Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 60
roxanne25,Честит рожден ден.пожелавам ти най-сладкото бебче на света.А що се отнася до мен  аз май не съм за поздравяване.Днес не можах да си направя кръвен тест,защото наблизо никъде не правеха,а в тази жега не ми се ходеше никъде с градския,че колата е на ремонт.Мислех първо да се обадя на лекарката при която ходих преди време за консултации и изследвания в клиниката на Щерев да видя какво ще ми каже,но тя си била тръгнала.Мисля да изчакам още няколко дни и ако зацапването не премине в м. да отида към четвъртък-петък на преглед/ ако издържа дотогава де/.Еми това е засега,моля се този път да сме успели,че от една година все се надявам.Стискам палци на всички ви да успеете newsm10javascript:void(0);

# 61
Котетопет, има много по-компетентни момичета от мен в този форум, но моят съвет е да не чакаш края на седмицата - ако зацапването е поради недсотатъчен прогестерон е важно да се коригира липсата, за да задържиш бебето. Не губи време, иди още утре.   Hug

# 62
Котетопет, има много по-компетентни момичета от мен в този форум, но моят съвет е да не чакаш края на седмицата - ако зацапването е поради недсотатъчен прогестерон е важно да се коригира липсата, за да задържиш бебето. Не губи време, иди още утре.   Hug
Абсолютно!!!!!
И аз бях така. Пиех Прогестерон и много важно: 3*2 нощпа на ден. и повече лежане.
Зацапване при бременност може да е нищо, но не е шега!  Wink
стискам палци!  Hug

# 63
Благодаря ви.Записах си час за утре.Сега излизам за нощна смяна.Утре ще ви пиша.

# 64
Честита темичка момичета ! много  EFP да има до края !
Роксанче,честит рожден ден ! newsm59  bigdance2 newsm18 Tada  ura dance newsm67 nbirthday
 пожеланията си ги знаеш,дай Боже скоро да дойдат  newsm10  newsm51 newsm51 newsm51
Коте с тези положителни тестове и това зацапване,недей да чакаш изобщо,още утре търси лекар.За Но-шпа и лежането Кали вече ти е писала.Желая ти успех   bouquet

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 19:11 от izabela83

# 65
И аз да се барна в редовете на новата тема Mr. Green
Котетопет,пиши утре.Стискам палци,дано да се похвалиш Peace
При мен,освен строителство е пастиране на коли друго няма...чак забравих от къде съм Thinking newsm78

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 19:05 от Рожбо

# 66
момичета, не можах да издържа до утре и си направих теста още днес (преди 10 минути). Имам си бледа втора чертичка!!! още се опитвам да го проумея... казах на приятеля ми вече и той е в див възторг  Grinning
явно регистрацията ми тук ми е била на късмет  Laughing . пожелавам да ви завлека крак на всички и да завалят двойните чертички тази седмица. много прегръдки от мен, аз отивам да пия една студена вода  Laughing  Laughing

# 67
myran  Hug  bouquet
 newsm44 newsm44 newsm44

# 68
Добър вечер!

Запис и аз.

Роксанче, честит рожден ден! Приятно празнуване, че на следващия РД ще си с бебе и няма ти е до купон!   bouquet

Котето, стискам ти палци!

myran, честито!

Ютурна, страхотно заглавийце - баш ми ареса  Laughing

На всички ловци - на слука! На всички чакащи - търпеееение! На всички нечакащи -  EFP

# 69
Пу пу миран  Grinning Grinning Златни ти уста!

И най-вече честито!!  bouquet  newsm44

# 70
  • близо до София
Честита темичка и дано да ни донесе много  EFP
Роксан, честит рожден ден!!! На следващия да гушкаш най-сладкия бебок на света.
myran, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая!
Верич, радвам се че се появи, как изкара?
Аз продължавам да си имам все по изявени ПМС, ама дано да бъркам. Продължавам и с тъпата субфебрилна температура. Днес разбрах, че може и да е от хормоните, та се поуспокоих малко.
В тая жега не се живее! В работата нямаме климатик и е мор, добре че има един вентилатор, та се спасяваме донякъде.

# 71
myran   ЧЕСТИТО ,  пожелавам ти лека и безпроблемна бременност preggo и здраво и красиво бебче   ylinfantна финала!
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 72
отивам да си търся лентичка, след малко ще ви я покажа  Laughing

# 73
Добър вечер,момиченца
Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РОКСАНЕ.Много весело празнуване и на следващия рожден ден newsm30.
Котето,като прочетох какво си написала днес имах чувството,че аз съм го писала това.
Момичета,правих си 3 теста/различни/, имат втора бледа черта,но в събота ми се появи и на мен такова кафеникаво зацапване,затова и не ви казах,днес ходих на лекар,той каза,че е рано да ме гледа,и ако евентуално не ми дойде след 10-15 дни да отида пак.Каза ми да пия Но-шпа само,обаче сега като чета Прогестерон???нищо не ми каза за него,притеснено ми.Купих си още един тест за утре сутрин,ще видим какво ще покаже и той,дано да е бременност и всичко да е наред.Стискайте палци.

# 74
Оооо,женки!

аре на динята в жегата-много върви с биричка.

Общи условия

Активация на акаунт