Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 733
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Кали той и моя мъж в такива случай се държи така но съм сигурна че много добре се  сеща за какво става въпрос.Аз в такива случай му казвам че е в месечния цикъл на заядливо настроение.Всеки месец е и го държи по 4-5 дни. Joy
Честито за офиса с кеф ще си работиш.

# 211
RAVIA  що не спиш бе жена.
Мъжо така хърка че няма смисъл да лягам, до сега търсих в нета лекарство против хъркане ама не открих.От две седмици ме тормози поне три нощи в седмицата.Не пуши, няма наднормени килограми, не пие сигурно от инат хърка, няма от какво друго да е.

# 212
Равия, откъде ги изкопаваш тея теми - просто ти се чудя. То явно ето къде е ключа от бараката! Ето, за следващото почвам от 1-ви месец бременност да го възпитавам да не си хвърля играчките и да танцува. Явно затова моето теле на 1.4г още не ме разбира - изпуснала съм първите 9 месеца  Joy Joy Joy. Сега ще ми тежи на съвстта, че ще е лош танцьор цял живот. Ами то аз съм си виновна! Що не слушах валсове и не го учех на стъпките, докато беше време.... Сега вече трудно ще наваксаме  Laughing Mr. Green. Жените не давам на мъжете си да псуват пред детето от 20-та седмица, а ние... Пълна безотговорност от наша страна. Малееее... Даже до 32ра седмица не знаех със сигурност, че е момче заради Димитрова, дето му прави феталните морфологии и сега ще е с двойна самоличност цял живот. Може би затова така налита на девойките (по възможност руси), че да докаже на света, че е 100% мъж. Е, има и хубави страни - поне докато беше в корема съм го научила да прави финансови отчети, планиране на пари, бил е на поне 600 оперативки и може да управлява хора. Затова давайте идеи за хубава бизнес детска ясла, че на 6 трябва да е поне финансов директор, че тея знания не са като колелото - без практика ще позабрави това- онова  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.

# 213
Равия, откъде ги изкопаваш тея теми - просто ти се чудя. То явно ето къде е ключа от бараката! Ето, за следващото почвам от 1-ви месец бременност да го възпитавам да не си хвърля играчките и да танцува. Явно затова моето теле на 1.4г още не ме разбира - изпуснала съм първите 9 месеца  Joy Joy Joy. Сега ще ми тежи на съвстта, че ще е лош танцьор цял живот. Ами то аз съм си виновна! Що не слушах валсове и не го учех на стъпките, докато беше време.... Сега вече трудно ще наваксаме  Laughing Mr. Green. Жените не давам на мъжете си да псуват пред детето от 20-та седмица, а ние... Пълна безотговорност от наша страна. Малееее... Даже до 32ра седмица не знаех със сигурност, че е момче заради Димитрова, дето му прави феталните морфологии и сега ще е с двойна самоличност цял живот. Може би затова така налита на девойките (по възможност руси), че да докаже на света, че е 100% мъж. Е, има и хубави страни - поне докато беше в корема съм го научила да прави финансови отчети, планиране на пари, бил е на поне 600 оперативки и може да управлява хора. Затова давайте идеи за хубава бизнес детска ясла, че на 6 трябва да е поне финансов директор, че тея знания не са като колелото - без практика ще позабрави това- онова  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.
hahaha hahaha hahaha
Всеки път като съм изнервена в офиса ти по някой готин постинг изтипосаш да ми оправиш деня  Hug

# 214
Кали,  Hug

Ваня, тък рекламират нещо като лепенки за това хъркане ама не съм се заглеждала много и не знам подробно.

Аз днес ще ви хвърлям само по 1 око, че имам адски много работа, имам да стягам багаж и към 5ч зачезваме. Ако не пиша - умната през уикенда Hug

# 215
Ако някой ми каже ефективно средство срещу хъркане ще го позлатя!!! Дори дребен си има хъркащо мече за да свиква от малък с животинските звуци на баща си нощно време Confused ... макар, че той е свикнал с тези звуци още от първите 9 месеца Laughing. Когато беше много малък не можеше да спи на шум ама иначе хъркането на баща му въобще не го притесняваше.... та така...
Ваня, крайно време е да си разменим телефоните. В август ще бъдем по едно и също време на моренце, на близко разстояние, така че няма причина да не се видим.
Майра, весело изкарване и чакаме сникми, ти си знаеш Simple Smile
Кали, тази седмица ли щеше да ви е готова колата? Хайде да мръднем някъде в планината тази неделя, че да се разведрите Hug

# 216
гери, тази седмица ми е готова личната карта, в събота ще ходим на лов за коли.... с късмет следващия уикенд. но аз с дългия няма да пътува така или иначе. поне още няколко дни.
снощи като си бях сама с кало много си починах и се разведрих.

за темите на равия не мога да коментирам.... понеже в една се включих и за малко да спре кърмата на няколко примерни майки заради моите ...какви бяха.... погнусяващи постове... вече не смея./... да не вземе някоя да пометне ако се разпиша.

гер4о.... !?!? какво да кажа ? хаххахахахахахаххахахахахахаааааа

за хъркането най-ефективното, което съм намерила е тапи за уши. без тях не тръгвам никъде!
а мъж ми не хъркаше преди да забременея.... и с това се успокоявах.... че поне едно хубаво качество има освен дългите крака... той пък взе, че прохърка.....

# 217
След двумесечен престой в Токуда най-накрая се дотътрих да си взема изследванията тази сутрин!!! Лекарката и сестрата се разкрещяха в захлас, че по-хубави изследвания не са виждали отдавна. после ми обясниха, че рар 1 е доста рядко срещано и то без левкоцити! като им показах и микробологията, че няма гъби, бактерии и левкоцити и във влагалищния секрет и направо полудяха. казаха да си ги пазя тези изследвания, че рядко могат да се видят такива. Та сега съм хепи! Година и два месеца ми трябваха да се затреса на лекар и още 2 м да си взема резултатите и ми беше леко свито сърчицето, ама всичко е наред!!! Направо радост в къщи. Аз съм с една дефектна кръв и всичкипоказатели или са под нормата или над нормата и досега перфектно изследване не съм имала никога. Ама вече ще знам - като искам да си оправя настроението ще ходя на генеколог!

# 218
ger4o....дай го във фотошопската тема да го рамкират Simple Smile
мнооого хубави новини!

# 219
Едно приветче и от мен..
Не съм ви чела и немога да се включа адекватно в момента,ще го направя утре вероятно
Ние се прибрахме от морето преди малко.Беше най- кошмарната ми почивка на море в живота (нещо подобно като на Герчо се случи,само дето и мен ме тръшна вируса,освен малката Sick....да не ви разправям).По уморена съм отвсякога,а настроението - по надолу от под нулата Confused
Надявам се скоро да мога да пиша по ведро........
Целувки на всички Hug

# 220
  • на правилното място, в точното време
Едно приветче и от мен..
Не съм ви чела и немога да се включа адекватно в момента,ще го направя утре вероятно
Ние се прибрахме от морето преди малко.Беше най- кошмарната ми почивка на море в живота (нещо подобно като на Герчо се случи,само дето и мен ме тръшна вируса,освен малката Sick....да не ви разправям).По уморена съм отвсякога,а настроението - по надолу от под нулата Confused
Надявам се скоро да мога да пиша по ведро........
Целувки на всички Hug
Сериозно се замислям дали да ходим с беба на море  #Crazy Аз съм тотално скапана - само това ми трябва  Naughty
 Praynig Моля,дайте идея за планинска почивка - единственото за което се сещам е Боровец.Страхувам се,че 5 дни ще изкукам там  #Crazy Приемам оферти, но само ако лично сте ходили  Praynig
Нямам сили да пиша повече - имах един дъъъъъъъъъълаг и изморителен ден, утрешния е не по-малко дълъг и натоварен.

# 221
ЕЙ, момичета, недейте така Naughty.Бъдете оптимисти GrinningДнешният петък 13-и свършва Hug
Дес, дано бързо се оправите Praynig
Равия, аз  ве4е категори4но реших 4е с Дари на море тази година няма да ходим Naughty.И ние сме решили балканска по4ивка.Най-вероятно ще е на Шипково, Априлци, Чифлик, или Рибарица newsm78.Още не сме го доизмислили, ама  ние по принцип не ги планираме тия неща.Смятам 4е ще е по-добре и за нея, защото с вси4ките й кожни проблеми, само  море ми липсва ooooh!.На Балкан няма да е толкова стресиращо според мен от към нов климат, условия и т.н.

# 222
В 23:58 ми свърши тъпата работна седмица и гадния петък  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out
Вече се замислям за това море дето го планувах за септември в турция  newsm78

# 223
Ей хора стреснахте ме аз нали ще ходя и с двамата, пък и не съм проверила къде най-близо има лекар, добре че  педиатърката си вдига винаги телефона.

# 224
Хей момичета,недейте да се плашите аз само споделих нашият горчив опит.От друга страна трябва да ви кажа,че през 3те дни в които успя да стъпи на плажа Вяра беше на върха на щастието си.Още първият ден веднага се навря във водата,което ме изуми,закачаше се с хората,радваше се много - може би тези щастливи моменти нейни заличават малко неприятностите.И освен това по рзходките беше много послушна,на детските площадки само се радваше на децата и изобщо не им пипаше играчките - само поглежда и подминава Wink Така че ,знам ли и аз,децата извличат максимума от една такава почивка май,а ние.....не съвсем.Сега като си помисля пък с такова малко дете да тръгнеш на море май не е много разумно (поне аз повече никога не бих тръгнала докато не станат поне на 5години,то не че и аз ще отида без тях де....).
И да ви кажа,ако сте се запътили към северното черноморие (ние нали бяхме във Варна) тоя вирус рядко прощава.И снощи ми се обади една приятелка,която остана там след нас и ми се оплака ,че от следобяда и тя се е разболяла Sick.Ако искате вярвайте по улиците виждах хора да повръщат #Crazy От нашата компания само мъж ми се разнина,слава богу Praynig
За планинска почивка май е по добър варианта....... newsm78
За съжаление обаче съвет за такава немога да дам,че не съм ходила,а и не съм особен почитател на такива почивки Embarassed Може да погледнете във темата на февруарките там разискват еднат яхна обща среща в няколко изброени местенца,които ми се струват много привлекателни,има и линкове в темата.
Оххх май се увлякох в писане иразсъждения,простете ми....... А мойто дете през това време облиза вътрешната част на една празна кутия шоколадови бонбони (опитах да ия взема при което рев имаше до небесата,оставих я да се спасява).Сега няма ни едно остатъче от разтопените вчера бонбони в кутията,всичко е изблизала Mr. Green

Кали,много Hug и от мен.Как си тези дни?
Весел уикенд на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт