Жега камъните пука, кой ще се похвали тука? (25.06 - 01.07)

• 15 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 255
Стейси, съгласна съм с Галита84. Нормално е да имаш ПМС болки и аз в няколко форума обясних как лелката ми е дошла. Спокойствие и не се натоварвай - при мартенките има едно местенце за теб!  bouquet

Голди, никакъв чат без теб! Crazy Hug

# 256
здравейте, момичета! набързо да честитя само на всички с новите чертички и на тези с годишнините и да си кажа аз мъката. нещо съм в много анти-мъжко настроение в момента, явно почнаха да ме бият здраво хормоните в главата #2gunfire . причината е моят приятел, който толкова се зарадва на новината, но в един момент се усети, че в началото още нищо не е сигурно и реши, че ще се радва истински след първите три месеца (и това ми го каза на всичкото отгоре!). че то ако така разсъждава човек, дай да не се радваме докато не се роди детето! и сега като спомена аз нещо свързано с какъвто и да е симптом, набързо сменя темата. ей, иде ми да му извия врата направо! а детето го иска повече и от мен, в това съм сигурна, от толкова време мрънка, докато ме нави и мен. явно много го е страх да не се разочарова. абе мъже!
това беше само лекичък негативизъм, че иначе темата щеше да стане прекалено захаросана с тези сладкории, дето ги предлагате тук  Grinning

# 257
  • София
Добро утро, милички!!!
Самимами-да ти е жив и здрав рожденника та да прави сладки бебчовци!!! Строхотна трапеза си спретнала!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Миран-спокойно, мила аз още не съм забременяла, а мъжо ми разправя че ако забременея чак след 3-ти месец ще казваме на хората, щото до тогава не било нищо сигурно...абе мъже, кво да ги правиш, явно всички си приличат!!! Close
Момичета, цяла нощ ме боля коремчето, все едно ще дойде гадната лелка, ама много силно и сега ме боли...Много кофти, мисля си че може да съм настинала, но се надявам да не се разболявам...Направо имам чувството, че ще ми текне всеки момент гадината, а на 25 ден никога не ми е идвала на гости...Ама то всяко нещо си има първи път...Днес свекито ще идва на гости, имайки предвид последния ни спор, незнам каква ли тема ще подхванем...Но на мен вече ми мина, така че е добре дошла, аз така или иначе я уважавам...все пак е по-възрастна от мен и може би съветите й са за добро, а не за лошо...Утре пък ще идвад на моя мъж брат му със съпругата му, която скоро ни се похвали, че е бременна...и майка й също...абе много гости...Притеснявам се, че ще започнат пак да ни надуват главата за бебето, тъй като те са по-малки от нас и вече чакат бебче...Но ще понеса негативите няма начин, освен това вече съм казала на почти всички, че правим опити, така че да си затварят устите  Naughty....И така днес ме чака голямо чистене, готвене и т. н.  и дано покрай всичко това ми мине коремчето, защото иначе незнам как ще свърша всичката работа.
Лек и прохладен ден на всички!!!

# 258
  • БУРГАС
Добро утро! Честит ви петъъъъъък! Голям кеф - идва почивката!
Мyran, не се ядосвай! Явно повечето мъже мислят по този начин.
Комикс, тази сутрин как е?
Сами, да ти е жив и здрав мъжо и да те слуша много!
Голди, липсваш ни в чата! Но тормоза няма да спре - айде сипвай кафето!!! Mr. Green
Кате, много гости бееее! #Crazy Как издържаш! Айде, спокойствие и хубави емоции!
Хубав, лек и прохладен петък ви желая, момичета! Hug

# 259
Миран спокойно мила, те мъжете са си такива всичките, не му обръщай внимание. Аз вече отказвам да се ядосвам за всичките глупости, които прави или говори моя, достатъчно си косях нервите.

Кате дано ти мине коремчето. И аз онзи ден на моето кандидат свеки като ме пита кво става с бебето и казах, че не ще да става и тя млъкна.Ами писна ми да ми бръщолевят на главата, толкова ли не се усещат. Весело изкарване на теб с гостите Hug

# 260
  • Бургас

Добро утро! Честит ви петък!
Ей, Сиракова, няма край тоз тормоз Mr. Green Моля, като се разберете за срещата с онази съчма, дето не гълта корема, а вдига краката, да ме информирате Laughing
На всички успешен ден; сега ще чета какви сте ги вършили Twisted Evil
За протокола - подаръкът за мъжа ми ще е уеб камера Mr. Green

# 261
  • София
Добро утро и то мен! Hug
Най-накрая дойде този мечтан петък.
Много обичам петъците Laughing
Сега ще си пийна от кафето на Голди,
и ще се хващам на работа.Успех на всички Peace

# 262
Добро утро и от мен
Галитке,ще те послушам,щом и Славундерчето потвърждава-нямам избор Simple SmileБлагодаря ви за окуражителните думи,наистина ми е по-добре след като споделя с вас
Самимами,да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СТЕФ  bouquet
Най-прекрасната година ти пожелавам,изпълнена с незабравими мигове
Голди,кафето е супер,благодаря
Миран,спокойно всички мъже са такива,с моя снощи имахме дълъг разговор на тая тема,ама те не могат да го изживяват като нас тоя момент
Верич,много благодаря,че си ме включила в списъка, харесва розовия щъркел
Лек и усмихнат ден на всички

# 263
Честит рожден ден на нашата безценна Стеф!

Момичета, ето тук има специална темичка за  честитки за Стеф

Миран, не се ядосвай! Моят мъж сега всяка вечер ме ядосва, намери кога. Ама то Дуди като се роди, всичко тъпкано ще му върне!  Mr. Green

Голди, чудесно кафе! Ние какво ще намажем от уеб-камерата?  Някои ужасни идеи ми се въртят из главата Mr. Green

# 264
Извинявам се и за второто постинг, ама моето Пеши има малко имен ден днес. Та да се шмугна с една виртуална почерпка! Лично аз му пожелавам да му е живо и здраво името, поне едно мъжко да му го носи, а всички заедно много да ме обичат и да ме слушкат!  Mr. Green

# 265
  • Бургас
Слав, честит ти именник  bouquet Много да те слуша Laughing
Стеф, честит рожден ден! Много щастие и късмет  bouquet

# 266
Добро утро и от мен, момичета!
Честито на рожденничката - много здраве, любов и бебета!  bouquet
Честито и на мъжа на Славундер - голяма почерпка си направила за него, най-малко заради това трябва да не те ядосва  Laughing
Голди, ти що не можеш да влизаш в чата, да не те е издънила оная колежка, дето се жалваше от нейните номера?
Самимами, тая хубава трапеза и тая къща твои ли са наистина - страхотно е , честит празник, макар и с малко закъснение  Embarassed
Кали, душицо,  замина ли за морето или правиш последни приготовления? А къде точно ще ходите? Еееех, и аз искам, ама.... Весело прекарване, и с хубави новини да се върнеш (между другото гледах едни снимки, дето беше пуснала, ма видях и на момченцето ти по-надолу - такъв хубавец е , без да те четкам, очите му са едни дълбоки извори, мале, мале, коя ли ще потъне в тях един ден...... Laughing..)
Хубав ден на всички  Hug

# 267
Кали, душицо,  замина ли за морето или правиш последни приготовления? А къде точно ще ходите? Еееех, и аз искам, ама.... Весело прекарване, и с хубави новини да се върнеш (между другото гледах едни снимки, дето беше пуснала, ма видях и на момченцето ти по-надолу - такъв хубавец е , без да те четкам, очите му са едни дълбоки извори, мале, мале, коя ли ще потъне в тях един ден...... Laughing..)
Хубав ден на всички  Hug
Още стягам багажите и през нощта се изстрелваме  Party
Ще ходим на к-г Градина  Mr. Green
Мерси за комплиментите за синчето   bouquet

# 268
Честит рожден ден на Стеф
smile3525

И аз имам повод да почерпя- моето сладурче има имен ден! Да ми е жив и здрав!

Честито на всички, които празнуват днес!!!

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 10:34 от diksis

# 269
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕФ! Пожелавам ти всичките ти мечти да се сбъднат.
Славундер, честит имен ден на твойто Пешо  Wink Да ти е жив и здрав.

Честито и на всички останали, които празнуват днес Hug

Общи условия

Активация на акаунт