Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 809
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
  • на правилното място, в точното време
Ехеееееей, каква я вършите? Наливат се самички, не могат да си пекнат гъзетата, пък са на см от плажа...накъде върви света  newsm78 Майра,стайчето ми готово ли е, че у нас ще почваме ремонт, та да се изнасям къмто вас? А и казваш,че било 12 градуса, та съвсем ме устройва.
На море ще да ходим, но още не знаем къде  newsm78 Умуваме я, да видим каква ще я измъдрим. Кажете как се спасявате от жегата в колата. Имам чувството,че слънцето пробива ламарините на колата.Вече се замислям дали да не затъмнявам стъклата, просто не се издържа.Онзи ден бях само по бикини. И пак щях да умра. #Onfire sweating
 Днес пак ще се пържим, дано да захладнее.  Айде хладен  ден и студена бира от мен   Nature Partly Sunny beer2

# 16
Равия, готова е, идвай Mr. Green

Тук днес пак е студ  Sad Било ден на 7те не знам какви си - каквото било времето днес, такова щяло да бъде в следващите 7 седмици...А не мерси - студ и дъжд 7 седмици - искам и аз лято - нищо, че няма да почивам. Тъкмо отслабнах и почнах да си влизам в летните дрешки, а то стана студ Cry

# 17
Здравейте,момичета!
Каква хубава нова тема браво на Дес   bouquet
 Днес е последният ми работен ден за тази седмица,така като утре ще си имам рожденичка шефа ми даде 4 дневна ваканция.Със сигурност ще се порадвам на морето
Лек и спорен дан на всички Grinning

# 18
Не мога да не се похваля имаме нов служебен автобус и то с климатик.Просто невероятно, сега вече няма да имам търпение сутрин да се кача в него за работа. newsm44

# 19
Ей ме на и мен, порядъчно задушена в собствен сос в офиса... След като 2 месеца се размазах от командировки през седмица, сега от 3 дена се опитвам да си прочета само червените мейли... ooooh!
 Жегата допълнително ме убива - аз топло понасям само на плажа, гола... А ако ви кажа каква малоумна колежка имаме в нашата стая в офиса, няма да ми повярват!!! НА тия жеги по 35-38 градуса, тя ходи облечена с черен КОСТЮМ с ДЪЛЪГ ръкав, чорапогащник, затворени обувки и не ни дава да пускаме климатика (който и без това не оправя особено нещата, ама без него съвсем зле), че й били настивали синусите или бъбреците - зависи откъде духало!!!  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Ние останалите дишаме като риби на сухо, облечени в потници и след като вчера Т стигна 39.6 по дигиталния, не издържахме и включихме климатика. Тази девойка си облече върху сакото дебел елек без ръкави (тип грейка)!!!!! Вие представяте ли си???? Ние съвсем открито почнахме да й се подиграваме, а тя въобще не схваща. И днес дойде облечена с жилетка и кожено яке и почти целия ден стоя с якето... Сигурно някой не ми вярва, но ще направя снимки, защото това наистина е уникум същество...

Айде, от следващата седмица спирам да пътувам поне за месец-2 и ще гледам да се завъртам по-често...
Цунки!

# 20
Пратете малко от слънцето и градусите насам Praynig Вече 1 седмица е 12-14 градуса, всеки ден дъжд. Умирам от студ - на път съм зимните пуловери да вадя Embarassed

# 21
Пратете малко от слънцето и градусите насам Praynig Вече 1 седмица е 12-14 градуса, всеки ден дъжд. Умирам от студ - на път съм зимните пуловери да вадя Embarassed
пратихме де, около 10 градуса ти пратих още вчера, явно не са стигнали още  Wink

# 22
Много бавни тия пощенски гълъби, бе Кате, чак в неделя щели да пристигнат  Sad

# 23
Лелееее boriva,ама тая в ред ли е? Направо се изпотих 5 пъти докато те четох Mr. Green

И да се похваля - от днес съм отпуска (ако не се появи някой ученик летен) чак до октомври или всъщност не си знам съдбата за следващата година.Сега си мисля само за малко отмора и за моренцето (на което едва ли ще се нсладя достатъчно) което ще зърнем след седмица Grinning
Чакам Герчо,да сподели впечатления от историята "с малко дете на море",вече всъщност ми подсказа някои неща,но скоро не се е включвала Thinking

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 16:20 от Дес

# 24
Тук пак валят кучета и котки  Crazy И пак ще досаждам Mr. Green

Дес, завиждам ти за моренцето (не благородно както се казва в отчетните Mr. Green). А Герчо тия дни трябва да се връща вече - дано само положението не е станало по-зле, че тия морски проблеми са много досадни - от почивка става кошмар Cry

Дайте идея за подарък за рд за приятелят ми? Много ми е трудно вече да измислям  Sad А е в понеделник и още нямам подарък Sad

# 25

Дайте идея за подарък за рд за приятелят ми? Много ми е трудно вече да измислям  Sad А е в понеделник и още нямам подарък Sad
  Майра,слушай сега внимателно! Аз нали съм ти задължена като бъдеща наемателка...
 Купуваш една пандела- повечко метри. Вечерта приспиваш Ясмин, влизаш в банята, сваляш всички дрехи от теб и се опаковаш с панделата като подарък!   Gift
 Не виждам какво  по-стойностно би могла да му подариш! Има толкова преимущества този подарък  Joy- ще изброя някои от тях:
1. Не му е нужно упътване за употребата.
 2. Винаги може да върне подаръка на производителя, поради дефекти- дори и да е изтекъл срока на гаранцията.  hahaha
 Верно има и доста разходи по подръжка на подаръка - консумативи разни,но пък и от поддръжката зависи дали ще го кефи употребата на подаръка hahaha
 Ми това е предложението ми.
 За Герчо почнах да се притеснявам, хич не пише- положението значи е лошо  Thinking Чак толкова да й е харесало и да се е опиянила и да ни е забравила  newsm78 не вярвам.
boriva, подозирам,че колежката ти е преживяла ледената епоха и сега събира топлинка за следващата такава  Joy Joy Joy Направо й завиждам на жената. Само не знам как изкарва зимата  newsm78 Ако се съблича по къс ръкав тогава, си е жив феномен.
 Аз съвсем съм изпушила- от жегата ли, от преумора ли, но започнах да вдигам кръвно Sick Дано свърши скоро това горещо  време  sun sweating

# 26
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=201368.0
 #Crazy #Crazy #Crazy
Моля, да забележите и часа на поста ми....

# 27
Равия, страхотна идея за подарък!!!  Whistling Може ли да се възползвам и аз?  Embarassed
Майра, кой понеделник? на 02.07 ли? И моя приятел има тогава рожден ден! Joy

Днес се живее, едно такова прохладно, приятно...

Лек ден!

# 28
Равия,  страхотна идея Joy Joy Joy
Това за млякото го видях..без думи. Снощи гледах един филм тук и се спомена, че на някаква професорка в университета детето на 6г идвало в паузите да суче Shocked Айде нЕма нужда ...

Дю, този понеделник, да - 2.7.

Добро утро забравих да кажа - тук е 7.30, аз вече съм на тръстиката Crazy

# 29
Равия,  страхотна идея Joy Joy Joy
Това за млякото го видях..без думи. Снощи гледах един филм тук и се спомена, че на някаква професорка в университета детето на 6г идвало в паузите да суче Shocked Айде нЕма нужда ...

Дю, този понеделник, да - 2.7.

Добро утро забравих да кажа - тук е 7.30, аз вече съм на тръстиката Crazy
Жалко ,че се наложи по медецински причини да спра кърменето, ама мислех поне до бала да се кърмим. И вечерта на бала- официалното отбиване  hahaha hahaha hahaha

Относно идеята за подарък на любимия- споко,ползвайте я, не съм я патентовала още!Само съм я пробвала  Embarassed ама е чудничко  luvbed

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 09:55 от RAVIA

Общи условия

Активация на акаунт