Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 150
  • близо до София
Честито на гигамига  и котетопет !!!
Тази седмица добре върви ,дано до края още три пъти по толкова!
Айде приятна вечер, че нещо съм се скапала!

# 151
Кой иска снимики от срещата?  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147850&view=1&photo=9
парола 123456

# 152
Здравейте,мацки
Благодаря ви за палците,днес теста ми беше с много хубава втора чертичка,невероятно усещане наистина,в най-най скоро време всички трябва да ги видите EFPпожелавам ви го от сърце.Аз съм много щастлива,само да не беше това зацапване,наистина ме притеснява.
Честито  на славундерчето,миран,котето,гигамига пожелавам ви лека бременност и сладко бебче на финала.
Честито и на празнуващите годишнина,много любов и догодина по едно-две бебчета
Деси ,много лека бременност,дано в петък да ви зарадва бебчо,колко е пораснал
Голди,аз мисля да се  засечем в родилното така,че....чакам
Лека вечер от мен

# 153
На всички, видели 2те черти:   bouquet  bouquet  bouquet

# 154
Стейси,  Hug! Много се радвам за теб, всичко ще е наред!
Juturna, никой не ме пита имам ли сили, нямам ли. Може да ми е лошо, ама никой не се смилява. Поне се надявам по-скоро да се пренесем, че вече откачам в колата - по 30-40 км всеки ден в жегите.
Страхотни снимки от срещата! Още повече ме доядя, че не можах да дойда. А "милото" още не се е прибрало в къщи и така ще го замилосвам от вратата. Имал "важна среща" с един приятел в кръчма   Twisted Evil . А аз заради него всички планове си промених Crossing Arms. Лошо му се пише!

# 155

Невероятни сте! От снимките се вижда обичта и щастието, които струят и от седмичната тема. Мили мои прекрасници   bouquet

# 156
  • E-CLM & CH-VD
Групичката бавно, но сигурно се топи, както виждам!  Mr. Green Така трябва!
Честито на бъдещите мами! Лека и безпроблемна бременност до финала!   bouquet

Срещичката също е минала доста добре, както се вижда от снимките, жалко че съм толкова далеч  Confused

Аз искам да почерпя, че днес стават 2 години, откакто сме бракувани със съкровището Heart Eyes Mr. Green

# 157
  • v. turnovo
Добро утро! Честито на всички , видели двете чертички  bouquetТази седмица ми харесва каква успеваемост има и то има още няколко дни до края.Софиянки, много сте готини ,бе HugТака  искам и аз на срещичка , ама и голямата форумска ще пропуна Sad.Друго какво да ви кажа, при мен нищо ново, утре вечер заминавам за В.Търново, че в петък ми е изпита.Това е засега от мен, дано има още добри новини и от днес Peace

# 158
  • София
Добро утро!!!
Вес-ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА И НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ!!! newsm51 newsm51 newsm51
Ники-успех на изпита, мила...Но...аз знам, че ти ще се справиш цветущо!!! newsm10
Стейси-прекрасно е наистина да видиш двете прекрасни чертички!!! Дано и ние имаме щастието скоро да се полюбуваме на тази гледка!!! Praynig. Желая ти и доки скоро да потвърди чудесната новина!!! Hug
На мене днеска ми е много кофти нещо...Боли ме главата още от сутринта и ми е едно такова никво...и тая жега...пък съм си в къщи...Ами ако бях на работа...ужас...направо ви съчувствам...

# 159
  • София
Добро утро, мили момичета!
Всяка сутрин като се събудя и започвам да се питам и чудя- случи ли ми се нещо хубаво вчера? Какво ли хубаво ми предстои днес?
И веднага се сетих за вчера- ами видяхме се с вас! newsm03  Беше страхотно! Срещата ме зареди с много положителни емоции и ведро настроение! Много се радвам, че се запознах и с друга част от софийските кандидат-мами, а  именно- ДесиТ, Ели, Писан4е, Бико, Комикс. Щастлива бях да видя и останалата част от групата, но нямам да ви изброявам поименно- вие си се знаете! newsm53
Специални поздрави  на Elpet и ДесиТ и едно хубаво и нежно "погал" на техните страхотни тумбачета! Момичета, вие сте истински слънчица и ви пожелавам едни от най- прекрасните бебоци съвсем скоро!
Казвам едни от най-, защото останалите са за нас! smile3521
Стейси- Честито! Леки 9 месеца и сладко бебе след това!
Вес, честита ви годишнина, миличка! dance newsm18 Пожелавам ви третата годишнина от вашето "бракуване" да празнувате с "резултата от дефекта", а именно едно здраво сладко  newsm32
Тази почерпка е страхотна, ама имай милост- някои сме на диета! Stop
Мацки, при мен се случва нещо странно- понаболва ме на моменти корема, все едно скоро ще ми идва, а ми е едва 24 ден, а напоследък Ц ми е с по-голяма продължителност.....мразя да съм в неведение! ooooh!
Сладурани, прекрасен слънчев ден ви пожелавам! Само хубави емоции  и поне една сбъдната мечта да ви се случи днес! Praynig Peace

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 07:33 от Вили_

# 160
  • БУРГАС
Добро утро! Едва се измъкнах от леглото. Много ми се спиииии!
Искам да поздравя всички, видели двете чертички!   bouquet Честито, момичета! Лека бременност и още по-леко раждане!
Честито и на всички, които празнуват годишнини! Много любов и разбирателство, да отгледате деца, внуци и правнуци!
Вес, страхотни почерпки, ама в 2.30 през нощта...
Ники, стискам палци за изпита! Ще ги разбиеш!
Алоуууу, софианки, ма много сте готини беееее! Оная дебеланка с корема до Пловдив отиде, ама в Бургас не ще! Малеее, само да родиш! Деска, грееш, слънце! Чакаме ви на гости!
Айде аз да се приготвям за работа. Много целувки на всички и само положителни емоции и други неща! Wink

# 161
Стейси честито миличка! Пожелавам ти лека бременност и здраво и сладко бебче на финала.

Вес още дълги години да се обичате и уважавате и да напълните дома си с много деца и внуци.

Аз спрях дуфастона, сега ще чакам да дойде пущината и да почваме наново с нови сили. Почвам и антибиотика от днес, след като направих тест за да съм сигурна, че не съм бременна. Доки ми каза, че след като го спра мога след 5 дена да отида на контролен преглед, защото не бил като сумамеда, който се натрупвал в организма, ами резултата се виждал почти веднага. Искрено се надявам да видя вече резултат от лечението, но този път няма да има нито секс, нито френски ласки, нищоооо - докато не се излекуваме, че ми писна от хапове.
Лек ден и целувки на всички  Hug

# 162
  • Бургас
Ха добро утро!
Вес, миличка, честита годишнина  bouquet и дали може да попритоплиш кафенцето като за сутрин, че нещо ме мързи да включвам машината днес Blush
Софиянките, все сте хубавици Peace Деси, липсваш ми, слънце, и верно грееш, бе Heart Eyes
Стейси, а дано Praynig и лека бременност  bouquet
На всички много усмихнат ден пожелавам Grinning

# 163
  • София
Добро утро! Hug
Днес май е по-хладничко от вчера.
И аз да си кажа-снощи имах леко кафеникаво зацапване и се надявам да ми дойде най-после!!
А имам толкова много работа в офиса,че направо ще ми гръмни главата тази седмица.
Ще надничам да ви видя какви ги вършите,ама само за малко Laughing
Приятен и успешен ден,мацки!  bouquet

# 164
Момичета, добро утро!
Първо, Стейси, честито, мила   bouquet!
Вес, много щастие и любов, дълги и успешни години пред вас и голямо, щастливо семейство! Наздраве за вас (нищо, че е сутрин  Wink )
Аз снощи изобщо не можах да спя - докато се приберем, пооправим къщата и т.н - стана 2 часа, въртях се, будих се 3 пъти и накрая в 6 часа окончателно се отказах да спя и само се излежавах нещастно... сега съм като парцалена кукла  Sad , в главата ми блъскат ковашки чукове, а клепачите ми тежат по 100-тина кила всеки... Крепи ме мисълта, че шефа ми излезе рано-рано и сега ще дремя безпаметно пред PC-то, а  после изчезвам за Варна  newsm08 И ако Варненките искат, може да си спретнем мини-среща. Аз няма да мога да ви следя оттам, но Гери-мери ми има телефона, така че...
Да ви се оплача, че снощи много се ядосах на моя "мил", та чак му се развиках  smile3511 Всичко тръгна от безобидното разяснение, че като стане бебето, той ще чисти на котката, при което репликата беше "Ти като си бременна, тая котка няма да е тука". В този момент ми падна пердето... Той ми излезе с някакава глупава история "Ами на майка ми две познати децата им се разболяха от котките". И се почна: "Така ли, от какво се разболяха? - Ами възпалиха им се лимфните възли- Брей, и котките са виновни, така ли? Да! - И как го доказаха това?!  - Ами не знам" Изби ме на войнствен котешки радикализъм и на репликата му "Не искам моето бебе да расте с котка" директно го застрелях : "Ами моето със сигурност точно с котка ще расте!  newsm61" изсъслах, врътнах се и влязох да се къпя
Като ми минаха бесовете разбрах, че той вече е разработил план как като се роди бебето сме щели да занесем Лукас при майка ми за 5-6 месеца  smile3515. Моята котка, дето е по-ваксинирана и обезпаразитена от мен! За да има мир му заявих, че единствената причина да се съглася ще бъде, ако котарака ми пречи и ме изнервя допълнително (щото той е доста буен). И се смяхме заедно на картинката как бебето плаче отвътре в стаята, а котето мяучи и дращи отвън  smile3503
Такива ми ти работи... осъзнах, че за много неща не сме говорили, много не сме предвидили и с времето, когато детето дойде, тези неща ще стават повече и повече...  Weary Чак малко ме е страх... При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт