Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
Soul казват се Клиър Ову тест - 5 бр. + 1 бр. за бременност, струват 10,45 лв.,
поне миналия месеца като си купувах бяха толкова, сега незнам. Като гледам какво става
с цените нищо чудно да са и по-скъпи вече Twisted Evil
Успех на всички  bouquet

# 106
Мерси моми4ета   bouquet Винаги сте много мили  Hug Heart Eyes

# 107
Hri благодаря ти, че не си ме забравила  Hug

Имам повод за радост!   newsm44 Днес видях  EFP !!!! Чак след 16 дни закъснение и след 4 отрицателни теста, петия вече е с хубава втора черта!!!! Още не съм го осъзнала, но не мога да си сваля усмивката от лицето!

myran честито и на теб! Simple Smile

# 108
wow  smile3501

gigamiga, това е страхотно  newsm68

Желая ти една страхотна бременност!  preggo

# 109
Gigamiga честитооооооооооооо !!!!!!

newsm44 newsm44 newsm44     bigdance2

Леко бременеене  preggo и страхотно слдурско бебоче на финала   newsm32
И да ни опръскаш всичките с бременни вирусчета  babydust7

# 110
Честито, gigamiga!   bouquet   bouquet   bouquet

Желая ти лека бременност и хубави мигове!  И сладко бебче на финала!  newsm30

# 111
gigamiga ЧЕСТИТО  newsm51
Лека и безпроблемна бременност и най-сладкото бебче накрая да те радва  newsm32

# 112
gigamiga честито   bouquet Имам спомени 4е една от съфорумките наскоро те бе6е нарекла ГигаМАМА и май не е сгре6ила  Mr. Green

# 113
Аз бях  Embarassed

май е било за добро  newsm51

# 114
  • Видин
Gigamiga, честито!Видя ли че чакането си заслужавяше! HugЖелая ти най-сладкото бебече! smile3504

# 115
  • Бургас
Гига, честито  bouquet Лека и безпроблемна!
Венити, Тай, честити ви годишнини; много щастливи мигове в най-скоро време покрай бебоците ви пожелавам  bouquet

# 116
Венити,Таи Честита Годишнина-желая ви все по щастлив семеен живот и да постигнете всичките си мечти!  bouquet  bouquet  bouquet
Гигамига,Миран Честити ви две чертички и леко бременеене! Hug Hug Hug
Голд благодаря за перфектното кафенце!
п.п.Какво щяхме да правим без теб Heart Eyes
Муши ти си страхотна и роклята също,а мъжо го зарежи той просто не разбира.
Успешен ден на всички мацки от мен.

# 117
Здравейте,Мили Момиченца!  bouquet
Гигамига и Миран - тихичко честито от мен  bouquet пожелавам Ви най - красивата и лека бременност и най-сладките бебчета!
Котетопет- честито и на теб,Мила и стискам палци всичко да е наред!
Таи и Венити- Честита Ви годишнина! Нека здравето,любовта и усмивката са най-верните спътници в съвместния ви живот и скорошно сбъдване на всичките ви мечти!
Голдинце, благодарско за сутришното кафенце! Много добре ми дойде.
Мили Момичета,мисля за всяка една от вас и се моля за скорошно сбъдване на мечтите на всички ни! Praynig Praynig Praynig
Аз все по-малко пиша и тук и в чата,но се надявам да не ме забравите. Гледам да Ви чета поне когато мога.Причината за това е, че ме заплашиха да ми отрежат солидна сума от заплатата като порицание,че съм "висяла" тук или в чата. Е,ще го преглътна и кротко ще си чакам да му мине на шефа и се надярам,че все пак няма да ме "резне".

# 118
Гигамига ГОЛЯМО ЧЕСТИТО ОТ МЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ОТ ТУК НАТАТЪК И НАЙ-ХУБАВОТО И ЗДРАВО БЕБЧЕ СЛЕД 9 МЕСЕЦА.
На кой ден от цикъла ти показа положителен тест и сподели тук или в темата първи признаци  дали имаше някакви симптоми, моля те, за такива като нас нетърпеливки и жадни за информация. Hug
Миран Честито и на теб! Пожелавам ти много щастие и лека бременност с най-сладкото бебе след 9 месеца

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 12:39 от Hri

# 119
Муш, страхотни снимки!

Венити и Тай, честита годишнина. Много да ви обичат и уважават мъжете ви, никога да не губите пламъка помежду си!  bouquet

ГигаМАМА, честито. Лека и безпроблемна бременност от сърце ти пожелавам!

tedybearbg, стискай се, не му се давай на шефа. Малко е кофти, че те е хванал, но скоро ще му мине!

Голди, прекрасно кафе. Стискам ти палци и ти следя графиката отблизо!

Общи условия

Активация на акаунт