Честито за офиса с кеф ще си работиш.
. Сега ще ми тежи на съвстта, че ще е лош танцьор цял живот. Ами то аз съм си виновна! Що не слушах валсове и не го учех на стъпките, докато беше време.... Сега вече трудно ще наваксаме
. Сега ще ми тежи на съвстта, че ще е лош танцьор цял живот. Ами то аз съм си виновна! Що не слушах валсове и не го учех на стъпките, докато беше време.... Сега вече трудно ще наваксаме

....да не ви разправям).По уморена съм отвсякога,а настроението - по надолу от под нулата
....да не ви разправям).По уморена съм отвсякога,а настроението - по надолу от под нулата 
Аз съм тотално скапана - само това ми трябва 
Моля,дайте идея за планинска почивка - единственото за което се сещам е Боровец.Страхувам се,че 5 дни ще изкукам там
Приемам оферти, но само ако лично сте ходили 
.Бъдете оптимисти
Днешният петък 13-и свършва 

.И ние сме решили балканска по4ивка.Най-вероятно ще е на Шипково, Априлци, Чифлик, или Рибарица
.Още не сме го доизмислили, ама ние по принцип не ги планираме тия неща.Смятам 4е ще е по-добре и за нея, защото с вси4ките й кожни проблеми, само море ми липсва
.На Балкан няма да е толкова стресиращо според мен от към нов климат, условия и т.н.
Така че ,знам ли и аз,децата извличат максимума от една такава почивка май,а ние.....не съвсем.Сега като си помисля пък с такова малко дете да тръгнеш на море май не е много разумно (поне аз повече никога не бих тръгнала докато не станат поне на 5години,то не че и аз ще отида без тях де....).
.Ако искате вярвайте по улиците виждах хора да повръщат
От нашата компания само мъж ми се разнина,слава богу 

и от мен.Как си тези дни?
Препоръчани теми