ЮЛИ щом на прага чука, скоро още бебчета ще има тука!

• 13 643
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честито на Кати и таткото!  Grinning   bouquet За вълка говорим...  Wink

Фил, аз предлагам към 8ч да сме там. Докато я чакаме и говорим с нея, да не стане много жега, че едва издържам. А и да се надяваме че беба ще дочака тази среща с Жекова в корема ми.
ОК!  Simple Smile

Аз се зареждам за Монк...

# 241
Честито на Кати и таткото  smile3525
Ето че и днес си имаме бебе  newsm44
За зехтина аз мисля за начало само главичката да мажа , Томасе го е обяснила защо  Peace
иначе телцето - с мляко Wink
alibabali братовчедката много ми препоръча тази серия, че племенницата само от нея не се изривала.
Хора аз съм питала ама да питам пак  Embarassed- с какво мислите да мажете против слънцето  newsm78
То ясно на сянка държим бебоците, но аз и на сянка изгарям  Blush
А Яна днес някъде ми се губи  newsm78

# 242
Ааа, честито на Кати и таткото! Да им е живо и здраво отрочето!! baby_neutral  bouquet

# 243
  • София-Красна поляна
Честито на Кати и татето! Да им е живо и здраво бебчето!  newsm07
Честито и на мама Татяна!

Ех че сте опасни вие! Вече ме бяхте отписали а?  Joy
Тук съм още на линия, ама ми се иска да бяхте прави и да съм в ТК вече. Миксилена викаш че и ти имаш болки а? Мен днес към 17ч ме присви ама за малко. Май наближава вече.

ПС. За слънце съм купила Нивеа фактор 50. Дано е сполучлив. А за зехтина и олиото казват че за лятото не е добре. Запушва порите и загрява допълнително бебето. То и така едва се диша - не мисля да мъча бебка. Взела съм мляко и кремче. Олиото чак октомври мисля.  Peace

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 20:58 от NaMeLeSz

# 244
Честито бебе на Кати и на таткото  Hug Да е здравичък и много да ги радва   bouquet
Днес някой май ги беше споменал при залагането на клечки  Joy

# 245
  • София
Честит син на Кати! Да е много здрав и щастлив и много да радва мама и татко.

Чакаме снимки и подробности за раждането Grinning

# 246
  • София
Честито на Кати и на таткото синче Давид!   bouquet И скоро всички да се гушкате вкъщи   bouquet

За зехтина и аз мисля главицата да мажа първо, а иначе съм взела мляко на Мустела.
За подсичане- крем п/в подсичане на Мустела.
Веси, за слънце- ще взема 2 -3 мостри на Мустела-та- имат за тяло и лице и ще реша тогаз Peace
Ох имаше и още нещо ама.... newsm78

# 247
  • На края на вселената!
За слънцезащитен крем - нямам спомен кога почнах да мажа каката. Питах старото джипи и тя каза до 3мес. нищо, само добро гледане. Та ще изчакам.

# 248
  • София
И аз знам, че до 3-ти месец бебо не се маже нито със слънцезащитен, нито с нещо против комари. И не се излага на пряко слънце. Та не съм предвидила друго за мазане, освен тоалетно мляко на Клоран.

# 249
Dnes v 12.05 Tатьана rodi bebka Adelia - 3.05 kg, 51 sm. Vsichko e normalno, mama Tania i Adelia sa dobre. Ot stastlivia tati Andrei.

# 250
Rajdaneto beshe sekcio i vchera beshe planirno za dnes na obiad.

# 251
  • На края на вселената!
Честита девойка на мама Таня и тати Андрей! Да порасне умна и красива, да бъде много здрава и щастлива!

# 252
Ехааа още едно бебе  Mr. Green
Да е жива и здрава бебочката и да радва мама и тати  Hug

# 253
  • София
Еееех, знаех си, че няма да ни се размине и днес! Честита бебка на Татяна и таткото!

Много ми е хубаво като чета за новите бебенца, аз обаче искам да си изтрайкам до втората половина на юли поне. Яна днес я мернах в четящите, така че се надявам и тя да не се е разбързала  Hug

# 254
Честито на Татяна и таткото! Да им е жива и здрава принцесата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт