Има, има - тя е преподавател
Както казва собствения й син - тя само предава, не приема 

Както казва собствения й син - тя само предава, не приема 
.ЩЕ резюмирам накратко.Ходих с Дария на работа
.Уж за малко и после трябваше да следва голяяяяяма 6 -часова пауза, но ме сюрпризираха 4е ще има извънредни новини и паузата става 3 часова
.Както и да е . Стегнах такъмите и поехме за работа.Поработихме и поехме обратно към нас
Дария не иска да заспи, мрънка, рева..абе- лудница. Когато най-накрая заспа и аз реших да сготвя нещо( замесих тесто за пица
), опставих го да втаса и ..тамън да влеза да се къпя и...тя се събуди
..От там се по4на готвене с една ръка( щото в другата ми е малката), мирис на загоряло...абе- веселба.Газ обратно към работа и ..Ураааа- спокойствое. Диването заспа а аз седнах на бира на НДК.ДОйде и скъпия, та си имах и компания. после го разходих по Витошка, Солунска, и обратно към НДК.Доработихме 3-мата заедно и после ги изпратих към къщи. После пак отско4их до вкъщи( абе, нали съм ви казала 4е през уикендите работя за бензин
), спираха ме катаджии за превишена скорост
.Ще трябва да куя каши и пюрета за Дария и после- в леглото, 4е утре ще трябва да идвам рано-рано да си доработвам това, което не успях да свърша днес.
Хайде спирам! Утре пак
Лека и спокойна нощ! 
Направо ме убива,обаче така трябва , защото ако я няма"будната съвест на народа" държавата загива 
Направо съм капнала от всякъде- и физически, и психически, и емоционално. Щом цивря от най-малкото нещо, значи съм мноооооооого зле. Имам толкова работа, покрай фондацията има куп работа,която за съжаление няма с кого да споделя, любимия ходи на работа толкова често,че почти не го виждам.Все едно е пазарен да подпира облаците и ако него го няма, ще паднат и ще ни затрупат. Беба иска все повече и повече да ходи и то не в проходилка, иска много да се гушка -най-вече с мама, иска да спи с мама, да си играе с мама, да се храни с мама- моля ви кажете, къде правят научни опити за клониране на хора - ще дам и аз своя принос в името на прогреса и науката! 
Малко се чудя на успеха му- несъвместим ми се струва с мързела, но
като чувам за постиженията на другите- до година-две може и докторантура да завърши.

После познай как се бачка...Ако имаш на кого да оставиш бебка - бягай на планина (че на морето май е голяма лудница) и почивай там - разходки в планината, или ей така да се пльоснеш покрай някой гьол.
. В момента се чувствам 10 пъти в по-лоша форма отколкото като тръгнах. на всичкото отгоре в офиса е пълна лудница и аз 2 дни вече не мога да се ориентирам. Собственика заминал за Франция и техническия /който като ме няма мене отговаря за всичко тука/ си бил камшика в четвъртък за каварна по рок концерти. Добре, че се върнах в петък, че сигурно до неделя щяха да запалят офиса просто. В момента се опитвам да си прочета пощата ама като няма с кой 5 приказки да обелиш няма ориентиране отникъде. Сега се боря с едни финансови справки като прасе с тиква. Явно е, че не съм си починала на тази почивка, ама мозъка ми се е разчмекнал от силното слънце шъ ви призная. Така се чувствах като родих - седя и гледам компа, а между ушите нищо не помръдва
. мозъчна дейност никаква. и за капак днес баща ми има 60 годишнина и цяла вечер ще трябва да се правя на мила дъщеря през родата - мъкаааааааааа... И утре да съм с махморлук, че ще прасна 2-3 водки, щото роднинските сбирки не са ми стихията. 
.И това не е епитет, наистина се 4увствам мнооооооого зле. Гади ми се....абе- ужас
.След малко запо4ват новини, а аз едва се сдържам да не се издрайфам
. Не знам какво ми става. Втриса ме и не знам ако оцелея след емисията как ще се прибера до вкъщи

Честно казано с тоя тумбак и аз не съм за никъде,ама чувствам че малко разнообразие няма да ми навреди.
.Ходих си до вкъщи, легнах и...заспах 1 час
.ПИх парацетамол и вит С.Дано се размина само с това и не заразя и ДАри
. А тя,милата само ме зака4аше цяла ве4ер, иска да си играем и т.н......
. В момента ме тресе ужасно
.Облякла съм си дълги панталони и яке и карах на вклю4ено парно
.
. То ако е здраво детето всичко ще е добре, ама и най-малкото неразположение ще ти разбие пясъчната кула.
.Нямах намерение да се пека, но моя мъж ми взел тайно бански( с прашка
) и се изтипосах за ужас на немските бабки
http://good-times.webshots.com/photo/2848523060070685355tTQzyc 

Днес си купих един грозен бански,ама за такива като мен Убави нЕма
Гледах и едно на един пясък там и съм "възмутена",ама как може да казвате на детето,че това не се яде