повече това ми ти легло и като ти се бухне на главата, ще видиш ти тогава. А и едва ли е от най-меките и удобните.Мани,че кралско величество или височество е спало там.
Пък за WC - то думи нямам. И аз предпочитам 21 век.
Аз ще мина за фойерверките и да се цопна във фонтана. Другото не ме впечатлява.Vania P, при мен вече е вторник вечер- вижда му се края на този вторник 
Дали не е време сега да се тръшна и да искам нещо? Я дайте идея - какво? Че аз толкова неща искам,че ако ги представя като искания- любимия ще хване гората

гер4о, равия....
мислят ! тцтцтц
не може д ами вземете думата. Че съм яхнала метлата и аз тия дни, та...не се седи около мен
, т аи тя ми разказва играта..Абе- весело е при мен( само дето не се смея
).Ей сега ме сюрпризираха и то работа, 4е с еналага извънредно нещо да отразяваме във връзка с Либия, и в 16ч ще ходя с Дария на ПТС
.Тя сега спи, та се надявам да се събуди в настроение и да ми влезе в положението.Отвън едни мангали с каруца хлопат около кофите, та ми иде да извадя пушката и да им стрелна по една са4ма в гъза
.Абе- тия дни ми върви на битови ядове.@ етажа над нас правят ремонт, и в4ер асе разхлопаха 5 мин. след като ДАри заспа- в 13,50
.ПОсле реших да изпуша една цигара на блакона да се успокоя, и се "насладих" на вонята от котешки лайна от комшиите отдолу
( имат 3 котки и като го напе4е това..........
).Ве4ерта пък тамъ простирам на Дария дрехи на балкона , и комшията отгоре си полива цветята през блакона, та..право върху моя парапет, и съответно кални пръски по дрехите на детето
.Абе- луда работа. А вие за бродерии и 4аршафи си говорите
.То добре 4е успях да сменя спалното бельо , та моя мъжда не се оплаква
Казвам ви 4ао за сега. Дове4ера ако оцелея ще се вклю4а пак
. А с новия ми статус на добра жена и домакиня ще трябва да завъдя някоя и друга китка и да ги поливам, че да не ги убия...

Гергана снощи се събуди към 11 и до 12.30 не заспа. Станала съм в 6.30, не съм се наспала и ми е криво... а днес на преговори са и японските ни клиенти, направо искам вече работния ден да е свършил!!!
мислят ! тцтцтц
...ееее, и за работа от време на време. Ама това не се брои за добродетел.
), даже за спорт и с..с намерих време!
Както и да е, каквото и да са направили, не заслужават нито смърт, нито доживот. Те си изстрадаха наказанието, време е да ги пускат.
Чудя се за какво стоя пред компа и се потя, като никой не ми обръща внимание...
после писка, че нещата вървят бавно ...писва ми, оглеждам се за друга работа, но има няколко фактора, които ме спират. След около 7 месеца ще трябва да тегля заем за обзавеждането на новия апартамент, а където и да отида имам поне 6 месеца изпитателен срок, нямам гаранция на какви пари ще ме осигуряват, а и ако не се харесаме нещо
, другото е че ако сменя работа поне 2 години не е хубаво да излизам по майчинство, а и тази работа с другото детенце
трябва да се свърши по мои планове към края на другата година най-късно да започнем да действаме по въпроса
обичам да си гоня задачите и да не изоствам със сроковете

... И както казваше моят шеф, като празнумахме рождения ден на сина на единия арабин и ядяхме арабски манджи в несвяст "Ние сигурни ли сме, че детето на Наим наистина има рожден ден или ни правят атентат?"