.Ама,Миленка,моля ако обичаш-снимка!То така не става,искаме да ни блесне нещичко пред очите.[/color]Анна,като казах снимка...тея оправдания не ги зачитаме.Една,пет,колкото изнамериш,ние ще си ги чакаме.
Надеждна,добре дошла!Пожелавам ти само да се почувстваш най-накрая намерила дома си!
Лаура,честит рожден ден!Бъди здрава и обичана!
Олче,вече си представях Елчо изтипосан в таз червена красота и ти ми подряза крилете.Ама нищо-ние ще си краднем снимката на Вели и така с един удар ще имаме два заека-хем костюме/прилича на такова много,хем красавец/.
И като казах красавец/да не кажете после,че пиша несвързано/-ъъъъ,някоя друга мама да е забелязала учителя по гмуркане от снимките на Мимозка?И тя будалата не се записала на уроци,представяте ли си?Ех,да бях там аз
И като казах 'аз' се сещам за две неща-първо благодаря ви,мамчета,отново за комплиментите за прическата и за 'статията' по повод приятелката на Ани/наистина не мога да разбера какво толкова написах,всичко ми звучи толкова неясно и отвлечено тази сутрин на свеж ум,ама все пак се радвам,че е стигнало до сърцата ви/.
И второ:Ел-Бел/Олче,много мило ми стана като написа това за нея
/,та Ел Бел има нов репертоар:дава ти нещо и казва 'ето',иска мляко и казва 'пий' и аистина отговаря с 'да',ако я питам дали е гладна или дали й се спи и е така.Много ми е лесно така-ако не е,мълчи и се извръща.Ако е,казва ясно 'да'.Другото ново е,че се катери по пързалката,за да се пусне и познайте как се чувства майка й.ПОне стълбите са отдавна заградени вкъщи с бебешки вратички,та това упражнение се избягва.Чета една книга за възпитанието на детето.Бях ви писала за нея,но това е втората част-вече не за бебета,а проходили човеци.По-скоро е за начинът,по който да разбираш и обичаш детето си,по който да приемеш и разграничиш характера му/не че е важно,ама за нали съм многословна Имаме си слънцееееее-това е голяма радост за нас!
А по повод татковците също имам какво да казвам.Купихме ново шкафче за стаята на дреб и аз го помолих да донесе дрелка отнякъде и да го направи.Донесе,да,ама го сглобих аз!И после що къщата била бункер
.ЩЕ ви покажа гордостта си и останалата част от на Елла новото оформление на стаята,ама да я подредя,че ще изплаша някоя добра домакиня като Ани.Мешко,нали ни обеща снимка на татито ви да видим на кой прилича Мия?Чакаме ние...
Само забележете какъв огромен е участъкът 'аз'-е това ако не е нарцисизъм!

И все си мисля какво ще напиша и не се наканвам...
Пиши какво е станало.
/....та отметнахме бая точки по родното Черноморие...видяхме се само с Велина/Виф/и фамилия-много хармонична двойка/т.е. тройка/ изглеждат.....много приятни и мили....и Макси е такъв сладурко/и фен на магазините
/........и мислехме да поостанем поне още два-три дни...ама пустите майстори-оправили машината и от утре се почва......та досега прах и чистих.....пък утре почваме да цапаме и да си създаваме ядове..../дано оцелея психически,виж с чистенето все ще се оправя/

Аз уж и помощ си имам непрекъснато(майка ми), хем и Антон не е от най-палавите...(всъщност доста слуша, нищо, че аз само мрънкам 

,какво означава записан на неактивен номер
Въобще не обърнах внимание на телефона като го писа,защото мислех,че толкова пъти сме говорили по тел. така,че ако идваш ще се обадиш
Тая снимка на дупето ти пред водата нарочно ли я пусна ???Да ни дразниш ,а????
Другия път му мисли на активен ли на неактивен ли ще е записан ,ама да не стане пак така!!
Аз нарочно не споменах ама ти го издаде..Пфууууу трябваше и аз да отида на уроците
Ама на същинското гмуркане над теб плува и те натиска към дъното другия,тоя само слага екипировката..Май трябваше да отида и да ми слага екипировка,аз ще викам ,че не ми е по мярка ,да я маха и пак да слага ...