Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 90
  • Видин
Добър ден и от мен! smile3525

Мирам, тихичк очестито!След доки да докладваш. Hug
Муши, много сте хубави и тази рокля ти е много елегантна... В подписа ти нищо не се вижда... newsm78
Бубе, търпение!До 04,07, не остава много. Hug
Кали, морето ще е страхотно с мента и сладолед Grinning
Стейси, стискам палци на теб! Praynig
Венити, Тай, честита годишнина!На следващата да сте с един повече/може и с двама/ smile3525

Желая ви прохладен ден, момичета , че в тая жега не се диша sweating

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 09:43 от Жаклин

# 91
благодаря момичета.абе беше много топло (43градуса)и пукнахме направо,ама се повеселихме де.а за роклята кво да ви кажа-МЪЖЕ Twisted EvilХОДИ ГИ РАЗБЕРИ.като каза че не ме харесва и толкова
Гледам тук годишнини имате-честито желая ви дълги години съвместен живот изпълнен с любов,уважение и разбирателство Hug

# 92
ГОЛД МЕРСИ ЗА КАФЕНЦЕТО МНОГО Е ГОТ.МОМИЧЕТА СПОРЕН ВТОРНИК  bouquet

# 93
Тай, Венити честита ви годишнина и на двете. Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и да се радвате на много деца и внуци Hug

# 94
  • София
Здравейте, момиченца!!!
Миран-тихичко честито и от мен!!! Hug
Стейси-стискам палци, доки да види сакчето!!! Heart Eyes
Бубето-успех на прегледа!!! newsm10
Хри-ще видиш че другия месец ще ни зарадваш като излекуваш гадините!!!  love001
Муши-сватбата е много готина, а роклята е просто страхотна и много фешън!!! Peace
Тай, Венити-ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ!!! ОБИЧАЙТЕ СЕ ВИНАГИ, ТАКА КАКТО И В МОМЕНТА!!! И МНОГО БЕБЧЕТА РАЗБИРА СЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Голди мерси за кафенцето, щото имам нужда от ободряване в тая жега!!!
Аз днес си взех международния паспорт и съм готова за Охрид-ама чак август месец ще ходим... Sad
Охххх, вече направо изкукуригвам сама в къщи...Всеки ден мисля разни подобрения и мъжо вече за главата се хваща с мен...Като няма какво да правя, правя ремонти разни и размествания в къщи!!! Гоооооляма скука!!! Confused
Дано тоя месец сме хванали яйцето, та поне една добра новина да има...И....къде тоя късмет  Mr. Green....Ама що бе, важното е да сме оптимистично настроени... Laughing Само се чудя след колко ли дни ще се изпари оптимизма ми, като наближи датата за тъпата лелка?.... Thinking
Айде лек ви ден-и стойте на сянка, щото днеска ще е много жега!!!

# 95
  • близо до София
Честити годишнини на Венити и на Тай!
Бубе -успех на прегледа!
Кали, не се ядосвай  на лелката,весело изкарване на морето!

# 96
Привет момичета кокичета  Hug
myran: Тихичко честито  Hug Желая ти при доки да видите една хубава точица и лека бременност до края  Grinning
steisi80: Стискам палци да е станало. Аз имах такова зацапване в продължение на 2-3 дни около датата за М. Доки видя малката точица на 34-ия ден и ми изписа папаверин. Дано всичко е наред и на следващия преглед да се опхвалиш със сърчице  Peace
Мушмороче: Ама много сте хубави на тези снимчици  Hug А успяхте ли да стигнете и до Шипка, че виждам през Бузлуджа сте минали?
tai, Veniti Честити ви годишнини   bouquet Желая ви много любов, щастлив семеен живот и много скоро големи бремелински коремчета  Hug
Кали, да знаеш, че на морето ще стане, а и там човек неусетно яде повече сладолед  Joy
Goldie: Мила, денят е чудесен щом започва с кафето ти  Hug

# 97
дЕСИ БЛАГОДАРЯ ТИ ПИЛЕ.на Шипка сме ходили няколко пъти и затова този път я пропуснахме.ти как си бебчо расте ли.таткото слуша  ли Mr. Green

# 98
Хелоуууул, сладурчета!  bye

Верич, благодаря ти, че ме включи в списъчето!  Hug

Венити и Тай, честита годишнина!!!   bouquet   bouquet   bouquet Нека домовете ви бъдат изпълнени с много обич, топлина и уют, и детски смях!!!
Мушмороче, роклята ти е страхотна!
Myran, тихичко честито и от мене!   bouquet

Хубав ден на всички!  smile3525 smile3525 smile3525

# 99
АБЕ ДА ВИ КАЖА НЕЩО ЧЕ ТУКА МАЙ НЕ ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ ИСТОРИЯТА(НИЕ В ЧАТА Я КОМЕНТИРАХМЕ)РОКЛЯТА Е НА Галита ама аз от нейно име ви благодаря Simple Smile

# 100
Мушенце, аз съм много добре, бъдещия татко много се грижи за мен, много е послушен и е по-нетърпелив и от мен да дойде този петък, защото сме на преглед да видим колко е пораснал бебешора  Heart Eyes Laughing
Но ще бъда още по-добре ако ти и всички оттук отидете в отчетни  Hug Hug Hug

# 101
браво на таткото ще има награда за него.ама искам да кажа че след петък чакам снимка на бебчо и мама и хич не приемам извинения. Naughty

# 102
Сърдечно ви благодаря за хубавите пожелания за годишнината ни , мили момичета!   bouquet  bouquet
От вашите уста - право в Божиите уши -  Praynig
Наистина с милото много се разбираме и уважаваме, все така да е и занапред, още веднъж благодаря ви, че сте съпричастни!  love001

# 103
Здравейте и от мен  Simple Smile
Първо честито на празнуващите днес годишнина   bouquet Желая ви много любов и разбирателство в семейството и разбира се много малчугани  newsm32 Grinning
На тези които чакат добри новини стискам палци  fingerscrossed
А аз да ви питам как се казват тези тестове за Ову дето са по 5 в кутийка и горе долу колко струват ?
Лек ден ви желая  Hug

# 104
  • София
Соул-тестовете се казват "Клиър Овю" и струват около 10 лв-навсякъде е различно...Те са 5 бр. + 1 бр. тест за бременност!!!

Общи условия

Активация на акаунт