Таз година на моренце ще отиде МАЙското детенце!

• 20 348
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
Здравейте GrinningИрка,супер си с новата прическа,ама то не е от прическата ,а от човека Heart EyesЕлла-хубавелла на мен ми е слабост и пак ще си кажа,че ми е много сладка.Пък за приликите моля не забравяйте Александър на Велиса Grinning

Тези дни нямам настроение за писане и за това по-накратко!

# 241
  • София
Ани и Иван има такива обриви по гърба,по точно неговите са на тила, като черти.Педито му изписа един крем да го мажа и за сега положението е овладяно.
И моя хубостник  често ни манипулира с мнима кашлица и най-вече ако усети,че никой не му обръща внимание.
desiiv а нямаше ли вариант да прехвърлиш оставащото ти майчинсто на свекърва ти?
Олче надявам се татито ви да се оправил вече и да си знае да не отлага вече когато има проблем или чувства дискомфорт,а да отива навреме при доктор.
Миме на вашия тати скорошно възстановяване,радвам се,че проблема се е решил.
На всички снимки децата са големи сладури пу,пу.Нямам време да пиша,но като отида на работа винаги си зареждам форума и при удобен момент надниквам да ви попрочитам.
Всички имате специални поздрави от  ikati.Тя няма възможност да ни чете,но се надява на септемврийската среща да успеят да дойдат.Анна позволих си да и споделя,че тяхната мома си има вече обички.Много се зарадва.
Шоколад не съм давала и смятам да го отложа,но сладолед Иванчо яде почти всеки ден,а тази вечер като минахме покрай една витрина и направо си поиска.Все по-често се улавям,че не мога да се контролирам да му откажа нещо.Вече ме е страх да не би покрай малкото време,което прекарвам с него да го свикна да му угаждам на всеки каприз.При вас как е положението?А и от страна на таткото не мога да разчитам на по-сериозна дисциплина,че той по природа си е мекушав.
Като чета колко ви тежат децата и чак се притеснявам.Моето е 11,500кг и пред другите деца е като мече ::
Люба приятно изкарване във Варна.
Ирка честита ти нова прическа,много е хубава.Аз все не мога да се реша да си подстрижа моята коса,а Иван ме скубе всяка вечер преди да заспи и едва издържам вече.
само моето и на Олчето диванетата са се метнали изцяло на бащите си Crossing Arms
Не са само те и моето е копие на баща си,само незнам ината от кого го взе,сигурно и той ще да е от дълбоките води на баща му.
 Все тайно се надявах да се уредим с новата мома в групата,но както успях да прочета Стоянчо се е сдобил с хубаво гадже.
 Олях се,но ще ме прощавате,не знам кога ще имам свободни минутки за писане скоро.

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 07:45 от imar

# 242
  • Varna
  Ирка честита  нова прическа,много е хубава. 
Люба чакаме те. За събота сме ангажирани - кръщаваме Бетка. В неделя съм на работа , но ако се организираме, ще пробутам някоя важна причина да изчезна от хотела следобяда. Ще ти пиша и тел си на лични.
   Лека нощ на всички.

# 243
  • Пловдив
Привет и от мен,
наи накрая се доредих и аз до компютъра  Grinning
Прочетох че има болни дечица, пожелавам им бързо оздравяване. Моята принцеса имаше преди месец обрив, които го помислих за шарка, но когато отидох на лекар там ми казаха как мога да проверя дали обрива е шарка или не. Ще  опитам да обясня, с пръст се натиска когатo близо до пъпчицата и леко се приплъзва пръста (т.е. опъва се малко кожата) ако изчезне пъпчицата значи е обрив, най-често причинен от вирус, ако остане е шарка. Надявам се да съм помогнала малко.
Ирка, много ти е хубава новата прическа, и не е вярна приказката магаре се снимало..... Wink
Тази седмица съм отпуска така че обръщам внимание на татето, а малкото си ходи на ясли, е по половин ден, но да не губи от рутината  Laughing
Разгледах всички снимки на малките или по-точно големи вече деца, страхотни са не защото са наши но си е така какво да се прави.
Относно храните, не съм давала още шоколад и сладолед, как и да дам последното като е студено времето и хич и не предполага яденето на тази сладост.
Мами, извинете че скачам от тема на тема, но много забравям, да не повтарям лафа на Люба за ЕГН-то. Искам да попитам дали малките капризничат на ядене, Христина си чде всичко, ноооо в яслите, направо ми става лошо като наближат почивните дни. От няколко дни се инати много, даже ляга на земята в къщи, направо незнам, период ли е това или характер?
Mucunka, много ми стана мъчно като прочетох как са ви лекували, ние същто изкарахме Март тази така наречена Шеста детска болест, но добре че татето беше тук, та той помогна много със съвети.
Относно приликите, моята принцеса също на баща си прилича, чак е жалко при такава мама Убавица....
Мимозата, много ми хареса разказа ти за почивката ви, иска ми се и аз така увлекателно да разкажа, но не мога, затова ще ви покажа направо няколко снимки от нашата мини екскурзия в Париж:
Христина във Версай: http://shegunova.multiply.com/photos/photo/16/52
http://shegunova.multiply.com/photos/photo/16/38
Пред Айфеловата кула:
http://shegunova.multiply.com/photos/photo/16/68
http://shegunova.multiply.com/photos/photo/16/65
Лувъра: http://shegunova.multiply.com/photos/photo/16/19
Извинявам се че повечето снимки са в движение, но неможеше да се удържи на едно място.
А това тук са всички снимки: http://shegunova.multiply.com/photos/album/16
Лека и прохладна вечер

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 16:20 от pepsun

# 244
Лек път и много положителни емоции на сем. Кабрански. Да топнат дупетата в моренцето и заради нас  Hug .
Нашата Т май е от зъбките. Следобяда не издържах, че Венци беше много кисел и му дадох Панадол, спадна и не се е качвала. Дано и другите дечица, майки и татковци да се оправят  Praynig .
Венци пък от 3 месеца си е около 9,500 кг, но си похапва добре. Не се притеснявам за кила и сантиметри, нали е жизнено и здраво детето. Пък и гените си казват думата все пак.
Ивайла е голяма кукла на снимката. Много ми харесаха опашлетата. Вели на Олчето с червеното костюмче е толкова миловиден, че ми заприлича на момиченце. Сигурно заради къдричките покрай ушетата  Hug. А пък Дарито е цяла госпо'ица, как кокетничи в количката. Радвам се, че таткото се оправя вече. Олче, ти нищо не каза, дано и при вас има подобрение  Praynig .
Приятна почивка на Галюшана, да се заредите с много положителна енергия и добро настроение Peace .
Браво на Хриси-пътешественичка. Още много интересни места да посетите. Много и отиват опашлета. Иначе вярно, че на татко си се е метнала, но пък си заслужава, голяма сладуранка е.

# 245
Днес ми се е свило сърцето и ми е много мъчно на що хорска простотия се нагледах. Добре че бяха свекърва ми и майка ми да се редуват днес да гледат детето , тъй като моя приятелка имаше нужда от подкрепа. Няма да изпадам в подробности, за да не ви натоварвам, но днес заведохме две дела - бракоразводно и за домашно насилие. Има прекрасно дете, за което се бори със зъби и нокти, докато не мине делото, защото аз съм убедена че ще го спечели. Утре ще и гледам детенцето, че вече я е страх и на ясла да го води. Много ми е мъчно като гледам всичко това и повярвайте ми добре че съм омъжена. Днес след като минахме през всички инстанции и като си помисля още какво я чака, абсурд би било да сложа подписа си на подобен брачен документ!

Пожелавам на Тери, Жули и Иво да смъкват температурите и да не ги качват вече никога!

Ирка и новата прическа ти отива, но и с дълга коса си голяма симпатяга.

Кроко, аз имам доста марки сандалки за лятото, но най доволна съм от К&К. Носим номер 19 и 20 зависи от марката и модела.

Като сте се разписали за мерки и аз да си кажа 10.800кг и 81см.

Пепсън, мерси за обяснението , още утре ще пробвам метода за проверка, макар че съм убедена че не шарка, но така само от любопитство. Днес обрива ни пак се обособи като червени петънца.

Лека нощ, на всички! 

# 246
Даааам,явно само моето диване яде шоколад.И като гледам Ванилка как беше възмутена...ама,мами,то не е до даване,моето само си взема. Mr. GreenНе е глупаво явно диването,бонбоните бяха Ферео Роше,демек-обвити в станиол.Как се е усетило това нямам представа newsm78

Днес опитах да я оставя да си играе сама в нейната стая-резултаът беше потресаващ!Няма да изпадам в подробности,просто няма да опитвам скоро пак ooooh!

Христинка е страшна!Прекрасни снимки сте направили-с кеф ги разгледах/и количката ви е много хубава/.Ама Хриси...Гледа на пакост обаче.Познат ми е този поглед и мога за секунди да разбера кое детенце е в нашата категория.Е,то в нашата момиче едва ли има,трябва да е някой хулиган.

Днес говорих със Страйперка-надух й главата,бях в отвратрително настроение и предполагам,че след разговора тя е в отвратително Mr. Green.Но само да споделя каква сладуранка е-много тактична и мила!

И ние носим номер 19,защото си купихме едни гуменетки Денди-зелени с охлювчета.Възхитена съм!Много са удобни,лесно се обуват,леки.Ще си купя и 20 и 21.Ама то при вас е свястно времето,не е за затворени обувки.Ние днес поцопахме в дъжда.

Сиска,защо,пиле златно,така?Какво и кой ти развали настроението да му дръпнем юнашката ушите?

Мами,големи четки,голям вятър се вее!Много ви благодаря!!! Hug  bouquet.Нося си аз с гордост прическата,ама и супер модел да бях,нямаше да спаси положението-с това гадно време ходя само с развлечени анцузи,криви нокти и обрасли вежди Mr. Green

Ани,миличка,за нещастие животът не е справедлив към всички.Не си мисли,че тя сега ще минава през ада-вече го е минала и сега е на път да излезе от там.Просто дори към входната му врата има кал и дупки.Но поне върви в правилна посока!Пълзенето нагоре е трудно,но те измъква.И ще видиш как с всеки изминал ден умората й ще се увеличава,но и надеждата.Не е лесно да убиеш един брак,дори когато в него не е останала капчица живот,той е част от теб.Дори когато отчаяно бягаш от него.Защото той повлича със себе си и ценните неща.Само помни,че когато бракът е наистина толкова мръсен,светлите неща си личат-тоест няма да и вземат прекрасното детенце,защото то не принадлежи към такъв свят.Сигурно й е много трудно да трябва да доказва каква майка е,когато нещата са толкова прозрачни за нея.Но това,че ти си там,че може да се облегне на теб,е нещо много важно и голямо!Съжалявам,че виждаш всичко това,за нея-че една майка може да се страхува за детето си,ще стискам палци всичко да свърши по-бързо и безболезнено за нея,за да отглежда с усмивка детето си.Съжалявам,че така се разписах,но темата ме разчуства.

Елла днес се опита да каже ''млекце''.Нямам търпение да проговори,а как ще ми липсва бебенцето!Радвам се на всяка нова крачка и тъжа за отминалата.Такава съм-все за нещо тъжа.

Муцунка,не се ядосвай,ами представи си,че наистина този антибиотик/въпреки страничните му симптоми/ е спрял нещо развиващо се.Все пак,въпреки майчинския ни инстинкт,ние не сме лекари.И по-добрес излишен може би антибиотик,отколкото с невзет при нужда.След като Алекс е по-добре,не си трови живота,важното е да оздравее.

Мами,как се отървавате от 'храненето'?Писна ми Елла да ми вре неща в устата Naughty.И ако посмея да се възпротивя на волята на нейно величество...започва се едно тропане с крака,крясъци.Но взема ли поредната бисквитка,такава голяма усмивка няма!Не може да продължава това,момиче е,трябва инстинктивно да знае какво означава думата 'диета'.

То не пише,не пише,пък накрая запълни темата Embarassed

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 05:04 от ira_d

# 247
  • Велико Търново
Добро утро,мацки GrinningСервирам кафето и чая  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee и до където стигна,че чакам Божидара да се събуди!

Най-напред ще кажа за шоколода,че и Божи като Елла не е питала,а просто си взе един шоколад и го наръба през опаковката е изяла е не по-вече от едно малко парченце,но какво да направя.Прибираме се от пазар с 10-чанти и докато ги оправим нещата,които са за хладилника нашето девойче набарало чантата със сладки работи и се обслужило Mr. Green

За уменията или по-точно пие от сламки/без да е помирисвала някога сок/,пие от шише  мин.вода с биберон от горе,пие и от стъклена чаша само и единствено условие е тя да е пълна с бира BlushТова го усвоява от първия път давам и пие,но като е жадна няма къде да ходи Mr. Green

Вече се пуска сама да ходи,естествено не минава без залитания и тук-таме някое падане и лека тротоарна егзема има,но е по краката.Ще правя прощапулник,но не знам кога newsm78

Моля се ,всички болни деца,мами и татковци много бързо да се оправят Praynig
Радвам се като чета,че вече има подобрения Laughing
Това казавам снощи на свекърва ми-вируси латото,вируси зимата,май вирусите са целогодишно и малките ни душица бързо ги хващат Cry

Mimeto78,радвам се,че при вас нещата се нареждат Grinning,а Дари много е пораснала и се тези очи пу-пу!

Деси,Ивка голям бонбон!Тя все така ли си целува?Ти пък я нацелувай от мен!

Олче,Велизаркин той както винаги сладур голям!Моля се,при Мариян нещата да се оправят!

Ех,Люба благородно ти завиждам за морето и за срещите,които ще осъществиш там BlushНатопи д.......то и заради мен в морето!

Пепсън,снимките са ви невероятни тази сутрин ги гледах и се размечтах на глас и не съм видяла,че Чемширов ми седи зад гърба и той гледа,но по едно време много рязко ме приземи като ми напомни за пустия ремонт-идваше ми да го "мацна",че ми секна мечтанията BlushХрисито е голяма кукла,но май наистина не намирам твои черти в нея newsm78

Ирка,на мен не ми се налага да се отървавам от храненето на Божа,защото просто не и разрешавам да яде нищо освен манджите от кухнята и в най-добрия случай солети,но вън и за добро поведение.Правило номер едно е,че се яде само и единствено в стола за хранене!Ако,е взела моята физика просто жална и майка и от сега ще се научи що е това диета и има ли почва у наща къща Mr. Green

Честито християнче на Гуен!Снимките са ви много хубави! Heart Eyes

Щях още да пиша,но имам гости за кафе Grinning

# 248
И ние сме болни. Калоян е с 39 градуса температура. Още не са ни слагали ваксината, така че май няма нищо общо. Лошото е, че сега е при баба си в Казанлък. Изпратих ги веднага да отиват на доктор и казах, че антибиотици не искам да пие детето ми. Майка ми ме пита дали да казва на докторката, че има разстройство. Аз казвам - да. А тя - ами те тук като видят, че детето има разстройство и искат направо в болница да влиза.  Rolling Eyes А казанлъшката болница е една...за докторите да не говорим. Така че сега ги чакам да се върнат от прегледа, да видим какво е казала докторката и съм на нисък старт да отивам да си го взема. Много ми е мъчно, че е болничък, а аз не съм там да го гушкам... Cry

# 249
Кабранска,само до Варна ли ,а 35 км по на север?  Grinning
Чудесно е ,че при Мимето 78 се нареждат нещата..Олче-твоя мъж по-добре ли е вече?

Ирка-страшен талант имаш да описваш чувства,емоции и пр...На мен също ми стана криво за приятелката на Ани,но след твоето описание ми се насълзиха очите  Sad   добре,че поне е взела такова решение,че и това не е лесно..
Дано Калоян да оздравява бързо ,а не като нас..то не беше температура,отпадналост..много е зле миличката ми..А вчера кръв,урина,ехограф..утре пак искат изследвания да и правят..Ние също не сме правили ваксина така,че не е от нея ,а вирус..
Ирка и мен Жули ме храни ,но рядко и основно със солети  Grinning

За кг Жули е фина мацка 9300 и докторката не е много доволна...

Пепсън имаш страхотен аватар,да и изям опашлетата..А за описанието ами аз не мога много ,много ама явно доста ми е харесало та чак дар слово ми дойде..Сега и снимки ще покажа..За съжаление твоите не можах да видя,а Париж ми е мечта..Щом др. гледат снимките явно повредата е в моя телевизор  Rolling Eyes

Жули също прилича на баща си дано поне характера и да е моя и умна като мама да е де  Joy

# 250
Нещо не можах да отворя снимките на пепсън. ще пробвам по-късно.
И Мия е копие на  баща си. Даже вкъщи се шегуваме, че при нас спор за бащинство не може да възникне, но пък може да се оспори коя е майката Grinning Ще ви пусна 2 снимки да се уверите.
Ани, дано се наредят по някакъв начин нещата при приятелката ти. Много тъжна история.

# 251
Здравейте Майски дами и дечица Grinning!
Аз не съм писала от мнооооого отдавна,но чета редовно.Напоследък гледам да сме максимално време навън,че малкия проходи и да дивее на воля,вкъщи му е тесничко.Ама и у нас е голяма теснотия,въобще не е пригодено за малко дете,затова август ни предстои ремонт Sick.
Много болни дечица,стискам палци бързо да оздравявят.И татковците също.
В понеделник на Сашко му биха ваксината и на следващата сутрин се събуди с 3-4 пъпки на ръката и вратлето.Същото се е случило и с едно детенце от квартала.Не съм звъняла на лекарката,защото мислех,че са от комар.Днес ще я питаме дали е нормално.
Ани,стана ми мъчно за твоята приятелка.
Ира,новата прическа много ти отива.
Редовно гледам всички снимки и клипчета-страхотни са ни дечицата Heart Eyes.
Има ли други като Сашко,които не говорят нищо съзнателно-той постоянно си мърмори нещо,пищи,квичи,скимти,голяма аларма е,но думи целенасочено не използва?
От тази седмица сме на кухня,засега яде само второто,супата не я иска,а кремчетата ще започна да му ги давам другата седмица,че много нови храни му се насъбраха.
Приятна почивка на Люба и Галюшана.
Много неща пропускам да напиша.но така е като пиша от дъжд на вятър.

# 252
  • Бургас
Ей здравейте, не сме ви забравили! Много ми е мъчно за вас, липсвате ми ужасно, но за съжаление времето, а и силите  все не ми стигат. Но тази вечер за пореден път ми направиха забележка / FY, издадох те/ Wink, та се взех в ръце, а и звяра все пак ме съжали и взе че заспа по никое време рано-рано.
Чух, че срещата била страхотна, ей как ме е яд, че не успяхме да дойдем .... ама пусти късмет и полицейски щуротии. А толкова бях сигурна, че ще успеем поне за един ден да се видим. Ама и вие не чакайте, давайте да почваме организация за следващата среща, че там вече няма да има извинение за пропусналите.  Simple Smile
Такааааа. Ние сме добре. Жасмина ходи на ясла / частна / - доволна съм, бавачката ни изигра много подъл номер - заряза ни без предизвестие, един хубав понеделник ми заяви, че на другия ден няма да дойде, идеше ми да я убия, добре, че мъжо успя да излезе спешно в отпуск и спаси положението. Та след дълго търсене и срещи с какви ли не претенциозни до безобразие кандидатки, реших, че май е по-добре да е сред деца и с хора, които знаят как се гледат малки човечета и така вече  почти 3 месеца посещава ясла.
Ето сега се сетих, днес прави 1 г и 3 м - то май след годинката за празник вече не се брои ама карай ....
Не съм ви чела признавам, ама мярнах тука едни килограми - ми ние уж фини бяхме, ама май вече не сме толкова - беше 10,200 кг на 1 г 1м, другата седмица ще е следващото теглене. А ходи и не спира, ужас, откъде я вади тая енергия това дете, не знам, прави ме луда. Crazy Дърдори непрекъснато,но не и се разбира, от известно време започна да учи " човешки" думички - " айде", " така", " нани-нани", " мий-мий", Вчера ме изненада с "муш" като прибираше играчката в кутията. Иначе разбира всичко, като и кажа да донесе нещо го носи или да отиде някъде, отива, в яслата ми казаха, че изпълнявала каквото и кажат и аз уж на майтап я пращам тук и там, а тя наистина ходи. На плаж я водим в събота и неделя, страхува се от водата и умира от кеф да върви по пясъка и да се рови в него. Мислим уж за почивка през август, харесала съм си хотел в Трявна, ама да видим, дано не ни мине котка път.
Ей, гледам много болни дечица. Мили мами, искрено ви съчувствам, Жасмина по 24 май вдигна 40.4 градуса и то в 1 през нощта - бях се побъркала, добре, че бяха сестра ми и майка ми, та се разминахме без линейки и болници - оказаха се зъби, избиха после 2 кътника, но какъв страх брах аз си знам. Дано пустите му кучешки зъби излизат по-лесно.
И още много мога да пиша, но ще ви писне да четете, много дълго стана. А и съм много изморена, снощи късно се върнах от командировка в София и днес бях на работа, направо ми парят очите за сън.
И да знаете, че който идва на почивка в и около Бургас и не се обади, ще бъде строго наказан и изведен пред строя за обяснение. Naughty

# 253
  • Плевен
Ей, Танче, много се радвам , че се разписа. Липсваше ни мноооооооооооого!  Hug Heart Eyes Hug

Arrow Тери тази вечер не вдигна вис. температура  Grinning, но от сутринта е на АБ, от който се надр..ка  привечер. Ей, много ги мразя тези АБ , но 4 дни не можа да се пребори милата с температурата и доки като й видя червеното гърло и реши да започваме лечение с АБ.

Arrow Добре дошла на Мимозка. С радост прочетох разказа й за почивката, но чакаме и приказни снимки  Grinning.
 Arrow Снимките на Пепсън ме откъснаха от гадното ми настроение тези дни. Радвам се, че сте си изкарали страхотно.
 Arrow Честито християнче на Гвен! Мнооооооооого сте красиви и тримата - ти и синчетата, а как ти отива на плитки....то на хубав човек всичко му отива.
 Arrow Ирка, много си готина с новата прическа. Предполагам ти е повлияло подстригването добре и на психиката  Mr. Green. Когато от нещо искам да се отърва, често прибягвам до ножицата и фризьора. За Елла Белла  Heart Eyes Hug Heart Eyes, такава омазана ми заприлича на шоколадче "Елла"  Mr. Green
 Arrow Люба честити ви придобивки и весело изкарване на почивката, че после с майсторите...не ми се мисли  Mr. Green
 Arrow Галюшана приятна почивка и на вас! На коя дата си родена, явно сме доста Раците в тази тема. Таня79 май беше скоро, но явно не е написла датата и не е отразено в календара (дано не греша  Embarassed, че ще има да черпя едни бири в морската...)
 Arrow Ани, благодаря ти за загрижеността. Явно си много благороден и жалостив човек - сещаш се за всички , които имат нужда от съпричастност; даваш подслон на болни птичета; даваш приятелско рамо на близките ти хора - много се радвам, че те познавам  Hug  bouquet Hug
 Arrow Иска ми се да нагушкам и нацелувам всички сладури усмихващи се от снимките - моята слабост Вели с тези черни палави очета, Хриси, Дари, Ивка, Джейн и .... сигурно пропускам някой, ще прощавате...
 Arrow Олче, как е Мариян? Дано всичко мине по най-добрия, безболезнен и бърз начин.
Хайде със здраве на всички ви и дано няма вече новини за болни дечица, мами и татковци!

# 254
Много мъчно ми стана за приятелката на Ани. Имах колежка, която с години се бори да се разведе и да си вземе детето. Много мъчително беше и за околните, а тя как издържа незнам. На детенцето също се отрази психически. И то се изтормози милото. После имаше проблеми с него, посещаваше психолози... Изобщо ужасна история. Дано тук всичко мине по-бързо и безболезнено  Praynig . (Ирка и мен ме просълзи с описанието на емоциите)
Иначе при нас нищо ново. Температурата спада, даже тази вечер нямаше. Аман от тия зъби вече  ooooh! .
Аааа, Таня и Жасминка се появиха  Hug . Ама искаме и снимки.
Снимките на Пепсън и на ме не ми се отварят единичните, но албума се вижда  Peace .
Стискам палци Калоян бързо да се оправи. Дано след прегледа новините са добри Praynig .

Общи условия

Активация на акаунт