Отговори
# 180
Здрасти на всички!

Почивката свърши!  newsm45 newsm45
Дребосъка се налудува на воля, постоянно във водата, заравя се в пясъка.....
Имахме си и басейн в хотела, така че и за мен да има спокойствие!   grinning039

Ходихме заедно с Меги на плаж. Запознах се с нейните две сладурчета!  family

Хубаво беше!

Тес, завиждам ти за моренцето!

[/size][/color]

# 181
Тес, завиждам ти за моренцето!
Недей, миличка, бъди сигурна, че ти ходиш повече на "море" от мен Sad Поне отиваш специално затова, а ние когато намерим време и ако намерим Laughing

# 182
Здравейте!

Благодаря на всички (givka, Луничке....) който споделиха с мен мойте притеснения за играта на вън на байковците и каките.

Виждам някой са се завърнали от море mamasewi . По плискахте ли се и заради нас?. Имате ли тен? Изпратете някоя морска снимка.

gery_to Добре дошла!
А защо се отказа от Славка?

Ние в събота се поразходихме до манастира Св.Богородица в с. Кабиле и дори посетихме археологическите разкопки и музея. Възхитена съм от подредбата по епохи и от откритията. Иначе Манастирчето е станало още по хубаво браво на игуменката. А в Ямбол пак не ми хареса.

Vanq_B Не плачи ще я оправят. ЗаЩо не те видях на срещата ??

Е това е от мен че се събудихме ЧАО.

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 15:24 от Neli_M

# 183
Здравейте на всички, наминавам на бързо само да ви почерпя послучай нашият рожденик днес. Ето по нещо за всеки   party023  beer  Wine Glass  Popcorn  smile3510  cook  cheers , който каквото желае.
Айде за сега толкова, всичко прекрасно на всички желая.

# 184
...да се добера и аз до тук Sunglasses

Всички имате поздрави от Ивето...малкия е хванал някакъв вирус и си седят в къщи Tired
Каза, че като се пооправи ще свирне за среща....

Ех.... да седна и малкия да не се събуди... ooooh!

# 185
Миси, честит ти рожденник! newsm59   bigdance2
Да ти  е жив и здрав и много да те слуша! Благодаря за почерпката.

Ние пък с мъжът ми днес имаме годишнина от сватбата - 2 години се търпим взаимно. Joy

Дидка, поздрави и ти Ивето и бързо оздравяване на малкия сладур.

Среща няма ли да има скоро?

# 186
Привет!

Гледам клуба на по-големите сестри се е активирал малко.  Wink Сега остава и моята да се разпише...  Mr. Green

Добре завърнала се на  mamasewi. Радвам се, че сте си изкарали добре на морето.

gery_to, фризьора за който говориш сигурно е Ридван. Аз също ходех при него, но бях доволна, но и на мен ми излизаше много солено. Той просто си работи скъпо. Последно ходих при една Галя и останах доволна. Доста са и народни цените - за подстригване ми взе 5 лв. Работи в прословутото студио Грация, което обсъждахме малко по-назад в темата.  Wink

Vanq_B, дано да ти оправят скоро колата, че който е свикал с лично возило ...  Sad

givka, и аз за това я ползвам вечер къщичката - паркираме вътре големия камион и куп други играчки.  Party

Дидка, когато кажете сме на линия за среща. Хайде, че вече нямам търпение да ви видя. А дано малкия на Ивето се оправи, че се измъчи горкото с тези болести!

Хубаво изкарване на останалата част от деня!

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 17:28 от Лони

# 187
Миси, честит ти рожденник! Желая му незабравим празник!

Силве, честита годишнина! Много любов и семейно щастие пожелавам и на двама ви и още няколко такива ангелчета като Рости !/няма да хабите хубавия генетичен материал, я  Joy/

# 188
Здравейте момичета и аз да се разпиша.
Да се похваля в събота ми беше последния изпит и вече завърших семестриално,остава само държавния изпит.Много съм доволна от себе си.  umnikuu
Миси newsm59 честит ти рожденик.Много щастливо детство и да е много послушен.
Силвина честити придобивки и честита годишнина. newsm51
Тес успех при ремонта на апартамента и ти пожелавам всичко да се получи както искаш.
Мама Севи добре дошла.Чакаме снимки. smile3509
Живке сестра ми си е вече в Сливен ако искаш може да се обадиш да се видите ще е тук 1 месец.А след 2 седмици отиваме заедно на море. family
Ваня дано скоро ти ремонтират колата.........успех.  car003
Гери добре дошла и ще те чакаме като има среща да дойдеш да се запознаеме. lalalala
Луна а ти как си ?Къде се губиш тези дни.......Как върви.... preggo
Дидунчо и Кате а вие къде изчезнахте?................Да не сте на почивка..........? newsm41
Меги и Ива така като нямат нет ще ни липсват но ще ги дочакаме с нетърпение да разказват.
Хайде момичета чао от мен засега..........ще ви чета кога ще има среща за да дойдем.

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 19:01 от katerina_evro

# 189
Добро утро на ранобудните!!!  food002  food002  food002 kaffeetrmker_2  food010 morning
Хапнете, пийнете!!! Wink
Аз вече сколасах. Mr. Green
Тук съм вече.
Два дни бях в почивка... smile3524  sleepuu  sleepuu smile3524 smile3524  и почивах ли, почивах... Joy Joy Joy
Приятен ден ви желая с тази песен !!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Кате, бременността тича стремглаво напред!!! Wink Wink Wink Кембата расте и сдкоро ще ми трябва придружител. Wink

# 190
Добро утро и от мен! luna, много ранобудно, мила Hug Възползвах се от песничката и даже я пуснах в офиса за добро утро Wink
Със закъснение :
Честит рожденик на Миси!!! Да ви е жив и здрав Heart Eyes
Честита годишнина на Силвина!!! Още много, много годишнини! И много почерпки за нас Laughing

# 191
дОБРО УТРО и от нашето Фемили

Миси, честит Ви рожденник - много здраве и късмет му пожелавам

Силви, честита ви годишнина
Да се обичате мноого и още дълги години да се радвате на една ГОлеМа любов Wink

...за работата - и аз искам такава като твоята...а каква е тя ако не е тайна newsm78

ТеСке, чакам да ми покажеш цветовете, че да открадна нещичко и за мен Hug
Може и на лични  bouquet

Мама Севи и аз чакам за снимки - кажи, почерняхте ли Laughing

Нели, пак ти завидях Crossing Arms за разходката  smile3503

ЛунЕ, коремОка ти е много добре Peace
Моята приятелка вече е добре и мисля да ви запозная някой ден newsm10 ...сега и дадоха 30 дни болнични и се чуди какво ще прави толкова време в къщи....никак не и се седи Tired
...мерсаЖ за песента Hug

Лони, ти насаме ли искаш да се срещнем Hug Hug Hug
Я ми кажи Гогата по колко пъти на ден спи Thinking

gery_to - по разни празници, а и не само тортите си поръчвам от ШаклиЯн...като няма сладкарница Неделя тук  ooooh!
За фризьор - ако искаш пиши ми на лични и ще ти пратя телефона на моята фризьорка, от която съм доволна, а за козметични услиги...мисля тази седмица да посетя една мацка....че да видим дали ще ме направи добре  Peace

За срещата - значи предпочитате следобед - дайде предложение за мястото тогава, понеже едва ли ще искате да е в нашия квартал Mr. Green
Аз вече си разполагам с моя кола и ако кажете и на Китен да си бием среща newsm08

Кате, къде се изгуби пак - малките добре ли са  bouquet
...и Дидунчето изчезна newsm12

Целувки

# 192
Дидка, да кажеш на момичето да лежиииии!!! И ако и кръвне дори и много малко, да бяга в болницата пак.  Дано да не се налага!!!
Малко жега от сутринта!!

Приятен ден!!!

Много здраве на Ива и да се оправя дребосъка!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 193
Дидка, да кажеш на момичето да лежиииии!!! И ако и кръвне дори и много малко, да бяга в болницата пак.  Дано да не се налага!!!

Оки...ще и кажа Peace
Ама и ти си почивай Hug

Мерси за поздравите  Peace

....аз пак си обработвам скицата за кухня и май окончаТЕЛНО не мога я довърши ooooh!

# 194

...
....аз пак си обработвам скицата за кухня и май окончаТЕЛНО не мога я довърши ooooh![/tt][/size]
Докарваш го на мойте плавнове за къщата. Днеска искам едно, пък утре вече съвсем друго... newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт