Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Дуфастон и за какво се използва?
Какво представлява зацапването след овулация и какви са неговите признаци?
Какво представлява повишаване на температурата след овулация и какво може да означава?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Дуфастон и за какво се използва?
-
Какво представлява зацапването след овулация и какви са неговите признаци?
-
Какво представлява повишаване на температурата след овулация и какво може да означава?
-
Какво да приемам заедно с антибиотика, за да предотвратя гъбични инфекции?
-
Как да определите овулацията?

. причината е моят приятел, който толкова се зарадва на новината, но в един момент се усети, че в началото още нищо не е сигурно и реши, че ще се радва истински след първите три месеца (и това ми го каза на всичкото отгоре!). че то ако така разсъждава човек, дай да не се радваме докато не се роди детето! и сега като спомена аз нещо свързано с какъвто и да е симптом, набързо сменя темата. ей, иде ми да му извия врата направо! а детето го иска повече и от мен, в това съм сигурна, от толкова време мрънка, докато ме нави и мен. явно много го е страх да не се разочарова. абе мъже!

....И така днес ме чака голямо чистене, готвене и т. н. и дано покрай всичко това ми мине коремчето, защото иначе незнам как ще свърша всичката работа.
Как издържаш! Айде, спокойствие и хубави емоции!
Благодаря ви за окуражителните думи,наистина ми е по-добре след като споделя с вас

Да ти е жив и здрав.