Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 240
Голденце, разбрахме за тая гаднотия с чата, сори мила, ама дано поне вечер да се включваш!
Стеф  Hug

# 241
Голди довечера душко ще ги оплюем едно хубаво тия мръсници дето ти спират чата Twisted Evil
алооо вие двечките (Галита и Стеф)ко сте ми се запрегръщали .и аз искам Hug Hug

# 242
  • Бургас
Иииииии, сега ще оспамите темата да плачете за мен, бе Mr. Green Имам още няколко дни преди да ми забранят достъп и до форума от службата Rolling Eyes Домашният ми компютър е непокътнат, така че вечер ще съм на линия Peace
Много ви обичам всичките и днес откачам без вас Heart Eyes
Утро, поне още 4-5 дни чакай!
Гале, много съжалявам за лелката Confused

# 243
хелоууууу....аз се появих и дано не съм забравена все още!
Здравейте момичета и честито на всички отлетели към отчетни.Виждам старата банда се стопила и останала последната партида за полета към "Острова на деветте месеца" Mr. Green
Как сте момичета?От доста време не съм писала и се позатъжих за вас!

п.с.Опитвам да вляза в чата,ама гадината ми дава че трябва да натисна бутон РЕФРЕШ или подобно беше,а такъв аз не виждам.Сега знам че от корема и горещината моьъка ми е със забавено функциониране ама чак пък толковаааа... newsm78.ПОМАГАЙТЕ!

# 244
Здравейте момичета  Hug
Стискам палци на utro77 i Maxto6  Praynig Изчакайте още 2-3 дни и после да се похвалите, ей  Laughing
Силви, дано да стане така, както искаш  Praynig
Аз днес малко късно се включвам, но ме е обхванало едно мрачно настроение, едно самосъжаление, направо не мога да се понасям сам  Sad. Повечето ми приятелки забременяха и родиха, а аз още не, като видя бебе направо на рев ме избива, абе ужас съм днес  #Cussing out, нещо съм се разлигавила, 2 дни нямам толкова работа и.....
И аз искам  Hug

# 245
Въх,Голдинка,направо всичкото чат народ е в тъга по теб Mr. Green
На никой не му се пише...хихиххихи!Модките да ни извинят  bouquet

Тити,пробвай с друг ник.Рефреша ти е горе в ляво Mr. Green

# 246
Муш  Hug
Относно чата като ми стане така излизам и пак влизам, защото и с рефреш бутона пак не всеки път става!
Голденце, благодаря мила, този път и прощавам на гадната леля, нали съм си купила билет за "острова на деветта месеца".
Другия месец летя натам!
Титини, не съм те забравила, щото не съм те познавала та да те запомня, но много ме кефиш!
Духовито изказване за тоя остров, доста се смях!

# 247
Привет и от мен
Аз днес пак бях на лекар,гледа ме на вагинален ехограф,но нищо не се видя,рано било още.Дотук добре,зацапването също не било проблем,пия си но-шпа-то и фол.к-на,обаче след това зацапването стана по-силно,цвета му от кафеникав става като М. и всеки момент имам чувството,че ще ми дойде нормален цикъл.Вече незнам какво да си мисля,ту се усилва,ту намалява,кафяво,червено ще се побъркам накрая.Междудругото сутринта пак си правих тест и той е с две ясни черти,доки също го видя,каза,че според него съм бременна,но да отида другата седмица за да се види.Чудя се ако наистина ми дойде дали да ходя другата седмица въобще,за протокола последно ми дойде на 24.05,но аз вече не знам колко ми е дълъг цикъла,дали наистина е рано или просто няма нищо.Достатъчно объркано го написах ,ама така ми е и на мен в момента,а пък няма с кой друг да го споделя.Моят любим ме успокоява с това да не го мисля толкова,каквото стане това и да си чакам,да обаче немога,наистина
Сори наистина за дългия пост,лек ден и много усмивки

# 248
Мога само да те посъветвам да си почиваш повече, никакво физическо натоварване, и положителни емоции!
АКО ОБАЧЕ КЪРВЕНЕТО СЕ ЗАСИЛИ, МАРШ ПРИ ДОКИ!
Когато има съмнение за бременност и такова кървене при всички положения трябва да следи от лекар, защото дори да ти дойде както казваш е хубаво след като ти спре доки да се обеди, че всичко е наред!
Съветвам те при всички случаи да не пренебрегваш препоръките на лекар!
Успех и дано тези гадости спрат и след девет месеца да си гушкаш здраво бебенце! Hug

# 249
Момичета, само наминавам да ви почерпя, че си взех изпита:
Стискам палци на момичетата, които ще правят тест! Praynig

# 250
Честито, благодаря за почерпката!

Мацки, къде сте бе нито тука нито в чата, я веднага под строй в чат канала! А маха! Mr. Green

# 251
запис.....отрицателен Rolling Eyes

# 252
Мацкии, помогнете, ако можете в тази тема със съвет и акъл  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202677.0

# 253
kalli, едно време мои приятелки пиеха вит. С

silvi35, дано да е това, което искаш fingerscrossed

# 254
  • Стара Загора
Привет!
Днес мъжът ми е рожденник! Вече почерпих момичетата в чата, но сега съм приготвила и още нещо. Всички заповядайте на трапезата

И Набебееееееееееее!

Общи условия

Активация на акаунт