Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 135
пусна ми бета ЧХГ-излезе 17.Каза ми,че това най-вероятно означавало положителен резултат,но още в началото.Ще ходя пак в петък за да си пусна пак ЧХГ да видим дали се повишава.за зацапването доки ми каза,че е нормално при ранна бременност да има такова,но ми предписа дуфастон и но шпа.Моля ви кажете ми нормално ли е ако има бременност стойностите на чхг да са толкова ниски?
Приблизително 50 е стойността на 15-17 ден след овулация. Има случаи на по-ниски стойности и бременност.
Повтори теста след 48 часа. Трябва да се удвоява.
Стискам палци1

# 136
  • София
Здравейт момичета  Hug
Направо не мога да повярвам какъв бум на бремелинки се обади тези дни, аз докато се обърна и вече трябва да повтарям честито, честито,честито...Ами честота нa новите майки и лека и щастлива бременност  smile3521 smile3525
Славундер и аз съм си взела от тези тестове дона и моя са ми го продали с  EFP резултат  Praynig , че ловувахме в точното време  fertilization , но дали е станало щи видим след 2 седмици newsm78 Praynig

# 137
  • Варна
Честито и от мен на всички нови бременилки,нямя да ги изброявам за да не забравя някоя,че те много тези дни. newsm51
Честито и на празнуващите годишнина и скоро да се похвалят с  EFP

# 138
А аз и ДесиТ потвърждаваме, че тестчето за бременност го продават положителен!
О ДААААА, потвърждавам   smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Гигамига: Честито   bouquet Желая ти лека и спокойна бременност, хубави мисли  и здраво бебче накрая

# 139

Докладвам: отидох на лекар, но Дуди се е метнало на баща си и още се крие по ъглите. Лекарката каза да не се притеснявам, че още било рано да се види при толкова късна овулация и каза да отида на 6 юли. Искаше да ми пуска кръвен, ама не им дадох да ме дупчат! Аз мъничко се притесних и си купих още едно тестче - този път си имам две дебели прекрасни черти!

П.С. В момента нагъвам зелеви сърми!

# 140
Лурдес, кога ти е датата за М newsm78 За дуфастона Хри ти е казала, има доста писано за него.

На мен цикъла ми стана адски нередовен след 6 годишно пиене на хапчета. Сега като мисля и се сещам, ми иде да се удуша къде ми е бил акъла...  Thinking
Последно имах цикъл на 7 юни (пиех билки за цикъл от билковата аптека в София, които си ги донесох с мен тука) и по някакви мои изчисления, и по метода на ЦС (церв. слуз), овулацията беше преди няколко дни. Вчера си правих тест - отрицателен. Cry

Всъщност днес пък си взех тестове за овулация, обаче май че е късно. Четох в библиотеката за тестовете за овулация, но ако може пак да питам - те се ползват след като свърши менструацията, нали? Дано въпросът ми да не е адски тъп... Sick

# 141
  • Бургас
Лурдес, на кутията на тестовете има схема от кой ден се започва според дължината на цикъла; ако не си съвсем наясно с дължината, ги започни по-рано. Преди колко дни се съмняваш за ову; най-вероятно е късно за тестове щом си имала цс, а и предната М е била на 7-ми, а да не говорим, че за тест за бременност е много много рано. Стискам палци, ако не е станало сега, другия месец да засечеш ову и да има резултат Peace

# 142
Лурдес, тестовете за овулация се използват преди овулацията и според дължината на цикъла се започва от определен ден (мисля че при всяко положение след 9-тия ден на МЦ) според дължината на Ц. 24- 48 часа преди ову би трябвало тестът да е положителен (друг е въпросът, че при мен при ову, потвърдена от лекар, положителен тест нямаше, ама да речем, че съм изключение  Confused). Така че след ову няма никакъв смисъл от тях - просто няма хормон в необходимото количество, който да бъде отчетен.
А за тест за бременност (нали такъв си си правила вчера?) е безумно рано. Щом Ц ти е започнал на 7-ми, според мен най-рано на 3-4 юли евентуално може да покаже нещо. Просто... търпение  Heart Eyes

П.С. Да не пропусна момента да поздравя нашите празнуващи - много щастие ви желая, момичета и дълги и прекрасни години пред вас, през които с любимите си да се радвате на деца и внуци, сред разбирателство и любов   bouquet
И на новите ни майчета - да ви е безпроблемна бременността, леко раждането и прекрасни децата   bouquet

Упс  Embarassed, тя Голди вече е отговорила...

# 143
Добро утро  smile3507

Честито на гигамига   bouquet, котетопет   bouquet, миран   bouquet и ако някой съм изпуснала bouquet . Я да се преброим небременните, че сме по-малко  smile3521

лурдес, скоро ли ги спря противозачатъчните? Може да не ти се е регулирал цикъла още  Thinking. Иначе ову-тестовете се правят след цикъл и преди предполагаемата овулация. Ако мислиш, че овуто е минало, си ги запази за следващия месец  Peace (особено ако и при вас са скъпи като в САЩ  Sad)

мушморокови, много сте хубави  Mr. Green

Гъбке, ти ходи ли на лекар за това зацапване по никое време?

# 144
Лурдес, на кутията на тестовете има схема от кой ден се започва според дължината на цикъла; ако не си съвсем наясно с дължината, ги започни по-рано. Преди колко дни се съмняваш за ову; най-вероятно е късно за тестове щом си имала цс, а и предната М е била на 7-ми, а да не говорим, че за тест за бременност е много много рано. Стискам палци, ако не е станало сега, другия месец да засечеш ову и да има резултат Peace
- Много благодаря за инфото    Blush

А за тест за бременност (нали такъв си си правила вчера?) е безумно рано. Щом Ц ти е започнал на 7-ми, според мен най-рано на 3-4 юли евентуално може да покаже нещо. Просто... търпение  Heart Eyes
Леле каква съм шматка, аз като правим  luvbed и си правя тест на следващия ден. Вече ще знам  Blush 

лурдес, скоро ли ги спря противозачатъчните? Може да не ти се е регулирал цикъла още  Thinking. Иначе ову-тестовете се правят след цикъл и преди предполагаемата овулация. Ако мислиш, че овуто е минало, си ги запази за следващия месец  Peace
  май така ще направя. Хапчетата ги спрях миналата година по това време   Peace

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 20:38 от lourdes

# 145
Лурдес, ти къде чете досега, бе момиче?!  Wink Тест за бременност кръвен 11 дни след овулация, уринен - след закъснение. Това са правилата. Не че ги спазваме...  Simple Smile ама поне 10 дена изчакай да минат от Ову, а кога сте правили секс няма значение  Hug

# 146
  • Стара Загора
Честито гигамига  , котетопет  , миран  !
Лека и безпроблемна бременност!

# 147
Благодаря ви момичета за честитките,но аз все още не съм сигурна че съм бременна.тези ниски нива на чхг  и менструалните болки ме притесняват.Ще съм спокойна в петък като си пусна пак чхг.А и това зацапване не спира четвърти ден.Сега пия дуфастон и искам да ви попитам ако няма бременност възможно ли е да зацапването ми да премине в менструация докато приемам дуфастон?

# 148
Ех как се радвам, че има нови бременелки! Честито на Катетопет и Гигамига!  bouquet
Много ме е яд, че не можах да дойда на срещата  Sad . Трябваше да рина строителни отпадъци и да си прибера змея от бабите. Мъжът ми върши това по принцип, ама днес той е по-зает. Късмет  Twisted Evil.
Отивам да се трупясам в леглото.

# 149
evelinar, ти бременна и с малко дете как имаш изобщо сили и желание да ринеш строителни отпадъци  Shocked  Hug

Искам снимки от срещата  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт