никога! Толкова е трудно проходима в градски условия, а там не ми се мисли дори. Тези малките курортчета - от типа селски туризъм нещо не съм им фен. Даже и да имат условия, инфраструктурата там е под всякаква критика, не е устроено, а аз отивам за да почивам и да ми е удобно, а не да се боря за оцеляване като в Сървайвър. За това за сега май варианта е и си остава Боровец. Знам си какво има, къде мога да ходя, така чееее- сбогом море 
лекуват с методи от Средновековието
.За Боровец- ясно( имах едно гадже преди години от там
, ама Рилските баири не бих атакувала за нищо на света с коли4ка 
и преди години толкова 4есто ги посещавахме, 4е дори за едното кафе ходехме до там.Доста се е подобрило и то към по-добро.Има минерални басейни и мисля 4е е добра алтернатива в нашия слу4ай. 
и тя ми подвиква- иска внимание, така 4е- ставам преди да е изпотрошила вси4ко, 4е ще работя тук доживотно ако трябва и щети да изплащам 
Може би наистина има хора, на които им действа, и такива - на които хич. Мое познато дете се излекува от гнойна ангина само с хомеопатия, ама явно не всички са така...

На никой не го пожелавам
А наистина получих добър урок и вече знам "как не трябва да се почива" 
- ентусиаст

Много съжалявам ,но някак си подушвам подобни теми,кво да направя
Браво!
. Нямаме бродирано по чаршафите, нямаме отделни кърпи за лице и тяло, перем си дрехите с тези на малкия. Изобщоооо - убийте ме да не се мъча и да не мъча мъжете около мен... Препоръчани теми