защото Пети и свекър ми имат имен ден.Аз не знам дали Ви казах ама понеже почти всички госпожи в детската градина се оплакват че не слуша, влючително и една майка дето ми обясни в парка че заради Пети дето не искал да спи на обед пречил на детето и да си почива и ми обясни как според нея Петър е много разглезен.Идваше ми да и кажа разни неща ама си замълчах щото не мисля че ще ме рабере за какво и говоря.Та решихме и го записахме предучилищна в училище до обед след това ще го взима една жена и за да може да си усвои преливащата енергия трябва да го запишем и да спортува нещо а тя да го води.Аз не казвам че той е божа кравичка ама чак толкова лош не е.Няма да Ви казвам как мина открития урок по английски.Понеже явно всички са го набедили че неслуша на урока завалията на всеки въпрос вдигаше ръка обаче госпожата нито един път през първия половин час не го попита нещо и той естествено загуби интерес и почна да не слуша в резултат на което тя пред всички го изгони от урока и го прати да седне при мен.Аз естествено побеснях и го накарах да се върне пак при децата.Накрая на урока го накара да направи диалог с едно от децата които най-често вдигаш да и отговаря на въпросите но и Пети се справи много добре.Та затова решихме с баща му че след като е толкова ербап и ги прави луди в градината ще върви на училище да го видим там, той също е доволен, ама да видим как ще се справи.
ей така на плажа. Ех мечти, мечти...

. Айде до по-късно, че имам да пускам 10 перални, а мъж ми ще го гледа само 1 час, та да побързам и за душ
.А аз седя тук и се подхилквам на твоите писания.
..
.Беше ни домъ4няло за теб. Радвам се 4е пак си на линия
Аз сигурно щях да и тегля една звучна, ама за такива разправии в такива ситуации нямам нерви 
А сетих се да се оплача - свеки идва на 14.8, и ще стои 1 месец почти. Мъжът й идва малко след нея и той ще откара повече от 2 седмици. Приемам съболезнования.
. С помощта на семейството ми се справям!
. Хотелът беше ужас - стаята на 12 етаж
, без климатик
- в най-страшните си опасения не си бях представяла такъв вариант. На момента се изнесох и в крайна сметка погостувах на брат ми и жена му. В клона беше лудница - на моменти нямаше къде да седна, за да си свърша работата
...прибирах се капнала. Втори път не се хващам на такова приключение
.
!