"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 490
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Честито на празнуващите!    bouquet

Момичета, някое бебче има ли лимфоцити над 60 %  newsm78. Нашите са 68 % и обеснението е, че било нормално при децата да са завишени, ама аз нали за нещо трябва да се тревожа  Embarassed  newsm78.

# 226
Честит имен ден на Петър на Никки Иванова и от нас!   bigdance2 Да е жив и здрав и да радва мама и тати!

Честито и на др. именници днес на Петровден: Петър, Петра, Петрана, Петьо, Петя, Павел, Павлин, Павлина, Поля и др.! baloni Да са живи и здрави, щастливи и всичко най-хубаво!

Честито и на рожденничката  ivi2000!  bdbaloni Да е жива и здрава, щастлива, усмихната и всичко най-хубаво!

За спането Криско спинка (в жегата през деня) голичък и леко завит с пеленката. А от снощи се позахлади и бебо спинка с боди с къс ръкав, като потник). 

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 16:09 от KrisDiMar

# 227
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕТЪР НА Niki Ivanova .Да ти е жив и здрав и много да радва мама и тати.

Честито и на други празнуващи!!! newsm51 baloni

Аз вече стегнах багажа и нямам търпение да 'излитаме' от София.Макар че сутринта милото ми ангелче имаше малко температура 37.5 и ми е кривичко ,за сега спадна ,а педи ми каза да не се притеснявам и да заминаваме. Сутрин и следобед по 1 ампулка витамин Ц превантивно. Weary дано да е от зъбки.

И Алекс от скоро започна сам да си избира позите за сън и често е по корем но не го местя само гледам дали си е завъртял главичката на страни за да диша спокойно.

Прекрасен уикенд ви желая. newsm03 wavey

# 228
нещо извън темата  Flutter да видим сегааааааааа кой какъв е бил в предишния си живот  hahaha http://web.orbitel.bg/vampir/youwere.htm
Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били жена.
Родени сте някъде в територийте на Цитанската махала в СОФИЯ (България) това е било преблизително преди 975 години.
Професията ви е била бижутер, поправчик на чесовници.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 20:56 от desidm

# 229
  • Варна
Здравейте!  :) :)
Честито на всички именници! :bouquet:
Записвам се и аз тук с малкия Ники .... скоро ще покажа и снимки на малкия разбойник.

# 230
  • София
Честит имен ден на Петър на Никки Иванова   bouquet и всички именници  bouquet  bouquet
нещо извън темата  Flutter да видим сегааааааааа кой какъв е бил в предишния си живот  hahaha http://web.orbitel.bg/vampir/youwere.htm

Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били жена.
Родени сте някъде в територийте на Северна Африка това е било преблизително преди 725 години.
Професията ви е била строител на къщи, храмеве, катедрали. Joy

# 231
Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били мъж.
Родени сте някъде в територийте на Италия това е било преблизително преди 825 години.
Професията ви е била занаятчия, механик.

Хе-хе - ето откъде идва любовта ми към всичко италианско  Joy!

# 232
На мен ми пише: Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били жена.
Родени сте някъде в територийте на Сърбия това е било преблизително преди 1050 години.
Професията ви е била строител на пътища, мостове, пристанища Mr. Green Joy

# 233
Ха - ха , хубаво разведряване .....  Joy
И аз се позабавлявах ...всички мъже около мен / визирам двамата Жоровци/ са били мъже и интересно ... и двамата се живяли на територията на днешна Македония  Outta Joint
Аз съм била естествено мъж - преди 1175 години съм живяла..
Иначе и аз като теб Betty L , Италия, занаятчия или механик.... newsm78
Бих казала, че може да сме се познавали ... ако не бяха тези няколко , около 250 години разлика във времето  Wink ... Joy  Joy  Joy
Мерси poli.jekova , за инфото  Peace
Точно това питах : харесват ли я елдата - децата, че имах някакви подозрения, ама щом си му намерила цаката  Wink ... ще почерпя и аз по натам челен опит  Grinning
tini, гласувах, естествено  Peace. Коя друга идея заслужава повече подкрепа от тази ?! Hug
Esy, гледах наскоро в Mothercare магазина в МОЛа, доста сладки сандалки наш'те размери ...имаше за девойки и мЪжове  Wink. Незнам обаче колко са практични - бяха гумени / едни такива - като джапанки, изцяло/. Цената им беше добра - под 20 лв, та и аз за Жижо се чудех....
Страшно ме е яд, че в магазина на Chicco на Южния, всички видове обувки за сезона свършиха още края на Април  Sad и следващ сезон - чак на есен . Там цената е изцяло оправдана и моделите / по мой вкус/ са "дЪ бест"  Peace
Ние от няколко седмици сме само боси, та съм изместила от главата си гайлето за обувчици ... ама ти ме подсети  Laughing
iva - bebe , ама то какво да се вдъхновяваме  ?!  Wink ..... Жижо направо онемя, като видя снимките , разноглед стана  ... #Crazy #Crazy #Crazy
То БМВ то ли да гледа или Теа на него  Grinning
/ Хи - хи  Laughing, мъжа ми е на кино, а Жижо спи - та сорри за дългия пост Praynig /

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 21:25 от Magesta

# 234
"Не знам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били жена.
Родени сте някъде в територийте на Испания това е било преблизително преди 1350 години.
Професията ви е била банкер, лихвар, човек даващ пари назаем, съдия."

М-дааа, явно затова ме влече Палма де Майорка и банкерството  Sunglasses

# 235
И моя мъж е на фирмен банкет, а малката фиболинка спи....и аз наредена пак на компа:)
Magesta ако ми беше наблизо можеше да си направим дамско парти Wink
А според тоя сайт съм била жена от Сибирия  преди 975 години.Професията - дизайнер, инженер Grinning

# 236
  • Русе
Родени сте някъде в територийте на Северен Китай това е било преблизително преди 700 години.
Професията ви е била фермер, стопанин на коне.

Баси, сигурно съм била някой див селянин  newsm78  Laughing

# 237
  • Бургас
Родени сте някъде в територийте на Тибет това е било преблизително преди 1550 години.
Професията ви е била банкер, лихвар, човек даващ пари назаем, съдия.

Мдааааа, винаги съм знаела, че това влечение - бойни изкуства - не е случайно, че съм мъж - това е ясно. Бе само будизма ми е нещо чужд  Laughing Ма май за сега аз съм най-дъртата  Laughing ААА а ми аз и сега съм банкер  Joy  - кръговрата на живота!

# 238
.......
Баси, сигурно съм била някой див селянин  newsm78  Laughing

ха , ха , хах....  Joy hahaha

НЕВМЕНТЕ,  представям си как миналия век е бъкало от дизайнери !!! И те все в Сибирия събрани ....  Joy  Joy  Joy
Абе за парти незнам - далечко си ми уви  Wink , с удоволствие иначе , ама чатче ... Peace
Впрочем shrew  за чат канал намекна, пък взе че изчезна ....  newsm78
Ехо shrew  ....  включи и нас да не спамим тука  Wink Grinning

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 23:02 от Magesta

# 239
  • Бургас
да бе верно, къде се дяна Шрю?

Общи условия

Активация на акаунт