Отговори
# 195
  • София/Сливен
Привет, момичета! Аз съм на работа, към края на седмицата ще пиша повече... Целувки на всички. /голям кеф е да си без деца и мъж на главата си/. Утре съм в Балкана. Чао до четвъртък

# 196
Добро утро!
Лони, ти насаме ли искаш да се срещнем Hug Hug Hug
Я ми кажи Гогата по колко пъти на ден спи Thinking

Абе, Дидка  Joy, обърнах към теб, защото нали ти поддържаш тесни връзки с Ивето и можеш да кажеш кога ще им е удобно да се видим.  Wink Да не се чувстват пренебрегнати останалите.  Peace
А нямам нищо против и за среща на саме.  Hug Всяка сутрин преди кухнята си пия кафето в нашия квартал, какво ти пречи да се спуснеш от вашия и да ни направиш компания. Ама този път те искам с двамата /Мишо и Викчо/, иначе няма да ти е сладко кафето.  Mr. Green

По принцип отговора ми на въпроса ти за спането би трябвало да е: Вече и аз не знам ?!  newsm78 В повечето случаи спи по веднъж около 1.5 - 2. Но миналата седмица, явно заради жегите, спеше и предиобед, а понякога пък следобед.  Shocked 

Сега сериозно - за срещата нали говорехте за "Къщата на приказките". То всъщност аз съм съгласна където и да кажете, даже и за Китен.  Rolling Eyes

Пожелавам ви хубав ден и не толкова горещ!

# 197
# 198
# 199
# 200
Здравейте момичета!

ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА МИСИ!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА Силвина! Бъдете щастливи. kiss

Днес ми е ужасен ден.  Twisted EvilМного нерви изхабих от сутринта инаправо да ви се оплача имам чувството че хората са станали все по-лоши и по-големи злобари. Мойте колеги са ми дигнали кръвното от 8ч.Направо ми иде да  #2gunfire #2gunfire някой. въобще не се съобразяват че имам толкова ангажименти на главата си. Ох стига съм се оплаквала.

Хайде да правим среща. Че да се поразведрим от ежедневието.

Дитка- няма за какво да ми завиждаш. като гледах снимките от рожденият ден на Мишето то при вас си е един зелен рай. Аз съм живяла все в апартамент и винаги съм си мечтала за дворче с градина.(Или поне виличка) Това е моя начин а избягам от града. Не можах пак да разбера за колата??

Меги вземи ме и мене в Балкана Praynig smile3503

Чао отивам да си успокоя нервите.

# 201
  • в Tara
а за козметични услиги...мисля тази седмица да посетя една мацка....че да видим дали ще ме направи добре  Peace
Дуц, после да споделиш впечатления, молим. Laughing
идваме си на 15 -ти

# 202
Дидке, тук съм, тук съм.
Малките са добре, ама аз не съм много в ред и за това и не съм писала скоро. От време на време влизам да прочета какво сте писали.
Снощи бяхме в "Къщата на приказките" на рожден ден. Децата наистина много се забавляват там.
Меги, добре завърнала се. Хайде пиши как изкарахте на морето.

# 203
Привет и от нашето семейство. Как сте? Като прочета какво сте писали ще пиша пак(много сори за каламбура ). За сега ето малко снимков мат`риал от моренцето. Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150109&photo=1

# 204
# 205
....добро да е...

Кафенцето с английска закуска Wink

Мама Диди
къде бяхте на море - непознато ми се вижда newsm78
Гледам добре сте си изкарали Wink

Тес, къде си Hug

Меги, добре завърнала си се  bouquet
А тоя момент дето го описваш...и аз го чакам Sunglasses

Луне, не се преуморявай на работа Wink

...отивам да си правя кафенце и аз Party

# 206
Мерсаж за кафенцето, дидка!!! Heart Eyes
Закуската ти обаче, само да ми възбуди апетитието. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green, т.е. количествено недостатъчно!!!

Тъй като гледам мама Диди  и семейство май са почивали в Черноморец!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Поправи се за закуската, ако може!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Laughing

# 207
Добро утро и от мен! Тук съм си, къде ще ходя Laughing!!!
Мерси за кафенцето и закуската. Luna, тъкмо щях да питам къде ни е песничката днес и я видях по-горе Hug

# 208
Привет и от нашето семейство. Как сте? Като прочета какво сте писали ще пиша пак(много сори за каламбура ). За сега ето малко снимков мат`риал от моренцето. Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150109&photo=1

Ах,как ви завидях благородно за морето........... Simple Smile

# 209
Добро утро и от мен!

ДИДКА много калории за закуска!!!!!!!!!!

mama-didi - Направо се пренесохме за миг на морето с вас. Браво добре сте прекарали.

Аз отивам да търся подарък за сватба.
Че нали в събота е 7,07,07г. Много събития ще има. Дори една приятелка ще ражда преждевременно заради нея newsm78
Как мислите дали е съдбоносна тази дата??????
Поне за мен е именният ми ден.

Чао за сега.

Общи условия

Активация на акаунт