Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 718
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Днес Ви черпя  cook beer cook защото Пети и свекър ми имат имен ден.
Аз не знам дали Ви казах ама понеже почти всички госпожи в детската градина се оплакват че не слуша, влючително и една майка дето ми обясни в парка че заради Пети дето не искал да спи на обед  пречил на детето и да си почива и ми обясни как според нея Петър е много разглезен.Идваше ми да и кажа разни неща ама си замълчах щото не мисля че ще ме рабере за какво и говоря.Та решихме и го записахме предучилищна в училище до обед след това ще го взима една жена и за да може да си усвои преливащата енергия трябва да го запишем и да спортува нещо а тя да го води.Аз не казвам че той е божа кравичка ама чак толкова лош не е.Няма да Ви казвам как мина открития урок по английски.Понеже явно всички са го набедили че неслуша на урока завалията на всеки въпрос вдигаше ръка обаче госпожата нито един път през първия половин час не  го попита нещо и той естествено загуби интерес и почна да не слуша в резултат на което тя пред всички го изгони от урока и го прати да седне при мен.Аз естествено побеснях и го накарах да се върне пак при децата.Накрая на урока го накара да направи диалог с едно от децата които най-често вдигаш да и отговаря на въпросите   но и Пети се справи много добре.Та затова решихме с баща му че след като е толкова ербап и ги прави луди в градината ще върви на училище да го видим там, той също е доволен, ама да видим как ще се справи.

# 31
Здравейте момичета

Черпя ви по случай днешния ми имен ден.

за съжаление съм на работа а ми се иска да съм ей така на плажа. Ех мечти, мечти...

# 32
Честит имен ден на всички именици днес!

Моята дребосъчка днес (по случай 11-те месеца ) успя вече 3-4 пъти да се изправи сама (без да се хваща за нищо)  newsm44 newsm44

Оох, тъкмо се зарадвах, че се е кротнала - мъчат я 2та горни предни зъба едновременно и е голям оцет, а тя нашта какво сътворила - извадила си всички мокри кърпи от пакета, който беше в кутията. А тъкмо сутринта сложих нов пакет вътре - голям, над 50 броя разпилени по пода  ooooh! ooooh!  ooooh! Толкова по въпроса с похвалното слово за хигиената и от нас...

# 33
Честит имен ден на всички, които празнуват днес и по-специално на Пепи на Ваня  bouquet
Азсъм за бой напоследък. Не ми остава абсолютно никакво свободно време и за огромно мое съжаление ви изпуснах края. А имам крещяща нужда от вас... да си говорим за бебета, за шефовете, абе за нашите си женски работи Laughing Моля ви, ако решите да се срещате скоро да ми се обадите, че да не пропусна Embarassed.
Сега с малко снимки (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148662) ще се отчета къде се шматурках тези дни...
Ники много е пораснал. Сега е на вълна да сочи разни неща с пръст. Много е слушкал баба и тати докато бях в Ница. Сега без притеснение мога пак да ходя в командировки.
Липсвате ми Heart Eyes

# 34
Айде и аз да се отчета  - прибрахме се преди 2 часа. Пътувахме кошмарно сега. като цяло малкия ходи на плаж само първите 2 дни и последните 2, ама това е положението. Аз си извиках мъжа за 4 дни та отморих, че наистина се бях побъркала тотално. видях се с Цачи в Бургас. Иначе не съм влизала в последната седмица във форума, че сестра ми си тръгна с компа, а до интернет клюба ме мързеше да ходя... Аз не си спомням за кво и колко съм се оплакала ама да ви кажа, че с деца на море - никога вече ако няма поне 1-2 баби! Това е луда работа - ние подкарахме и супер силна серия - кътник с кръвоизливи, тежка диария /по 10пъти на ден/, ларингит, сополи, кашлица... Тамън реших, че се е пооправил и сега пак се продриска, ама поне съм си в София, та не се шашкам толкова. Като довечера се поосвестя ще ви пиша по-подробно - изаше и весели моменти, ама повечето беше лудница - да ви кажа с кеф отивам утре в офиса да си почина от почивката  Joy. Айде до по-късно, че имам да пускам 10 перални, а мъж ми ще го гледа само 1 час, та да побързам и за душ  Joy

# 35
Поли честит имен ден  bouquet
Пети ще се втрещи като си види подаръка - раница за училище и вътре книжки за смятане и писане.
Гери снимките са много хубави, свикна ли с новата работа?
Ger4o  мисля че имаш право на втори опит за лятна почивка.

# 36
Айде мами да се отчета по-подробно... Пуснах последната пералня и чакам пред последната сушилня и имам време за 2-3 цигарки и малко писане. Та за морето... такъв авто гол си вкарах с това море, че не е за разказване...  Явно всичко тръгна от един зъб - кътник. венеца се беше подул като за световно, имаше и няколко съсирека. Педито предупреди, че при зъби пада имунитета и лепят всчко, та нищо не ни подмина на това море. та ден първи - малкия го е страх от пясъка, а още повече го е страх от морето. Беше се закачил за врата ми като гербова марка и дори не го държах, той просто си висеше там като маймуна. Ден втори - малкия разбра, че пясъка е хубаво място, водата още по! Картинката е малкия търчи като бесен из плажа по хавлиите на хората, а аз търча след него и се извинявам на хората. Морето все едно е на баща му - караше се на вълните ама си влиза спокойно и на дълбокото. През деня и вечер ядем в една кръчма на плажа, в която готвят страхотно. След плаж сме в разкошната градина на кооперациите /супер поддържана, ужасно голяма с всички екстри - сигурно догодина в нея ще има 5 блока, че е повече от 2 декара според мен!!! което за морето си е престъпление/. На обяд бира, следобед мента с мляко, вечер водка или ракия - аз съм в рая, независимо от търчането! Ден трети - малкия го хваща големия дрисник - 12 мръсни памперса за един ден. Имах чувството, че продължението на ръката ми  мократа кърпичка, която непрекъснато бърше насран задник. Търсиме по спешност лекари - Цачи ми даде няколко тел на лекари в Бургас ама нали съм карък - единия изкл, другия домашен - никой не вдига. Замъкваме се в несебър - дават ни една кофа лекарства, педито ни удобрява всичко - почваме лечение. Ден четвърти и пети - продължавам с насрания задник и вече съм супер изнервена - плажа ни е спрян, детето подивява, аз двойно повече. Петък - звъня на мъж ми, че има 6 часа да стигне до морето щото се развеждам... Естествено не моа да си купи билет от сега за след 5 мин точно в петък, ама успя някак да се вреди за билет за автобуса в 6, та към 11 вечерта пихме по едно вино с Цачи докато го чакаме на автогарата. Събота, недля и понеделник малкия го гледаше баща му та аз се видях малко свободна та слънцето ме видя и аз него. Естествено харизахме му и другото бебе на 1.6г и се справи геройски. Обаче във вторник по обяд трябваше да си тръгне и стана страшно - най-топлия ден 43 градуса. Нищо не помръдва - ни листо, ни море... Ние нямаме климатик - мъкаааааааааа.... Към скромната компания от 2 бебета имаме бонус кака на 7 и батко на 4! Това в по-малко от 200 кв! Е, казвам ви тея деца като полудяха от жегата стана страшно Joy Joy Joy. Рушат апартамента като хуни, а ние стоим на верандата и благодарим на бога, че апартамента не е наш... През час в банята на хладка вода за освежаване. накрая им напълнихме басейн и ги оставихме вътре. Моя синковец се огледа 15 мин насаме с две голи руси каки и познайте... веднага се хвана за пишката и започна да си я подръпва и да се дърви  hahaha hahaha hahaha. Шъ ви призная - явно им е вродено. Имахме още хитове. малката на приятелката ми се опитва да се качи на един стол, а моя застана отзад и почна да се поклаща. Смях ви казвам... Мъжка му работа - за целувките и прегръдките да не ви разправям - гонеше ги двете мадами на ротационен принцип  hahaha hahaha hahaha. Последните дни малко овладяхме радкото лайно и му спряха хриповете та дишах по-спокойно. Ама такова нещо не бих си причинила повече. Първо нямахме пералня - бях замъкнала 2 огромни сака с дрехи и непрекъснато детето изглеждаше като прасе, а аз перях в несвяст. 2ро - нямахме климатик. Е, аз имам супер мощен в офиса, добър в колата и тук у дома във всяка стая, вкл детската. Е, направо имах чувството, че не е 43 градуса най-голямата жега , а 143! И с тея мои кг няправо мъка. 3то - хубаво се храним по кръчвите, ама вечер седнем на терасата за по ракия и салата и на сутринта имам чувството, че мръсните чинии са като след банкет на 200 човека! 4-то това е само апартамент и няма чистачка! Е, с 4 деца положението половин час след почистване е плачевно! 5-то малкия така се е лепнал за мене, че като видя баба си преди час не и обърна грам внимание. Сега не знам кво ще правим - то са ревове до безумие.... Абе изводите хич не са добри - явно съм си глезла, щом не мога да се оправя с прането на 5 тениски и миенето на малко чинии и тичането по гъза на собственото ми дете, ама догодина отивам някъде, където друг изхвърля боклука, мие чиниите и оправя банята. По възможност с почасови дтегледачки или вземам бабата, че аз от почивка не разбрах... На всичкото отгоре пътя на обратно беше пълен кошмар. Малкия рева безспир между Сливен и Стара Загора, та се наложи в Стара загора да търсим парк с люлки, катерушки и клатушки, че да се успокои. Към Чирпан обаче пак го свиха бесовете, та моята приятелка кара през оставащото време, а аз се правих на маймуна на задната седалка. Сега отново се продриска и педито изписа други лекарства. Мъкаааааа...

# 37
мами, чакам си последната сушилня, че съм обещала на мъж ми да не го будя сутринта с тропане та ви изчетах темата...
За стриптизьор ако още ви трябва - мога да намеря. За рождения ден на телевизията си бяхме поръчали цяла група. Единия беше Джокера от Стар академи. Попяха, повъртяха дупета, ама обърнаха тортата, докато единия излизаше от нея, ама стана такъв купон, че за следващия рожден ден пак  Joy Joy Joy.
майра, разгледах ти снимките от апартамента! Ако взема да дойда няма да можеш да ме изкараш от вас поне 2-3 години...
за кухнята и аз съм на ози от 10ти месец и съм супер доволна.
Калиноооооо, как все на тебе, бе душа! Такъв си карък, че телефон за повече от 30 лева не трябва да ти се купува и телефонните си номера си ги пиши в тефтерче, че както телефоните са ти консумативи.... Мъж ми ги чупи - поне 4-5 годишно та той или взема някой мой стар или получава нов за 30-40лева и това е... За застрахователите съм ти казвала и друг път - родих се откакто съм в Армеец. Платиха ми за обира у дома 1 ден след решението за прекратяване на делото и то повече, отколкото мислех, е ще дадат. За миналата година съм платила 500 лв за каското на колата, а имам ремонти за 1600. Изобщооо... 100 такива като мене и Шъ фалират, ама няма да ги мисля  Joy Joy Joy. Досега въртели не са ми правили ама и аз с моята голяма уста...
забравих да ви разкажа, че след първия лекар ходихме на втори - някаква луда хомеопатка, после на трети. Та отивам в аптеката да си купя лекарствата и искам листовката на едни ампули, оная крава -"Питайте си лекаря как се дава това лекарство. Следващия!" е, като ме знаете ква съм като отворих една уста - оная се прави на велика. Оттам с детето на ръце в кметството нахъртвам при кмета. Кмета с мен в аптеката. Оная мека на памук вече, че видя, че е попаднала на някаква ненормална дето не и минават тъпотиите. Както и да е! Кмета след скандала мигаше на парцали. Сигурно още е на успокоителни човечеца  Joy Joy Joy. Леле, ако беше тоя случай в софия, щях да и организирам 150 проверки, ама пусто до бургас не ми се разхождаше с болното дете. Като резултат и се наложи да зареди пълен набор от 50 ампули, че да и дадат листовка - иначе зареждали по 5. Нищо, ще си имат заредени за следващите 10 години ...

# 38
Ох. Гер4о, ще ме умориш Joy., То къде смешно , къде не ./....Ама си се смея, щото   само ти можеш да ги пишеш такива hahaha.Айде  приклю4вай с прането, 4е да ставам и аз.МОето ме 4ака да го простирам, щото сушилня нямам Close.А аз седя тук и се подхилквам на твоите писания.
Та- така.Не се сдържах и ткй се разписвам , да не ме забравите Laughing.Тук съм , ама ми е едно сдухано Rolling Eyes....Не ми се по4ват дори разказите ooooh!( не и тази ве4ер). Само ще кажа 4е за финал на цялата безумна седмица, се о4ертава проблем с бава4ката, в резултат на което утре ще ходя с Дария на работа за малко #Cussing out..
Хайде, спирам . При първа възможност да си събера мислите, ще ви ги излея тук Grinning
Гери, Добре дошла отново  Hug.Беше ни домъ4няло за теб. Радвам се 4е пак си на линия Peace

# 39
ger40, чакай и аз да пусна една пералня да те изчета Mr. Green

# 40
Герчо, Герчо, ще ни умориш. От де ти хрумна на акъла с болно дете да мъкнеш кмета в аптеката Crazy Аз сигурно щях да и тегля една звучна, ама за такива разправии в такива ситуации нямам нерви Sad

Мами, аз съм будна от 4.30 Sad Някой ми е сменил детето - такива истерични ревове никога не са били. Егати зъбите, егати чудото. Майка ми по телефона всеки път ме питаше аджеба това бебе ревяло ли изобщо,а къде е сега да я чуе как пищи. Само като ме види да се обърна и се почва Tired А сетих се да се оплача - свеки идва на 14.8, и ще стои 1 месец почти. Мъжът й идва малко след нея и той ще откара повече от 2 седмици. Приемам съболезнования.

Сега обмисляме как да хукнем за Париж за 1 ден (14.7 - националният им празник), че вече повече от година не сме ходили - срамота Naughty

# 41
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте от Велико Търново!
Напоследък нямах много време за форума и сега влизам и гледам, че нова темичка си имаме!

Аз постепенно свиквам с новото си амплоа на работеща майка Wink. С помощта на семейството ми се справям!
През изминалата седмица бях в командировка, в Плевен, от която като цяло съм разочарована  Rage. Хотелът беше ужас - стаята на 12 етаж    Dizzy Face, без климатик   ooooh!, двойна - със съквартирантка -колежка от друг клон, която не познавам - ужас   smile3514- в най-страшните си опасения не си бях представяла такъв вариант. На момента се изнесох и в крайна сметка погостувах на брат ми и жена му. В клона беше лудница - на моменти нямаше къде да седна, за да си свърша работата   Rage. В най-големите жеги от 41 градуса пътувах на по 50 км от Плевен в коли без климатик   sweating...прибирах се капнала. Втори път не се хващам на такова приключение  nono.

Дано вашата работна седмица е била по-весела! Отивам да чета!
Прекрасен ден ви желая!

П.П. Майра - съчувствам ти за свекитата  smile3503!

# 42
Здравейте, мацки!

Гледам всички започват да се завръщат. Ето ме и мене - оцелях и след този автослон. Сега наваксвам с четенето и даже ще се разпиша набързо:
1. На 06.06. Иван каза първата си думичка - "тата"  Sad. Сега всички ни татосва, включително и мене  Laughing
2. После по някое време имах рожден ден, но не можах да Ви почерпя, тъй като го посрещнах в офиса и като се прибрах в 4:30 сутринта имах сили колкото да се довлека до леглото за двучасов сън (не си мислете, че съм купонясвала там, освен ако правенето на ценови листи не се брои за забавление). Така че приемете почерпката на патерици:

Избрах ви по-лека почерпка по мой вкус, щотоооооо:

3. Получих ПОХВАЛА от началника за добре свършената работа.  Shocked В интерес на истината, се справих не добре, а повече от отлично, но наистина не можах да повярвам на ушите си като ми каза "Справи се много добре, продължавай!". Това сигурно защото го хванаха угризенията като ме увика за една дреболия, за която пък изобщо не бях виновна от което иначе здравите ми нерви не издържаха и се разревах пред всички колеги  Embarassed

4. Сега още имам да доотривам работа, но вече ми е по-спокойно. В сряда заминаваме на море, но  без деца. Колкото и да ми е мъчно за шушулката, отиваме да си починем, а не да го запознаваме с морето (аз имам идея да се командировам с него за 2 дена до Варна в края на август, ама ще видим дали не си правя сметките без кръчмаря). Дано времето е хубаво. Сега, с риск да ме линчувате, ще ви кажа, че ние сме от тези, които не понасят климатици. Вкъщи нямаме и нямаме намерение да си слагаме, а в колата го пускаме в началото, колкото да свали температурата от 60 на 30 градуса, после го спираме. Приемете, че има и такива хора. А от климатик наистина се изстива ужасно! Да не говорим за гадостите, които се въдят във филтрите.

Гери, много е хубаво в Ница! Благородно ти завиждам! Аз навремето научих френски и италиански именно с надеждата, че някой ден ще имам бизнес с най-хубавата част на Европа, а сега, напук на нежеланието ми да уча немски, работя предимно с германци. Хората са много готини, де, но селска Германия не може да се сравни с Италия и Франция.

Майра
, съболезнования! Май си вкара автогол с тази хубава къща - вече от гости няма да се отървеш.  Grinning Но наистина сте се справили страхотно с обзавеждането!

Сега ви казвам чао и отивам да стягам багаж - обещах да водя бебо при баба му и дядо му. Стискайте палци да слуша по време на пътуването, че 200 км рев няма да издържа.

# 43
Миньон, мерси за почерпката и честито на патерици!  bouquet

Майра, съболезнования! Май си вкара автогол с тази хубава къща - вече от гости няма да се отървеш.  Grinning Но наистина сте се справили страхотно с обзавеждането!

Свекито идва уж да гледа Ясмин, че гледачката е 3 седмици отпуска. Да видим кой кого ще гледа, че опита от миналата година хич не е добър Cry

Герчо, ако успееш да затвориш на свекито устата за 10мин  поне- приемам те и за постоянно Hug

Гери, много готини снимки от Ница. Успя ли да пообиколиш - Кан, Монако, Монте Карло са ясни, Антиб също е много приятно градче. Крайбрежният път пък там е само за кабрио  hahaha А имаше ли я на площада в стария град една огромна сергия с около 50-60 вида сладолед - домати с моцарела, маслини,  ....Crazy Crazy Crazy

# 44
Майра, ти като гледаш ква съм бърборана мислиш ли, че свекито ти има реални шансове да вземе думата от мен  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт