Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 370
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Ох и в последните две страници пак дечица с температура да знаете май всичко е от ваксината  newsm50 утре заминаваме да една седмица в гр. Септември с майка ми и малката и се чудя дали да я ваксинирам днес че ако вдигне температура да съм с майка но пък там няма сигурно добри лекари ако стане по сериозно положението охххххх  newsm50 newsm50 smile3538 като се върнеме от там майка ми заминава из планините и няма да е тук ако имам нещо нужда от нея или от помощ. Не знам но имам чувството че всяко дете което е ваксинирано качи температура. newsm12 doctor
Ето казах ви че една седмица да не ме търсите после ще има и снимки и най важното решила съм да й купя гърне днес и да видя дали ще се поддаде на дресировка че като се върна на работа от 1 август няма да имам време да се занимавам и на ясла ще трябва да я пусна с памперс та имам важна мисия и ще докладвам.
А да не забравя имам и рожден ден другата седмица и от сега ви благодаря за пожеланията и за вниманието защото то никога не липсва тук и с най голямо удоволствие като се върна ще си ги прочета. Боже като се замисля преди как с месеци си мислех как и къде да празнувам а сега даже не се сещам - как се променя мисленето ти след едно такова малко същество  newsm78  newsm30.
Отивам малко да  newsm79 hang 1dishes newsm71 че цяла седмица без мен....не ми се мисли какво ще заваря.

# 226
Галюшана, реакцийте от тази ваксина се проявяват най-рано в периода между 5 и 15 дни след ваксинацията.

# 227
  • София
aбе мами,
имовакс полио слагахме последно нали? е, какви температури от тази ваксина?? педи каза, че не трябва никакви реакции да има, нито подутини или зачервявания, нито обриви или темп... според мен температурите са от друго (зъби например, ако децата не са били в контакт с болни).

# 228
Да взема и аз да напиша някой ред, че както не съм от редовните 2 седмици няма да сме тук - отиваме на село  и съвсем ще ни забравите.
И Ивайла беше миналата седмица 2 дни с температура над 39 градуса, и трудно я свалихме, нямаше сополи и не кашляше, изписаха ни антибиотик, който не дадох, ходихме на частен лекар и каза, че е вирусно и да давам  нещо противоалергично и да свалям темп. с хладки компреси, калпол, свещички и в краен случай течен аналгин. Сега пък вече сме със сополки и кашля, но пак не мисля да й давам антибиотик, пръскам стеримар и сироп за кашлицата.
Дано да оздравяват всички болни дечица, какво стана изведнъж, от ваксината ли е, вирус ли някакъв само с висока температура, Люси как е Тери, Звездолина пиши и ти как сте.

От 1 август се връщам на работа, Ивка ще я гледа свекърва ми като ще й плащам за това, на ясла нямам намерение да я давам, определено съм против тях и предпочитам да си ги спестим живот и здраве направо на градина.
Гърне още не ползваме и за него мисля че е рано, след някой и друг месец може да се пробваме да видим какъв е този уред и за какво служи.
Ивайла е вече 10 и половина кг. и се чудя понякога от какво ги качва, като караме по цял ден на бисквити, солети, чай сок и млекце, имам чувството че до училище ще си пие мляко.

Ирка честита прическа, къса коса също много ти отива.
Честити придобивки и на Люба, със здраве да си ги ползвате.

Мимоза много увлекателен разказ, чак и на мен ми се прииска да съм там, чакаме снимки.
Всички снимки разгледах, всички  дечица са прекрасни - да не пропусна някое, Джейн е като малка принцеска, Васко и той голям сладур, Килиан с балончетата, Елла с омазаната муцунка.
Да се покажем и ние да не ни забравите

Ванче ние не сме слагали полио, а морбили, паротит, рубеола.

# 229
  • София
деси, шарките и ние ги сложихме, ивка много сладка!

миа е 8100, хахахаха. но както казва доки, колко е жилавааааааа, не може да я измери на ръст и да я качи на кантара. и ние ядем мляко, пием вода и по някоя хапка, а порциите ако от 3 изяде 2 пълни е празник!!

# 230
  • София
Разписвам се специално да благодаря на всички, които се обърнаха персонално и ми засвидетелстваха така нужните ми в този момент внимание и загриженост...  Heart Eyes Много ви благодаря, момичета, всички вие, които ни стискахте палци ми доказахте, че има смисъл от този форум, тъй като все си мисля, че това е форум за взаимопомощ Rolling Eyes и в него имат място и трудностите и тъжните неща, а не единствено (само-) хвалби. Peace Дано не засягам някой, но особено много уважавам съпричастността между нас. Повече от всичко друго. bouquet

Ние сме добре (може би защото още не сме слагали ваксините... #Cussing out), все така дивеем и щуреем, след като онзи ден така хуубаво се оплаках от Вели, той си взе бележка  Laughing и (в компанията предимно на деца) се пуска все повече и повече, но като цяло го е бъз...  Mr. Green Вчера го научих да пие и със сламка.  bowuu Апетит не ни липсва, но не ни се лепи хич, иначе за тия количества, които яде незнам колко кг трябва да е станал...  Laughing Преди седмица беше точно 10, Ирче, на мен ми се струват пък малко...  Rolling Eyes Абе важното е да са здрави и да се чувстват добре, останалото са предубеждения...

То такъв е сезонът, но много мами ни забравиха, аз пак да подканя нередовните към по- сериозно отношение...  Mr. Green
В този ред на мисли, къде е нашата любима Ема?  Heart Eyes Сватя, липсвате ни...

На Тери, както и на всички останали болни сладурковци желая бързо да смъкват гадната Т и пак да щуреят и да се смеят както преди...  Praynig А на мамите МНОГО сили и кураж в тези така трудни моменти... Hug С вас сме и ви поздравяваме с тези 2 наши по - актуални снимчици, с много "актуално - сверена" дата на апаратчето  Embarassedама така е, като акълът ми се рее в пространството последните няколко дни...
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3361070
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3361023

Приключвам, за нас - семейно, няма да навлизам в подробности, за да не ви натоварвам излишно. Peace

# 231
Олче,а как е половинката ти......надявам се да е добре Praynig
Иначе и ние сме с температура и сополи/Иво,де,...батко му също го проверявам,че след сношното изпълнение очаквам  да има последствия/....а и времето и тук е ветровито и ни се размина пътуването......Уж,взех мерки за ваксината.....ама то има и вируси в момента......пък и зъби....и сега ще стрелям напосоки в лечението.....
Ирка,честита ти прическа-много ти отива........а ,за Ел-чо,що исе притесняваш,че е палава.....ние нали и така си я харесваме Wink...и за килцата-тамън си ни е момата.....дано да ги стигнем и ниеу тия 10кг,че вече няколко месеца са ни заветна цел.....
Кроко-за сламка-пръво пробвай със сокче/щото е по-сладко.....и то от кутийка...стискаш леко кутията да стигне сок нагоре...и така няколко пъти...докато се усети детенце,че трябва да смуче/...после вече може и с вода и от чаша.......
Васко -дано го видим скоро на живо-пък да докладваме впечатленията.......ама наистина е голям сладурко.......Вели пък ще може да си ползва тия снимки,ако реши да се прави на по-голям пред някое гадже/че това са повече от2години аванс Laughing.Деси,Ивайла тръгна ли вече сама?/виждам,че на снимката е стабилна....хваната за лопатката Laughing/
Шоколада и аз нямам помисли да го давам,ама щом педиатрите го препоръчват #Crazy/Ани,нищо против педката ви,ама то така не се дава,без да питаш майката/.......иначе ние пък сладолед си хапваме....и определено много ни харесва/както и всичко студено-ако киселото мляко е топло-просто не го ядем/.....аз вече не го пазя толкова,ама съм на принципа,че това дето не го е опитал-няма да му липсва......
Галюшана-ще липсвате....но пък дано си починете.......

Аз съм дотук-че май някой се наспа............

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 16:20 от Анонимен

# 232
  • Варна
Тъй.... при Люба децата вече взеха да стават от сън, а моя чак сега реши, че ще заспива.... ма нищо, да поспи малко преди да си тръгнем от работа. А като гледам навън каква вихрушка е от тоя гаден вятър, чак не ми се излиза.

Аз напоследък само чета, че Макси не ми дава да пиша, или по-точно иска и той и става голяма глупост и аз се отказвам. Ама искам да изпратя положителна енергия и много  Hug на болните дечица, и много кураж на мамите, и татковците и те бързо да се възстановяват, че накъде без тях макар че обикновено не помагат много, ама айде  Mr. Green

Мимозка, като ти четох разказа, все едно се пренесох там. И наистина в Турция когато си плащаш за добро обслужване го получаваш, а в БГ това е доста съмнително.

Ирка, хубавка си с новата прическа. И е още по-хубаво, че не те е страх да експериментираш с косата. Аз се постригвам 1 път в годината и изпадам в паника, дали няма да изляза като плашило от салона щото са ми постригали 4 см от косата  Embarassed като се има предвид, че е дълга, нали.....

Олче, Вели е много сладък "батко"  Mr. Green другия път вземи го подмлади с датата  Peace

ДесиИв, как се споразумяхте така със свекърва ти, извинявам се предварително за въпроса де. Аз направо бих умряла от срам от разговор в който ще се споменава детето ми, баба му и пари. Или може би ситуацията е друга при вас, и свекърва ти спира работа заради малката?

Айде стига, щото аз не съм Люба и няма да са ви интересни моите постинги, че тя е ненадминат виртуоз в интересните разкази  Peace

Целувки на всички   bouquet

# 233
Виф-че,без такива Naughty/всички постинги са интересни/...пък и все пак и аз искам да чета нещо различно от ставащото в нашата къща/което обекновенно не е чак толкова забавно,ама гледам така да го представям....че иначе трябваше отдавна да съм се гръмнала/...
Сега,дечковците наистина се наспаха....обаче току що за пореден път бях сюрпризирана от голямото бебе,което иска да яде плодови пюрета....че и от "Бебевита-та",не ще"Ганчев"........прост бил.....
А,Иво е свеж-засега....дано да е минало каквото е било......ако ли не-довечера ще съм на линия и ще драсвам по-някой ред докато морим температурата.........

# 234
Люба - още не е проходила, държи се за лопатката и не мърда, ходи от мен до Пламен и обратно но това не е прохождане.
Виф-че на свекърва ми й остават още 3 години до пенсиониране, и говорихме да напусне работа и да гледа малката, междувременно я съкратиха предложиха й нова работа, но отказа и ще се гледат с Ивка, та и затова ще й плащам, а и Пламен беше съгласен единствено на този вариант за да се върна на работа, не иска да я даваме на ясла, не е съгласен и за  детегледачка, а от работата ми даваха зор вече.

# 235
  • Русе
   Здравейте!
   Вчера разбиването на камъка мина успешно и днес нашия тати го изписаха от болницата Simple Smile Пие един куп лекарства, но поне не го боли вече. Стискам палци за бързо оправяне и на Мариян на Олчето Praynig
   Мами, Дарито като беше с висока темература единственото, което й помогна беше Хексалгин-капки. Нито Панадола, нито свещичките Ефералган успяха да смъкнат високите градуси. Дано и другите болни дечица бързо да се преборят с вируса и отново да  станат весели и игриви!
   За шоколада-да си призная отдавна съм й дала да опита, но без да прекаляваме. Иначе с яденето(да чукна на дърво) май сме по-добре вече, откакто хапва от нашите манджи. Детската кухня я спряхме, Дарито започна да отказва кремчетата, после супите и реших, че само за едното ядене няма смисъл да вземаме повече. Сигурно вече сме минали Миа на Ванилка по килограми, ще видим другата седмица като отидем за консултация и ваксина.
   И за финал-ето една снимка на Дари, че отдавна не съм ви я показвала:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=87

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 18:54 от Mimeto78

# 236
Благодаря ви много за комплиментите!Къса,дълга,важното е да има промяна!А за снимките,амиииии както казва Петър-магаре снимало,магаре изля'ло.
Олче,миличка,чак сега прочетох за вашите перипетии.Да ви се оправя бързо татито,защото сигурно е ужасно за него!/а и за теб да гледаш още едно бебе Mr. Green/
Ивайла е страхотнааааа!Много ми хареса това сладурче!
Звездолинка,ти си винаги толкова мила! Hug
До след малко,че Ел реве

# 237
croco1 nikade ne sa me prepra6tali,az si stoiah v edna staia i tam mi doidoha kam 6 doktori,parvo edna sestra li neznam kava ia pretegli i i meri kravnoto,posle edna druga lekarka ia preslu6a(preslu6a i gardite,pregleda i u6ite i garloto),edna drugo doide da i vzeme krav,druga doide s katetar da i vzeme urina(tova e ujasno,ne mojete da si predstavite kolko e gadno i kak pla4e bebeto),sled tova doidoha s rengovia aparat dvama rengenolozi(nie prosto si stoim v staiata i te idvat vsi4ki).i taka sled vsi4ko tova na rentgenovata snimka sa vidiali ne6to kato pnevmonia,amma i da go mislia i da ne go niamam vra6tane nazad.

# 238
Влизам само да кажа,че утре пътуваме към Варна и ще сме там поне събота и неделя/то при нас нали все не се знае кое и как.....та все пак решихме да скокнем за няколко дни до морето-един вид пробно,че то един сладолед неможем да изядем спокойно с тия диванета,та да видим какъв цирк ще сме ooooh!.../
Така,че който има желание-аз повечето телефони ги имам,ама може и да съм затрила някой без да искам  Embarassed-та аз съм на нула осем девет девет пет осем седем три осем три/нарочно пиша така номера,че ако е с цифри,модераторите може да го изтрият/-да цъкне една стреличка-аз ще се обадя........
И болните да се оправят Praynig/като се върна всички да сте здрави и много постинги да има/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 239
Мими,много се радвам!Мислех го вашия тати...Дарито е много хубажа!И прилича на мама-само моето и на Олчето диванетата са се метнали изцяло на бащите си Crossing ArmsКато казах Олчето-на едната снимка Вели е с един прекрасен,ама прекрасен червен костюм-искаме и ние такъв!От Бг ли е/кажи да,кажи да/?

Общи условия

Активация на акаунт