"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 503
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,мамчета! Да са честити всички празнуващи!   bouquet
Вчера бяхме на консултация - 6,800 кг/ 66 см ! Забравих обаче да питам док за нещо,та да питам вас - вие оставяте ли бебоците си да спят по коремче,ако се завъртят по време на сън?  newsm78 Аз се притеснявам,а на нея май доста й допада тази поза.  Confused

шамЕнет ,и Нолито постоянно се отвива (спи по боди потник или с къс ръкав и я завивам с пелена)! Аз обаче се будя често и я завивам (и тя пак се отвива). До скоро я слагах в лятно чувалче и имам чувството,че и беше топло,но и мен ме притеснява това постоянно отвиване и чувалчето скоро ще влезе в употреба отново!

tini-mini , и аз имам такава чуденка за годишнината ни на 9 юли...  newsm78 Ние поне можем да сме без бебка!  Laughing Ами подарък?!  Thinking Хич ме няма в тази част!  ooooh!

HEBMEHTE ,на обяд изяждате 190 гр зеленчуково ,нали? Ако е така - браво!  Laughing Ноли си хапва 125 гр ,но обезателно с мляко и от шишето!  ooooh!

А аз купих магическото шише на Авент с накрайник и какво си мислите.....Алекс не може да пие от него,какво ли не правих -не става.Не разбира той още как се пие с такова нещо.И се наложи да сложа биберонът.

И при нас е така!  Rolling Eyes С обикновена чаша не съм пробвала...  newsm78 Но си спонмям,че едно капки за коликите и ги давах с една малка пластмасова чашка и си ги пииваше без проблем!

# 211
Докато пишех преди малко чувам бебе реве и мисля,че е от бебефона до мен! Грабвам го,натискам бутона за обратна връзка и викам "Идвам ,мами,идвам!" и бързам да допиша поста си...бягам при бебето и к'во да видя - Ноли си спинкаааа,а к'во да чуя - съседското бебе плачееее!  #Crazy Луда станах вече!

# 212
[да питам вас - вие оставяте ли бебоците си да спят по коремче,ако се завъртят по време на сън?  newsm78 Аз се притеснявам,а на нея май доста й допада тази поза.

Мойто момиче много обича да спи така, и аз въобще не се опитвам да я обръщам. За отвиването- никога несъм ползвала чувалче,защото тя не го харесва,постоянно рита с крачета и се върти и так аповече се оплита с чувалчето,авам и свобода ,завивам я и тя пак се отвива:) явно и е горещо и накрая  я оставих тя да си се завива,само наблюдавам ако се отвие прекалено много я завивам или ако се завие през глава(понякога го прави)
 Все още се буди нощно време по няколко пъти ( кога ли ще спи цяла нощ ooooh!) и тя пие отвреме навреме вода, а сокчета въобще несъм и давала. С млякото е същата работа,от някоко дни с голям зор изпива 40 мл АМ,а сме на три яденета с млякото,на обяд зеленчуковото, а следобед или плодово пюре или каша.Струва ми се ,че иска още нещо но какво да и давам още незнам,малка е за бисквити и сухари

# 213
Pontes как ли не пробвах да давам и водата и сока - и с биберон, и с шише с гумен накрайник (само си чеше венците с него), и поотделно, и разреден сок - неще и неще Sad Сега му давам доста разредено мляко, защото се притеснявам да не се обезводни. Чудя се дали да не смеся сок с мляко ...  newsm78

# 214
И нашата магическа чаша на Авент си стои така, неупотребявана. Теа си смуква две глътки и толкоз.

Нашата годишнина е в понеделник на 2 юли и аз незнам къде да ходим, сами ли да сме или с приятели, а и бебето ме е страх да оставя на свеки, че тя за първи път ще го гледа...........съвсем съм се шашнала. 

# 215
здравейте слънчеви мамита  Heart Eyes
От близо една седмица мойта госпожица ходи на гърне и забавното е че свиква и по цял ден е без памперс. За радост на мама и тати.
По случая ми хрумна заглавие за нова тема.
ДЕКЕМВРИЙСКОТО ЖАБЕ ВЕЧЕ СЯДА НА ГЪРНЕ!   Grinning
Надявам се да ви хареса.
Приятен ден

# 216
  • Бургас
Момичета благодаря за поздравленията. У нас днес ще е голям празник, щото нали и дядото ни е Петър......

Аз пък се чудех зали имаразлика между пастърнак и пащърнак...... щото в различните видове марки пюрета съм ги срещала и двете?

И също съм възхитена от Юли на witcha много сладко момченце, ама що го крият тоз юнак толкоз много.

Айде бегам, че мойто дзвер от сутринта е кисел и сега се дере в леглото.

# 217
Честит Рожеден Ден на ivi2000 - много щастие и здраве!

Честити именници Петър, Павел, Павлина, Петя! Ники, да ти е жив и здрав и много щастлив!   bouquet

Не знам дали ви писах, извинете, ако се повтарям, ама нещо ми е надраскано гърлото и бързам да си легна...вчера купих едни бисквитки на Хипп за бебе на 6 мес, но сега видях, че съдържат глутен - вие какво ще ме посъветвате? Мисля, че в кърмаческия препоръчват едва след 10 месец да се въвежда глутенът.

мерси за съветите, magesta и аз си мислех за това чувалче, но нали бяха жеги...

Няма разлика м/у пастърнак и пащърнак.
Елдата е също много полезна, има много инфо в нета.

За мамите, които дават АМ, вижте  нов продукт на пазара в София, засега имат само млека за над 8 месец, но постепенно ще въвеждат и други храни.

# 218
Ей ама никой не се вдъхнови как караме БМВ и гледайте сега каква стана http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3301918

# 219
На Теа да й мислят ергените как ще й купуват колите за нататък Wink
За всички, които не са видели тази тема, нека подкрепим една кандидат-мама да си има бебе, като гласуваме тук !   Peace

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 13:46 от tini-mini

# 220
И още нещо  .... въпросната елда, дето се коментира, дали е вкусна ...  newsm78
Ядат ли я децата ?

Само кашата не, аз я взех, но му добавих и плодово пюре- манго, или каквото си искаш и я измушка.

# 221
Привет Hug
Честит имен ден на Петър на Никки Иванова и от нас!  bouquetИ на Всички които имат близки именяци!
Честито и на рожденничката  ivi2000! baloni
iva-bebe , Теа е страхотна PeaceЩе стане от нея шьофьорка така усещам, но както казва Тини-Мини тежко им на младежите Wink
Ние също се отвиваме през ноща, спим по боди с къс ръкав, но аз не я и завивам.Ми то 25-26* то ще се свари детето ThinkingСнощи уж по-хладно, но я намерих за първи път вир вода.
Водичка започнахме да пием от биберон и съм доволна, защото до скоро не близвахме е вярно по малко, но все е нещо и то чиста без нищо Simple Smile
Днес Ния и мама Алексче ни изненадаха приятно и дойдоха да се видим и познайте сладуранката Ния толкова е порастнала и е толкова усмихнатаи  с още по-готини сандалки и от тези на снимката WinkА ние не можем да си намерим никъде да знаете къде има такива бебешки newsm78 Че техните са от Гръцко а ние скоро нямаме път на там PeaceА си търсим отдавна.
Оф и друго Rolling Eyes
Една приятелка иска малко да ме разведри от ежедневието и да ме води на концерт на Майкъл Болтън в НДК, но аз до сега не съм оставяла бебка за повече от час и незнам да ли да отида, а толкова го харесвам пък нали не се храним от шише, а се буди все по-често Confused newsm78
Май доста стана-сори!
Хубав ден Ви желая!

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 14:41 от esy

# 222
Честит Рожден Ден Иви2000,желая ти много здраве,щастие и любов!
  Честит Имен Ден на Пепи,Павел и Петя-растете весели и здрави дечица!

/ ако има родители именници-да ви е живо и здраво името/

bdbaloni на днешните рожденници!

За успокоение и на мен да кажа,че и Лори спи отвита и по къс ръкав.Като гледам другите бебета облечени,мойта кукла по къс ръкав и чорапки.Даже сега в това време предпочита да е с по малко дрехи.

Не мога да помогна с идея за подарък и отпразнуване на годишнина Rolling Eyes

Ех ако можех и аз така като Аделинка,много щях да съм доволна!

Браво на малката шофьорка.

Днес с мойта девойка сме много поспаливи и затова ви казвам чао!

# 223
Честит имен ден на Петьофито!
Моят мъж също има имен ден  Party Затова почерпете се  cook newsm38
Иве, малката Тея да не се сърди, ами бързо на разходка с нас  Naughty

# 224
здравейте!
честито на половин годишните деца!живи и здрави да са
честито на именниците!да им се слави името!
честит рожден ден на  ivi2000!много щастие и детска обич да те топлят
за спането и аз го оставям по една блузка с къс ръкав и къси панталонки,завит с едно чаршавче но колкото пъти се събудя все е отвит

Общи условия

Активация на акаунт