Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 326
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Миленка, ужасно се радвам, заедно с теб, поздрави Юлиан от мен (без задни помисли  Laughing) и му кажи, че положително с този мил, прекрасен, романтичен жест успя да разреве целия форум...  Embarassed Blush Heart Eyes Ей, страхотно, не мога да ти опиша с думи колко се радвам на щастието ви, но то е така - на хубавите хора винаги се случват хубави неща...  Прегръщам те! Hug

Сисе, аз така "небрежно" оставих страницата отворена, уж Мариянски да погледне и да види как се прави, ама той като кон с капаци  Mr. Green и си отвори демонстративно  #2gunfire mobile.bg да чете за Митко Илиев...  hahahaУна, и в наше лице имате големи фенове, че в нашето семейство автомобило-поклоничеството до промиване на мозъци достига... На което аз с най - невинния си тон направо му КАЗАХ за щастието на змейко, той затопли, че става въпрос за една много готина мама  Heart Eyes (и един много готин тати - бел. авт. Flutter) от Априлската епопея и каза, БРАВО  Shocked ... Е*аси и реакцията, честно...  Crossing Arms Ама аз си знам хората, то кучето ми е по - романтично...  hahaha

Кабранска, добре завърнала се, душата! Hug МНОГО сте готини цялото семейство(ти с роклята и банските, дечицата в плажен морски десен, в тон...  Crazy), направо обрахте точките.  Heart Eyes Асен няма да коментирам, че много ще ми станат ласкателствата към чуждите мъже за днес...  Embarassed Всички сте симпатяги от класа! Heart Eyes

Виф-чо, благодаря за пожеланията, да се стягате с морячето и никакви болести не разрешавам! Naughty  Mr. Green Heart Eyes Да го нацелуваш от мен, миличкото!

Мимозата - страхотни снимки, много благодаря, че споделяш с нас тази красота! Heart Eyes

Накрая да ви почерпя виртуално, че мойто любим днес одъртява с една година...  Laughing Благодарим за мислите, насочени към нас, явно дават резултат, защото сме по - добре! Hug

Покрай рождения ден на мъжО, бях запомнила, че някоя наша мама празнуваше днес годишнина, но просто не мога да си спомня коя беше...  Embarassed Да се чувства поздравена и да си признае хубавия повод...  Flutter

Това е отчета от мен  Laughing, отивам да пускам новата тема.

# 286
  • Пловдив
Ей, ама и вие отново ще ме разревете от умиление  Heart Eyes Нямаше да ми е толкова хубаво сякаш, ако не бяхте вие да споделяте радостта ми   bouquet  bouquet  bouquet
Олче, Юлиан малко след като ми го подари пръстена попита дали ще се похваля във форума  Mr. Green И на него му е много кеф така да го хвалят  Wink А на теб, мила ти пожелавам също да изживееш това възможно най-скоро  Heart Eyes
А за реакцията на Мариян сега прочетох... Моят също така реагираше доскоро... ще му дойде акъла в главата  Wink Макар че нашата работа си стана направо изнасилена с това подписване набързо по тривиални причини  Crossing Arms Да ти е жив и здрав рожденика, да те глези и уважава  Laughing  bouquet

Днес се видяхме и с Духи-Пухи фемили, Тони е пораснал много след морето и е станал страхотен хитряга... Все иска да гали Калинка, ама се получава повече като шамарене  hahaha Калинка го хваща за блузата и така вървят двамата... страшна са картинка  Joy И да похваля мама Духи, че вече го е научила без памперс да стои по цял ден  Peace

Любеее, кога да те чакаме в градината, че и за вас ни домъчня

После ще кача снимки на пръстена и на Калинка нови в снимка .бг и ще пусна  Laughing

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 15:34 от змейковица

# 287
Олче-да ти е жив и здрав рожденника и да ти направи някакъв романтичен жест най-скоро..  bouquet
Змейко-кажете подробности за приучаването без памперс?

Чакам Кабранска и нещо по въпроса за снимката на дупето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт