утре заминаваме да една седмица в гр. Септември с майка ми и малката и се чудя дали да я ваксинирам днес че ако вдигне температура да съм с майка но пък там няма сигурно добри лекари ако стане по сериозно положението охххххх
като се върнеме от там майка ми заминава из планините и няма да е тук ако имам нещо нужда от нея или от помощ. Не знам но имам чувството че всяко дете което е ваксинирано качи температура.

Ето казах ви че една седмица да не ме търсите после ще има и снимки и най важното решила съм да й купя гърне днес и да видя дали ще се поддаде на дресировка че като се върна на работа от 1 август няма да имам време да се занимавам и на ясла ще трябва да я пусна с памперс та имам важна мисия и ще докладвам.
А да не забравя имам и рожден ден другата седмица и от сега ви благодаря за пожеланията и за вниманието защото то никога не липсва тук и с най голямо удоволствие като се върна ще си ги прочета. Боже като се замисля преди как с месеци си мислех как и къде да празнувам а сега даже не се сещам - как се променя мисленето ти след едно такова малко същество
.Отивам малко да
че цяла седмица без мен....не ми се мисли какво ще заваря. 
Много ви благодаря, момичета, всички вие, които ни стискахте палци ми доказахте, че има смисъл от този форум, тъй като все си мисля, че това е форум за
Дано не засягам някой, но особено много уважавам съпричастността между нас. Повече от всичко друго. 
), все така дивеем и щуреем, след като онзи ден така хуубаво се оплаках от Вели, той си взе бележка
Апетит не ни липсва, но не ни се лепи хич, иначе за тия количества, които яде незнам колко кг трябва да е станал...
А на мамите МНОГО сили и кураж в тези така трудни моменти...
С вас сме и ви поздравяваме с тези 2 наши по - актуални снимчици, с много "актуално - сверена" дата на апаратчето
...и за килцата-тамън си ни е момата.....дано да ги стигнем и ниеу тия 10кг,че вече няколко месеца са ни заветна цел.....
/Ани,нищо против педката ви,ама то така не се дава,без да питаш майката/.......иначе ние пък сладолед си хапваме....и определено много ни харесва/както и всичко студено-ако киселото мляко е топло-просто не го ядем/.....аз вече не го пазя толкова,ама съм на принципа,че това дето не го е опитал-няма да му липсва......
/всички постинги са интересни/...пък и все пак и аз искам да чета нещо различно от ставащото в нашата къща/което обекновенно не е чак толкова забавно,ама гледам така да го представям....че иначе трябваше отдавна да съм се гръмнала/...
Пие един куп лекарства, но поне не го боли вече. Стискам палци за бързо оправяне и на Мариян на Олчето
.../
Като казах Олчето-на едната снимка Вели е с един прекрасен,ама прекрасен червен костюм-искаме и ние такъв!От Бг ли е/кажи да,кажи да/?