Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 75
Миранче, тихичко честито   bouquet

След сакче и сърчице, заформяме групата за бурни аплодисменти!

# 76
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147499това са снимките от разходката след сватбата на път за Пловдив
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147483 а това  е и сватбата

# 77
  • v. turnovo
Добро утро! Муш, готино е в нашия край нали? Аз младоженеца го знам, ама я кажи булката не се ли казва Мая, че май и нея я знам от малка LaughingАйде лек ден от мен

# 78
  • София
Добро утро!
Как сте, банда? Няма ли някой да се похвали днес? Thinking Да не търся списъчето, но кой е наред?...Хайде, не се бутайте, всички отиваме към отчетни този месец! Praynig Peace
Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

# 79
  • Бургас

Ха добрутро Mr. Green
Мушо, ни тъ е срам, що посред нощите си ги пускала тия снимки Crossing Arms
Мирън, тихичко честито  bouquet
Стейси, стискам палци за теста Peace
На всички успешен вторник Hug

# 80
  • София
Goldieдобре,че си ти да ни направиш по едно кафенце...........мммммммммм
Добро утро!Вчера си записах час за преглед чак на 04,07-ужас! #Cussing out
Много бъдещи мами има при док.и затова датата ми се струва много далечна... Rolling Eyes
Иначе при мен нещата се си същите-няма бебе,няма лелка!Веселба!! Party
Приятен и успешен ден на всички!

# 81
Бубе кой ден ти е? На мен ми е последен ден от дуфастона днес и като го свърша вече чакам да ми дойде. Утре мисля за всеки случай да направя още един тест преди да започна антибиотика, че тайно се надявам доки да не е видял правилно на узито, макар, че нишан за бременност няма никакъв, ама......

Гигамига а с теб какво става? Ходи ли на доктор да видиш дали при теб има някакъв резултат? И ти като мен беше с голямо закъснение?

А иначе добро утро на всички, желая ви лек и спорен ден

# 82
Добро утро! Сутринта се приготвих в банята с един Шуър чек и...опааа....лелката дошла  Twisted Evil
Така че от събота морето започвам с ментите и сладоледите  Grinning

Верич, добви ме в списъка за 25ти юли  Wink

Лек ден!  Hug

# 83
Никиткеее Мая се казва да.Я ми пиши на лични да опайм клюката от де се знаете Mr. Green
Глделиноо,нестига че съм висяла по нощите да качвам снимки ми и па недоволна ии тоя твоя мъж горкия с такава сербез жена Laughing
Хри ще ти дойде душа след дуфастона и новия месец с нови сили го започваме. Hug
Бубе не е бе чак толкоз далечко стискай зъби
Аз тази вечер ще кача и снимките от абитуриенската на брат ми то срамота толкоз време мина ама немога да се наканя все
лек и успешен ден на всички Hug
(ВИЖТЕ МИ ПОДПИСА И АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ Е ПОЛЕЗЕН С ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА)

# 84
Добро утро момичета  Hug жегата започна от рано днес  ooooh!
Кали поне не си изхабила теста, дано другия месец хванеш яйцето  fingerscrossed

Бубе ти тест не си ли прави, дано има положителен резолтат  newsm10

Муши снимките са много хубави, а твоята роклята е чудесна smile3525

Пожелавам ви лек ден, аз отивам да работя. По някое време пак ще хвърля някое очо  smile3521

# 85
добро утро и от мен! благодаря ви много за милите пожелания!! реших все пак да изчакам с лентичката, докато не отида при лекар.

прегръщам ви всички и ви пращам тонове добро настроение, усмивки и да знаете, оставам си при вас! вие сте ми късметчето  Grinning
да видим сега за кой ден ще ме засилят и мен при доки, стискайте палци!!   Praynig

целувки

# 86
Добро утро момичета  Hug
Goldie, кафенцето е прекрасно  Hug
myran тихичко честито   bouquet
kalli, тъкмо на морето с нови сили  Wink
bubeto, 04.07. ей сега ще дойде, не е толкова далеч  Hug
mu6morok, сигурно страхотно сте си изкарали, много обичам сватби  Laughing
Момичета, да прибавя нещо сладичко към кафето на Голди:

днес с Милото имаме годишнина от сватбата - 8г, ей, кога мина толкова време, но в приятна компания времето направо лети  Laughing
Добро настроение на всички  Hug

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 09:20 от Veniti

# 87
Венити честита годишнина  newsm51

myran успех при доки тихичко честито  smile3525

# 88
Добро утро и от мен, нека наистина да е добро за всички newsm10
Честито на миранче, да види и точица скоро   bouquet
Муши, ама много те харесах с тая рокля, те мъжете не ги разбират тия, моя все вика че без рокля съм по-хубава newsm53
Момичета, ние днес имаме годишнина - правим 2 години от сватбата с моя любим. Та по случая съм облякла и аз една жълта рокля, та приличам на светофар, ама довечера сме на ресторант (този, в който бе сватбата - страхотна кухня има). Ми аз какво да ви почерпя??? то в тия жеги, пък не знам как да сваля снимки, абе ще ме извините, ама само  cook това мога  Laughing
еееееееееееееех, как исках да направя на милото един хубав подарък за годишнината от вида: smile3504, ама тцъ. Нооооооо - другия месец е наш!
Успехи на всички нечакащи тоя месец, па и на всички за другия - вече се наредихме хубава компания  Grinning
п.п ооооооооооо, венити , честито и на теб - явно един месец и ден сме се женили  Laughing

# 89
Здравейте момичета!
Голди, мерси за кафенцето!
Роксан, честит рожден ден на патерици! И догодина да празнуваш с малко бебоче в ръце!  bouquet
Честити годишнини на Венити и на Тай!  bouquet
Миран, лека и безпроблемна бременност!
Кали, тамън на морето ще половувате! Hug
Хри, Бубе, дано всичко е наред!  Praynig
Стейси и на теб стискам палци!  Praynig
Мушмурок, страхотна сватба!
Няколко дни не ми остава време за форума, че или чета за изпит, или разчиствам строителна площадка  Twisted Evil. До средата на другия месец трябва да се пренеса в новото ни жилище, ама направо не виждам как ще стане. Впрегнала съм милото да ми помага, но има още толкова работа  Cry . Две от стаите не са боядисани, имат и вратите да се боядисват. А аз съм събрала 100 тона багаж за пренасяне. От петък отиваме за 4 дни на морето и ще продължа след това.
Лек ден и  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт