизаме. Той, милия цял ден пред вратата стои, хванал количката и казва "АДИ", ама какво да направи мама? Ако можех само... чудя се дали да не си дойда преди септември за една събота и неделя? newsm78

# 151
Като ви гледам по снимките срам ме хваща. Толкова съм бяла!. То почти преполови лятото, а аз дори ръкавчета нямам очертани... Още си ходя с якето.
 ...
Ха ха ха!!!
Аз има очертана пазва и лице... Mr. Green и с туй ще си остана това лято. Wink

# 152
Чаоооооо и до скоро Wink Hug

# 153
Чакаме!  Hug

# 154
Нели, страхотни снимки Hug....много се накефих на пейзажите
А да ти кажа, че ти ми се струваш позната по физиономия newsm78

А вие да те питам...как се решавата да тръгнете - по план или на където ви видят очите.Другият път моля вземете и мен.Много обичам да си правя ей такива екскурзийки, а Миро никак  Tired

Лони, хър - мър   bouquet

Мама Хриси - и Шоши е голям футболист за сега, ама да видим ....като си дойдете ще ги срещнем юнаците...ама при вас наистина е хладно и така ли се задържат Т-те през цялото лято newsm78
Иначе с Вик са конкуренция - Манчестър - Ливърпул  Mr. Green

# 155

Приятен път с весели емоции
Чакам вече да звъннеш  Wink

# 156
И аз съм отново на линия. Вече дремнах и сега с нови сили...

Дидка, разгледах снимките - личи си, че ви е било весело, а Мишото е голям бонбон. Да го нацелуваш!  Heart Eyes

Най-накрая стоплих и успях да разгледам и на Нели снимките - много е красиво всичко...

Забравих да ви се изфукам с новата придобивка на Гоги. Само дето сега в жегите не мога да го изкарам оттам, даже и за снимка:

Чао, но само за сега!

# 157
Най сетне приключих за тази седмица е утре около един час имам работа.

Момичета с по големи дечурлига пускате ли ги на вън сами да играят ?????
Аз от тази година се престраших да пусна Радо но постоянно очите ми са навън. Много ме е страх. Споделете нещо за успокоение.

Радвам се че успях да споделя с вас преживяванията си.(със снимки)Те не са много хубави защото са правени с камера но все нещо се вижда.(фото апарата ни е още на ремонт)

Дитка ами екскурзиите са ми постоянно в главата не мога да стоя на едно място и постоянно имам планове. Дори сега реших да отидем за малко в събота до Кабиле (май ти искаше да кръщаващ децата си там?)Аз познавам игуменката и също си кръстих Радо там.Много съм доволна А за колата аз ли не съм прочела но каква марка е колко е год. от къде я взехте???(професионално изкривяване).

Лони страшна кащурка дано си играете в нея. Аз бях правила от картон такава и стоя две години.Едвам я изхвърлих.

Хей няма ли някой да посреща слънцето утре на морето в Каварна????

Много искам Cry

# 158
Най сетне приключих за тази седмица е утре около един час имам работа.

Момичета с по големи дечурлига пускате ли ги на вън сами да играят ?????
Аз от тази година се престраших да пусна Радо но постоянно очите ми са навън. Много ме е страх. Споделете нещо за успокоение.

Радвам се че успях да споделя с вас преживяванията си.(със снимки)Те не са много хубави защото са правени с камера но все нещо се вижда.(фото апарата ни е още на ремонт)

Дитка ами екскурзиите са ми постоянно в главата не мога да стоя на едно място и постоянно имам планове. Дори сега реших да отидем за малко в събота до Кабиле (май ти искаше да кръщаващ децата си там?)Аз познавам игуменката и също си кръстих Радо там.Много съм доволна А за колата аз ли не съм прочела но каква марка е колко е год. от къде я взехте???(професионално изкривяване).

Лони страшна кащурка дано си играете в нея. Аз бях правила от картон такава и стоя две години.Едвам я изхвърлих.

Хей няма ли някой да посреща слънцето утре на морето в Каварна????

Много искам Cry
Моят Димитър е на 7 и от миналата година играе навън без надзор, с позволението на баща си.
Няма да ти обяснявам, че още треперя като излезе навън и през половин час го проверявам и все каня децата у нас да си играят, че да ми е по-спокойно.

# 159
Здравейте!

Лек път на Ивето!

Ако има среща пишете ме и мен.

Дидка, много са сладки и двамата ти юнаци! Да ги нацелуваш.

Лони, страшна къща си има твоето злато.

Дидка, и аз стискам палци за твоята приятелка, дано да е нещо безобидно.

Сега се сетих за Меги, как ли е на моренцето?

Да се похваля - днес си купихме камера (Панасоник), и нов компютър. Все още не е в нас, но до довечера се надявам да си го приберем.

# 160
Лони, много сладка къщичка  Wink даси играе на воля бузанчото Hug много се чудех и аз дали да купувам на дечковците, ама няма място за сега
Дай Боже ако се нанесем есента - може да взема Peace

Силви със здраве да си ползвате камерата и РС-то Wink

# 161
Хайде да се включа и аз за последно днес...  Rolling Eyes

Силви, честити ви нови придобивки. Да си ги ползвате със здраве. А ти нацелувай малкото си ангелче от мен и Гоги.  Heart Eyes

Ивето дали пристигна вече?  newsm78

Ох, утре ще чистим вкъщи и то основно, не зная дали ще мога да се включа, така че ви пожелавам весел и щур уикенд!  Hug

# 162
Ще каже ли някой дали ще има скоро среща?

# 163
Лони, Дидка, Благодаря ви за пожеланията! И вие нацелувайте малките от нас.

Лека вечер на всички!

# 164
  • в Tara
благодаря ви момичета за информацията  bouquet
ще се възползвам.

ДуЦКа & МУЦка , много весел рожден ден е било Grinning
а и обстановката е страхотна! това у мамини ли е? Wink
у канада едва ли би могла да предложиш такъв рожден ден на малкия мушморок, родна атмосфера, близки хора, ех....
да ти е жив и здрав юнака!

поздрави на всички вас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт