Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 735
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, я не се отказвайте от почивката заради вирусите! Както казва Дес, на децата им е толкова хубаво да се разнообразят малко, не ги лишавайте! Пък и аз забравих да ти кажа Дес, преди почивката на Стефан го водих при хомеопат, 20 лв ми взе, но ми даде много ценни наставления и ми предписа най-важните лекарства. Сега не се притеснявам да го пусна на почивка. Заведете и вие вашите или се поровете в интернет, след малко ще ви пусна един линк с хомеопатия "за из път", така че пътуването е значително по-спокойно!

# 226
Ето и линка с хомеопатия, която да ви помогне в най-често срещаните заболявания, както и когато тръгвате на път:
http://www.drasenova.com/homeolek.htm
Давам го като надежден сайт, защото на нас докторката ни изписа точно тези лекарства. Дано съм ви била полезна!   bouquet
А ето и обещаната снимка на двамата сладурковци, от вчера:

# 227
mom_an  големи са  сладури.

# 228
  • на правилното място, в точното време
mom_an , големи сладкишковци   Heart Eyes
 Момичета, ние се отказахме от Варна. Така или иначе се и колебаехме, заради дългия път, но след злополучните почивки на Дес и Герчо, просто ще си спестя този тип преживявания.
velmar, и ние мислехме вариант Рибарица, обаче много диво ми се стори там. НИе ще ходим по принцип на военна база, която казват била супер- всички екстри, обаче излезеш ли от нея е пустош. Беба не мога да я затворя в станцията, тя иска разходки, а там с количката- ooooh!никога! Толкова е трудно проходима в градски условия, а там не ми се мисли дори. Тези малките курортчета - от типа селски туризъм нещо не съм им фен. Даже и да имат условия, инфраструктурата там е под всякаква критика, не е устроено, а аз отивам за да почивам и да ми е удобно, а не да се боря за оцеляване като в Сървайвър. За това за сега май варианта е и си остава Боровец. Знам си какво има, къде мога да ходя, така чееее- сбогом море  newsm49
 mom_an, това за хомеопатията е супер, само че аз знам,че не е желателно да си самоназначаваш лечение.   В смисъл, че трябва хомеопата да ти го предпише лично за теб, защото ефикасното за друг,може да не е ефикасно за теб. Тук аняма как да открия хомеопат, защото нашите "специалисти" #Cussing out лекуват с методи от Средновековието  #2gunfire

# 229
mom_an все се каня да престана да вярвам на хомеопатичните глупости, ама и тоя път на морето се вързах на една хомеопатка. Малкия изпи една кофа топчета против разтройство, а вече 4-та седмица се борим с последствията от разтройството. Може би ако не бях послушала тая патка да спра лекарствата нещата щяха да са други и щях да мога да си почина поне 5 дни на пустото море. Сигурно на определени групи хора им действа тази заблуда - на мен не, а като гледам от злополучнте ми опити тази 1 година и на малкия не му действа.

# 230
Равия, абе не е то4но така както го описваш това със селските туристи4ески  обекти Thinking.За Боровец- ясно( имах едно гадже преди години от там Wink, ама  Рилските баири не бих атакувала за нищо на света с коли4ка Naughty
А Шипково, чифлика....са в плевенския ми вилает Wink и преди години толкова 4есто ги посещавахме, 4е дори за едното кафе ходехме до там.Доста се е подобрило и то към по-добро.Има минерални басейни и мисля 4е е добра алтернатива в нашия слу4ай.
Ще видим де- за сега съм на този акъл Wink
А между другото в момента съм на работа с Дария Crazy и тя ми подвиква- иска внимание, така 4е- ставам преди да е изпотрошила вси4ко, 4е ще работя  тук доживотно ако трябва и щети да изплащам ooooh!
После пак ще се вклю4а

# 231
mom_an все се каня да престана да вярвам на хомеопатичните глупости, ама и тоя път на морето се вързах на една хомеопатка. Малкия изпи една кофа топчета против разтройство, а вече 4-та седмица се борим с последствията от разтройството. Може би ако не бях послушала тая патка да спра лекарствата нещата щяха да са други и щях да мога да си почина поне 5 дни на пустото море. Сигурно на определени групи хора им действа тази заблуда - на мен не, а като гледам от злополучнте ми опити тази 1 година и на малкия не му действа.
Оф, съжалявам. Sad Може би наистина има хора, на които им действа, и такива - на които хич. Мое познато дете се излекува от гнойна ангина само с хомеопатия, ама явно не всички са така...
RAVIA, наистина е така с хомеопатията, не бива да е самолечение. А иначе за тази военна база на Рибарица - нашите приятели ходиха там преди 2 години и наистина е така, както казваш - базата - хубаво, ама после? А на мен така ми се ходи точно там...

# 232
Момичетаааа, влизам да се похваля ! Нашия батко се бръсна за първи път тази вечер! Тати беше инструктор, мама снима процедурата, абе изобщоооооо -имам си двама ГОЛЕМИ мъже вече. Сега трябва да бачкам повече,че пяна за бръснене и автършейв в двойни количества ще се взимат  Joy Joy Joy
Айде и на вас ще ви дойде до главите hahaha hahaha

# 233
Ехааа РАВИА,порастнало е твоето момче.Да сте живи и здрави,а за бачкането - ми той ще почне скоро сам да си ги купува бе,споко Wink

# 234
после.. после пускате малчовците пополянките да берат цветя на воля и готово Simple Smile
много ми се ходи на диво..... кало си пада много , и аз също. тати не... ама Mr. Green who cares

# 235
лале, Дес - много гадно... Аз си мислех, че съм най-големия карък, ама си ми жестока конкуренция. Аз като си представя колко зле ми беше с болно дете си представям да съм с шкембе и да драйфам - сигурно щях да убия някого просто.... Както и да е - поне си взехме урок как не трябва да се почива - догодина баба, дядо и бебе отиват на Сандански, рибарица или нещо подобно а аз ще пляцикам дупе някъде на спокойствие. може за 5 дни да отида, ама поне да си почина....
Иначе тая работа с дивото въобще не ме влече - като си представя кърлежи и подобни твари веднага ми се изпарява ентусиазма да пускам иван по тревичките... А и нали си е градско чедо, ще трябва да свиква с бетона, та да не разваляме дисциплината  Joy Joy Joy
Равия, айде честито ви първо бръснене...

# 236
лале, Дес - много гадно... Аз си мислех, че съм най-големия карък, ама си ми жестока конкуренция. Аз като си представя колко зле ми беше с болно дете си представям да съм с шкембе и да драйфам - сигурно щях да убия някого просто.... Както и да е - поне си взехме урок как не трябва да се почива...........
Оххх мани,мани имах чувството че ще изкарам бебето през устата Sick Sick Sick На никой не го пожелавам Naughty А наистина получих добър урок и вече знам "как не трябва да се почива" Wink
Мъж ми е толкова луд по морските почивки,че кат му казах че аз в близките 5г неискам да видя море,каза че догодина щял да води 2те деца ама на море ще иде hahaha Joy Joy Joy - ентусиаст Mr. Green

Етоснимките ни от морето,на фона на фотографският талант на Калина направо ме е срам да ги показвам,ама ако някой му се гледа да заповяда Laughing

# 237
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=205843.msg4461130#msg4461130

Моля ви,вижте това! Просто щях да умра  rotfImbo rotfImbo Много съжалявам ,но някак си подушвам подобни теми,кво да направя Embarassed

Дес, снимките са супер!Кали а остави, тя е родена ,за да бъде зад обектив.Майсторлъка е важен, не само апарата!Детенце добре се е забавлявало! PeaceБраво!

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 14:10 от RAVIA

# 238
Равия, бива ли да я пуснеш сега тая тема. Прочетах до трета страница и отивам да се срамувам в ъгъла. То като ги чете човек тея чистофайници се чудя как ме търпи мъж ми  Joy Joy Joy. Нямаме бродирано по чаршафите, нямаме отделни кърпи за лице и тяло, перем си дрехите с тези на малкия. Изобщоооо - убийте ме да не се мъча и да не мъча мъжете около мен...

# 239
Вижте 8 страница за новата бяла хавлийка  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт