Ей, страхотно, не мога да ти опиша с думи колко се радвам на щастието ви, но то е така - на хубавите хора винаги се случват хубави неща... Прегръщам те! 
Сисе, аз така "небрежно" оставих страницата отворена, уж Мариянски да погледне и да види как се прави, ама той като кон с капаци
mobile.bg да чете за Митко Илиев...
Уна, и в наше лице имате големи фенове, че в нашето семейство автомобило-поклоничеството до промиване на мозъци достига... На което аз с най - невинния си тон направо му КАЗАХ за щастието на змейко, той затопли, че става въпрос за една много готина мама
(и един много готин тати - бел. авт.
) от Априлската епопея и каза, БРАВО
Ама аз си знам хората, то кучето ми е по - романтично... 
Кабранска, добре завърнала се, душата!
МНОГО сте готини цялото семейство(ти с роклята и банските, дечицата в плажен морски десен, в тон...
), направо обрахте точките.
Асен няма да коментирам, че много ще ми станат ласкателствата към чуждите мъже за днес... 
Виф-чо, благодаря за пожеланията, да се стягате с морячето и никакви болести не разрешавам!
Да го нацелуваш от мен, миличкото!Мимозата - страхотни снимки, много благодаря, че споделяш с нас тази красота!

Накрая да ви почерпя виртуално, че мойто любим днес одъртява с една година...

Покрай рождения ден на мъжО, бях запомнила, че някоя наша мама празнуваше днес годишнина, но просто не мога да си спомня коя беше...

Това е отчета от мен
А на теб, мила ти пожелавам също да изживееш това възможно най-скоро
И да похваля мама Духи, че вече го е научила без памперс да стои по цял ден