Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Дуфастон и за какво се използва?
Какво представлява зацапването след овулация и какви са неговите признаци?
Какво представлява повишаване на температурата след овулация и какво може да означава?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Дуфастон и за какво се използва?
-
Какво представлява зацапването след овулация и какви са неговите признаци?
-
Какво представлява повишаване на температурата след овулация и какво може да означава?
-
Какво да приемам заедно с антибиотика, за да предотвратя гъбични инфекции?
-
Как да определите овулацията?
пожелавам ви го от сърце.Аз съм много щастлива,само да не беше това зацапване,наистина ме притеснява.
! Много се радвам за теб, всичко ще е наред!
. Лошо му се пише!
.Друго какво да ви кажа, при мен нищо ново, утре вечер заминавам за В.Търново, че в петък ми е изпита.Това е засега от мен, дано има още добри новини и от днес

. Желая ти и доки скоро да потвърди чудесната новина!!!
Беше страхотно! Срещата ме зареди с много положителни емоции и ведро настроение! Много се радвам, че се запознах и с друга част от софийските кандидат-мами, а именно- 

Пожелавам ви третата годишнина от вашето "бракуване" да празнувате с "резултата от дефекта", а именно едно здраво сладко 

И ако Варненките искат, може да си спретнем мини-среща. Аз няма да мога да ви следя оттам, но Гери-мери ми има телефона, така че...
Всичко тръгна от безобидното разяснение, че като стане бебето, той ще чисти на котката, при което репликата беше "Ти като си бременна, тая котка няма да е тука". В този момент ми падна пердето... Той ми излезе с някакава глупава история "Ами на майка ми две познати децата им се разболяха от котките". И се почна: "Така ли, от какво се разболяха? - Ами възпалиха им се лимфните възли- Брей, и котките са виновни, така ли? Да! - И как го доказаха това?! - Ами не знам" Изби ме на войнствен котешки радикализъм и на репликата му "Не искам моето бебе да расте с котка" директно го застрелях : "Ами моето със сигурност точно с котка ще расте!
" изсъслах, врътнах се и влязох да се къпя
. Моята котка, дето е по-ваксинирана и обезпаразитена от мен! За да има мир му заявих, че единствената причина да се съглася ще бъде, ако котарака ми пречи и ме изнервя допълнително (щото той е доста буен). И се смяхме заедно на картинката как бебето плаче отвътре в стаята, а котето мяучи и дращи отвън 
Чак малко ме е страх... При вас как е?