Моето РАБОТНО майче иска да съм като нея, май че:)))

• 14 717
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
За арабите не знам, ама тук е букано с индиици - голяма скръб са. Една, че нищо не рабират, а пък се правят и на много важни като са от богатите касти #Cussing out,

И при мен е лудница - вторник, сряда, няма почивка...
Като се замисля, че и много скоро свекито ще дойде за 1 м направо  Sick Sick Sick

Гери, за съжаление няма да идваме скоро до Бг Cry Много ми се идва ама няма парички..Абе не, че в Париж ни излезе по-евтино, ама татито нещо като чуе за Бг и се изприщва..А пък аз сама с Ясмин дълга и широка.. Sad

Ваня, какво му е на Пети:(

# 271
Майра, Пети е с много тежко плоскостъпие.
По този повод искам да Ви кажа, че проф. Владимиров отново каза и той и бебо при всяка възможност да ходят боси, още повече че сега бебо прохожда, изключително полезно и важно било е трябва да се внимава да не се опарят или да не насъпят нещо.

# 272
Ох, едва издържам вече  Close искам да дойде утре и ..... почивка!!!!! Излизаме в 3-седмична отпуска  Laughing

Ваня  Hug ще се справите!!! Ние също имахме притеснения /които за радост се оказаха неоснователни/ и ходихме на преглед в клиниката по ортопедия Горна баня при д-р Алексиев. Той също ми каза, че е много важно децата да ходят боси. И ела сега ни виж - навсякъде сме боси, прибираме се с "цигански" крачета  hahaha Joy И на всички, които ме питат защо детето ви е босо им казвам: нямам пари да купя обувки  Mr. Green

# 273
Добро утро,

аз снощи висях 3ч на общо събрание на входа. Някаква патка уж Проф.Др и уж Ентелигентна  Mr. Green жена, а каква пенсия излезе...за всичко се заяжда #2gunfire

Ваня, радвам се, че с бебо поне няма проблеми. Hug Моята проходи боса и навсякъде ходи боса или по чорапи - дори в градината. Обувки имам само 1 Embarassed и ги обувам в краен случай (ако сме на мръсно място). Не че тя не ги събува веднага де...
Прибирам се снощи в 9.30 от събранието - дребната ме посреща с мокро дупе. И що - вилняла 2ч в градината и понеже била с мръсни крака, татито тъкмо я бил измил....с маркуча Joy

Дю, завиждам ти.  Rolling Eyes Къде ще почивате?

# 274
  • нейде там, където ....
Аз пък имам прекалено много отпуска тази година. Засега сме си у дома. Знам с кои банки работя за последно - две седмици един кредит не можем да усвоим. А трябва и кола да се ремонтира преди почивката. Картата ни е платена, от 21.07. Един съсед цепи дърва, нищо, че живеем в Студентски град, в общежитие и малкия ми син спи. Добре, че поне още не ни е напекло.

# 275
Дю, завиждам ти.  Rolling Eyes Къде ще почивате?

Първата седмица сме си в Смолян, втората сме на вилата, а третата на вилата на сестра ми, която се намира до язовир Антон Ивановци. Морето ще почака до септември, ако успеем да вземем още по една седмица отпуска тогава. Ако ли пък не, ще се задоволим и с това. Добре, че поне при сестра ми има басейн, та да се поплискаме и попечем.

# 276
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207454.0
хайде и от мен една тема Simple Smile

# 277
  • на правилното място, в точното време
Свинска , а  Joy Joy Joy Joy
 Искаш да ме конкурираш? Търси по-кравешки - за дойни крави и кърмачки  hahaha hahaha hahaha

# 278
aaa. в свинската беше засегнато и кърменето на прасети, и захранването му. имаше и насърчителки на прасешкото кърмене Joy

# 279
Ох, ще ме уморите Joy.Влязох толкова посърнала и уморена от ужасния си ден с идеята да се поопла4а на приятелско рамо, а заварвам отново веселба Hug( за което благодаря)
Все пак ще се опла4а набързо, 4е ина4е ще изтрещя съвсем Crazy
Излязохме с Дария в 16ч, но навън все още беше ужасна жега.Спасихме се на прохлада в една алея в парка. Дотук - добре. НО - после тръгнахме към оби4айната бирария, на коятоа се събираме и ....ДАри си  изгуби 1 сандал .Върнах се моментално по маршрута( не пове4е от 100м).^ пъти го обхождах , но...нямаше обувката. И се 4удя, на кой му е притрябвала една обувка .ДО сега сме изгубили 7 шапки. Сещам се в размките на следващите метри, но ...като се върна ги няма. ей, много ме е яд. Сега ще трябва нови сандали да й взимам за 1 месец.ПОсле тя се разпищя 4е не иска да се ди в коли4ката.Да, ама  не мога д ая пусна боса да ходи.Трябваше таткото да дойде след работа и да ни донесе едни гуменки, които й обувам от време на време.Докато го 4акахме, Дари хвана една кутия от адапте( от металните) и уж държейки я се кротна 4е да мога да я сложа в коли4ката и да мирне за малко и.....с моя помощ се удари яко по носа с нея .Писна, ревна...абе- ужас. Накрая и кръв в носа й видях и се шашнах тотално. Звъннах на педито. КАза 4е най-вероятно съм й спукала някой кръвоносен съд, но за всеки слу4ай утре сутринта ще я водя да я види.А като казах утре---утре съм на работа извънредно по от рано, а бава4ката ми я няма  .Навярно е на вилата , а там обхват няма. нямам идея как ще стане номера  сходенето на работа и гледането на ДАрия.А и вси4ко това трябва да се случи в най-големите жеги към 15ч, та.....ми се реве с две думи.
Съжалявам 4е трябваше да пиша такива неща, но имах нужда да споделя, 4е ще отка4а ве4е от тоя шибан ден Дано утрешния да е по-благосклонен към мен. Сега  отивам да си лягам , 4е сили нямам.До писане....  bouquet

# 280
Велмар,  Hug стискам палци утре Дари да е спокойна на работата и да мине всичко бързо!

Аз пък утре бачкам от вкъщи - ама дребната днес е с Т цял следобед...Май пак и излизат 2 горни зъба накуп ooooh! Преди 3 седмици ме подлуди 1 уикенд с 2та предни горни, сега май пак ме чака същото Tired

# 281
велмар, споко бе! потекло и малко кръв, голяма работа! не я тормози да я водиш по лекари в жегите.

Миньон, защо изобщо го обличаш младежа? кало го обличам само за разходка с еддин огромен памучен гащеризон без боди и блузка, малко под коленете му идва.

май си намерихме кола. утре ще я водим на майстора на гер4о. дано да я хареса да си я вземем.
ще ходим ли на групова разходка в събота/неделя?

# 282
май си намерихме кола. утре ще я водим на майстора на гер4о. дано да я хареса да си я вземем.
ще ходим ли на групова разходка в събота/неделя?
ха дано това да е вашата кола Peace( каква е ?).
А за тия групови раходки...аз що не съм разбрала..... Crossing Arms

# 283
щото току що предлагам Simple Smile

колата е опел астра 2000 комби бензин 1.6 климатик и тн Simple Smile

# 284
аааа- простено ти е тогава Wink.А предложението се приема принципно Peace.Стига да уцеля подходящата дупка в работния график Crazy
А за колата-  аз съм ЗА Peace.А и по думиоте на мъжо( той нали продава 4асти), поне няма да ти е скъпа поддръжката.Дано конкретната кола е 4итава..Ще те 4акаме на доклад след прегледа на майстора

Общи условия

Активация на акаунт