Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 715
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Mдааа... Все пак предпочитам 21-ви век... Сори, че работя в момента и не мога да онагледя с фото...

# 256
  • нейде там, където ....
А аз стягам багажи за морето. И няма да ги бродирам  Mr. Green . Заминаваме, като стане готова колата и си купим столче. И довечера съм на изпит.
Мечтая за лаптоп, на морския бряг, по залез. Под палма, със слънчеви очила и бански.

# 257
  • на правилното място, в точното време
Калинче, по повод втората спалня на Майра,дето ти е мерак- абе момиче - я виж това разпятие,като се разлюлее   luvbed повече това ми ти легло и като ти се бухне на главата, ще видиш ти тогава. А и едва ли е от най-меките и удобните.Мани,че кралско величество или височество е спало там. Naughty Пък за WC - то думи нямам. И аз предпочитам 21 век.  Peace Аз ще мина за фойерверките и да се цопна във фонтана. Другото не ме впечатлява.Vania P, при мен вече е вторник вечер- вижда му се края на този вторник  #Crazy
 Катето ме хвърли в размисъл - аз ли съм най-будала,като са ви предлагали да се ожените, са ви предлагали оферта - а дали е изпълнена, е друга тема, ама при нас аз ходих да си го искам от майка му, та никой нищо не ми предложи  newsm78 Дали не е време сега да се тръшна и да искам нещо? Я дайте идея - какво? Че аз толкова неща искам,че ако ги представя като искания- любимия ще хване гората  hahaha hahaha
 Аз довечера отивам малко да отморя . Дайте инфо за Боженци  Praynig

# 258
И аз съм тука, ама в офиса е класическа лудница и направо нямам време да се усмихна. Имаме си нов Технически от 2 седмици - изглежда като да разбира нещата, ама малко чувството му за хумор си го е оставил някъде другаде... Имам си и нова координаторка от вчера. Свърши одисеята със сервитьорките... шефа е полудял и на тема не-добра организация, не-добра комуникация и т.н. и сега пишем мейли в несвяст дори и като ходим до кенефа. мъка страшна...
За жените кво да ви кажа.... Ние тука сме си се събрали все лоши майки, сега се оказва, че сме и лоши домакини - това последното аз си го знам отдавна, ама вие се прикривахте... та да вземем да си питаме шефовете дали не сме и лоши служители, че да си направим поне конкурс за най-лош човек на месеца... Ноооо, аз ще се хвана в ръце - събота и неделя хващам иглата и избродирам всичко - кое е откъм главата, кое откъм краката, коя хавлия е за крака, коя за лице и коя за гъз. Преставаме да практикуваме 69, че все единия ще изцапа чаршафите и ще трябва да го убиемв публично и това е. Аааааааааа и започвам да пиша в темата "Кой какво ще сервира днес". Ще ставам в 5 да правя супа, основно и десерт и така всеки ден... И като го сготвя ще го сервирам и като го сервирам ще стоя диванчепраз до мъж ми, че ако му потрябва сол или нещо друго да не ставам. Сутрин ще го будя към 10 с топло кафе и свир... и така... Променям се отвсякъде - я вижде в другите теми кви жени пишат, а ние тука - мърли  Naughty Naughty

# 259
 Thinking гер4о, равия....
пак ли на секс я удряте и тая тема... едно легло да ви поакже човек и вие му изяждате ..пръста!
егати и жените!
не стига че лоши майки, мърли, не готвят, ми  и само за  luvbedмислят ! тцтцтц
освен това има теми за свиване на салфетки, поливане на цветя, шиене на бебешки дрешки.... а?а? А?  smile3534
ама на... такава ми била съдбата... не мога да не си играя с вас!
обичам ви!!!!!

# 260
Здравейте, момичета! Тук съм , опитвам се да ви 4ет,а но  нямам много време и муза з аписане. А ако се разпиша.... ooooh!не може д ами вземете думата. Че съм яхнала метлата и аз тия дни, та...не се седи около мен Twisted Evil.ДАрия е в сатурнова дупка преди рожденния си ден Crazy, т аи тя ми разказва играта..Абе- весело е при мен( само дето не се смея newsm78).Ей сега ме сюрпризираха и то работа, 4е с еналага извънредно нещо да отразяваме във връзка с Либия, и в  16ч ще ходя с Дария на ПТС #2gunfire.Тя сега спи, та се надявам да се събуди   в настроение и да ми влезе в положението.Отвън едни мангали с каруца хлопат около кофите, та ми иде да извадя пушката и да им стрелна по една са4ма в гъза #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Абе- тия дни ми върви на битови ядове.@ етажа над нас правят ремонт, и в4ер асе разхлопаха 5 мин. след като ДАри заспа- в 13,50 Shocked.Ка4их се гори и влязох с вратата #Cussing out.ПОсле реших да изпуша една цигара на блакона да се успокоя, и се "насладих" на вонята  от котешки лайна от комшиите отдолу Sick( имат 3 котки и като го напе4е това.......... #Crazy).Ве4ерта пък тамъ простирам на Дария дрехи на балкона , и комшията отгоре си полива цветята през блакона, та..право върху моя парапет, и съответно  кални пръски по дрехите на детето #2gunfire.Абе- луда работа. А вие за бродерии  и 4аршафи си говорите Joy.То добре 4е успях да  сменя спалното бельо , та моя мъжда не се оплаква Joy Joy JoyКазвам ви 4ао за сега. Дове4ера ако оцелея ще се вклю4а пак Peace

# 261
оф, дай темата с поливането на цветя, че при мен всички цветя умират, та ми подариха кактус - успях да го убия за 1 година, ама пак загина от неполиване Joy Joy Joy.  А с новия ми статус на добра жена и домакиня ще трябва да завъдя някоя и друга китка и да ги поливам, че да не ги убия... hahaha hahaha hahaha

# 262
Ей, ама тези либийци са за трепане. С картонени кораби в морето да ги напускаш малко ще им е #2gunfire
Ирка, колкото пъти видя вашите снимки ми се приисква да съм ти дъщеря. Кога ще посетите България за една екскурзийка, а?
Ваня, пожелавам ви добри новини от ортопеда. jd, приятна почивка!
Гледам, че Велмар и Dew мислят вече за Големите РД... не знам, ние тогава ще сме на морето и съответно няма да правим парти, освен такова за нас-тримата. Дано поне направим след това кръщенка в Пловдив, че с този траур и това не сме планирали още.
В неделя дребен се уреди с нова лятна количка. Не можах да преборя баща му за нещо по-читаво и купихме една за 99. Съответно няма чанта, няма дъждобран, сенника й е почти статичен = не може да пази сянка както трябва и се разкърца още в понеделник. На старата и се разцепиха гумите от много хойкане Laughing
Мами, аз пак ходя по обектите си из града и затова не ми остава възможност да се включвам по - често... Но не преставам да ви мисля Heart Eyes

# 263
Ей, ама тези либийци са за трепане. С картонени кораби в морето да ги напускаш малко ще им е #2gunfire
Просто нямам думи!!!

Ваня, стискам палци всичко да бъде ОК. Аз не знам какъв е проблема при вас, но дано се похвалиш с хубави новини  Praynig

Днес съм като ударена  bash Гергана снощи се събуди към 11 и до 12.30 не заспа. Станала съм в 6.30, не съм се наспала и ми е криво... а днес на преговори са и японските ни клиенти, направо искам вече работния ден да е свършил!!!

Кабив, и ние отложихме кръщененто на Гергана, защото свекърва ми почина. На погребението говорих с отчето и той каза, че по принцип кръщенето е като раждането - не може да се предивди. Каза също, че е достатъчно да минат 40-те дни и тогава спокойно може да я кръстим.

# 264

не стига че лоши майки, мърли, не готвят, ми  и само за  luvbedмислят ! тцтцтц

Joy Joy Joy ...ееее, и за работа от време на време. Ама това не се брои за добродетел.
Аз верно мога да се класирам за най-лоша майка - в момента детето ми спи голо на земята... и се усмихва.  Embarassed Голям дивак е станал и вече ни работи както си иска. Към 8:30 му смених памперса и той изобщо не ми позволи да го облека. Оставих го уж малко да поиграе така и докато отметна мейловете от вчера вечерта, то, милото, изпълзяло от одеалото и заспало по корем на паркета. Преместих го на мекичко и го завих с едно чаршафче ама далечното чувство за вина остана... Поне до сега не съм му удряла главата в касата на вратата.

Момичета, да не ви дразня, ама аз наистина си починах тези 10 дена. Спях по цяла нощ, работех само по 3-4 часа от хотела (на плажа не става, защото лаптопът се пълни с пясък, няма Интернет и екранът не се вижда от яркото слънце  Wink), даже за спорт и с..с намерих време!
От една страна, на плажа само по бебета се заглеждах, но от друга - като виждах изнервените физиономии на майките и отегченото изражение на бащите трябваше да призная, че мъжът ми беше прав - с деца почивка не става - това е тъжната истина!  Sad

Прегръщам

# 265
лошото е, че като отида някъде без дете и ми е едно гадно, че не съм го взела, а с дете не мога да си почина - оправия няма....
Иначе за либийците не сте много прави. Ако тук имаше 450 деца болни от спин и ние щяхме да линчуваме чужденци лекари и сестри. Гарван гарвану око не вади... Това е голата истина и е безкрайно ясно, че няма да изпържат Кадафи, че е разрешил непроверена кръв да се прелива на деца, а ще линчуват тези, които физически са я преляли. тъпо е, че им съсипаха живота на тези българки, ама винаги има изкупителна жертва и за съжаление този път се оказаха те.... дано ги върнат в БГ, пък тук всенякак ще им "оправят" доживотните присъди, че да си изкарат остатъка с близките... Ама на мен ми е толкова жал за тези дечица - повечето вече са мъртви, останалите скоро това ги чака.... Имаше един филм по действителен случай за катастрофирал самолет с руски дечица... тогава единия диспечер отишъл в почивка и не се върнал 2 часа, като оставил колегата си да следи двата радара, изключили телефоните за профилактика, имали грешни инструкции пилотите и самолетите се сблъскаха... година по-късно бащата на две от загиналите деца уби диспечера... Той беше най-малко виновен, но трябваше да има изкупителна жертва. И сега е така.... Само че за съжаление този път са българки....

# 266
Дааа, права си, Гер4о. А и да ви кажа, единственото, за което не са виновни нашите, е умишленото заразяване. Тук не може да се спори. Обаче, за съжаление, били виновни по останалите обвинения - алкохол, хазарт, дори разврат... Sad Както и да е, каквото и да са направили, не заслужават нито смърт, нито доживот. Те си изстрадаха наказанието, време е да ги пускат.
А аз си работя тука нахалос... От 1 час пускам съобщения по messenger-а в офиса, ни вопъл, ни стон! Close Чудя се за какво стоя пред компа и се потя, като никой не ми обръща внимание... Confused

# 267
Розичка, принципно си много права, но за съжаление целия този процес беше чисто политически, на Кадафди изобщо не му пука за заразените деца, искаха пари, опрощаване на дългове ... и получиха пари! И още обещетения ще има, не случайно не отмениха, а замениха присъдата, абе на циганин вяра да нямаш, не че съм расистка, ама всички проблеми в световен мащаб идват от хора с по-тъмен цвят на кожата ...
Момичета изпушвам от работа, шефа ми нещо е пощурял и само с глупости ме занимава, отсвирил е цялата работа, а аз не мога да вземам решения свързани с повече пари и процедури без него, само ми повтаря това не ми е на дневен ред и не иска дори ме изслуша  Whistling после писка, че нещата вървят бавно ...писва ми, оглеждам се за друга работа, но има няколко фактора, които ме спират. След около 7 месеца ще трябва да тегля заем за обзавеждането на новия апартамент, а където и да отида имам поне 6 месеца изпитателен срок, нямам гаранция на какви пари ще ме осигуряват, а и ако не се харесаме нещо  ooooh! , другото е че ако сменя работа поне 2 години не е хубаво да излизам по майчинство, а и тази работа с другото детенце  Wink трябва да се свърши по мои планове към края на другата година най-късно да започнем да действаме по въпроса  Joy обичам да си гоня задачите и да не изоствам  със сроковете  Joy  
В момента се занимавам с инсталация на нови софтуери, ремонт на новите помещения, подмяна на климатици, пожарникари, преподписване на договори с мобилни оператори за нови услуги, тестовете им, нова система за достъп и още 100 неща, за които някои нагоре получава сигнал, че ги иска, но не знае кой да му ги свърши... нощем сънувам работа ... вечер нямам сила да се занимавам с детето, много ми е съвестно, но просто ме подлужда, аз съм си изприказвала всички приказки през деня и съм си изпокъсала нервите и не мога дума да му обеля, а то все ме дърпа и нещо ми ломоти  Cry
Реве ми се, искам да избягам на място без покритие на телефоните и да спя и да не говоря с никого поне 1 седмица  .... Изгледите за отпуска стават все по-малки и май ще ми се прецака и плануваното море в Турция през септември, тия хора полудяха това лято ...
оплаках ви се сега да се хващам да работя  ooooh!

# 268
Катеее, във фирмата работят 10-ина арабина - не мога да ти опиша ква е мъка с тея хора.... не ги сравнявай с циганите - те направо са си свестни  Joy Joy Joy... И както казваше моят шеф, като празнумахме рождения ден на сина на единия арабин и ядяхме арабски манджи в несвяст "Ние сигурни ли сме, че детето на Наим наистина има рожден ден или ни правят атентат?" Joy Joy Joy
за работата и моят шеф тотално е полудял - днес дойде в 10 на работа, което не му се е случвало от 5 години сигурно и от вратата обясни как днес трябвало да работим, взе едно ние до вчера на плаж сме ходили през работно време...

# 269
Ортопеда рече че бебо е идеален, с Пети продължаваме както до сега всяка година прегледи и като навърши 10 г. операция на двете крачета, но това си го знаем отдавна.
За Либия даже не ми се коментира, дано на никой не му се наложи да го спасява българската дипломация, макар че има и добри примери.
Кате и аз си мисля че тази година на всички нещо им става.Даже и на почивка не ходят тормоз до край.Добре че хлапетата са на вилата та поне си отработих на воля.
Гери коя църква си планувала за кръщенето?
Хайде девойки ставам да събирам багажа на дребосъците за вилата, за 12 часа престой у нас Здравко успя да улиже всичко до което се докопа, успяха да обърнат къщата с главата на долу.След две седмици заминават при майка ми на Сопот след това на море и лятото свършило.

Общи условия

Активация на акаунт