"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 495
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Пък ние с Биса сме в наборки, при това с еднакви професии:  Joy

Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били жена.
Родени сте някъде в територийте на Източна Англия това е било преблизително преди 1050 години.
Професията ви е била строител на пътища, мостове, пристанища.

Само дето аз съм англичанка.

Сега проверих, че и Теодора (демек щерка ми) ми е била наборка, но е била африканска билкарка  Laughing

# 241
  • София
Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били мъж.
Родени сте някъде в територийте на Северен Китай това е било преблизително преди 700 години.
Професията ви е била фермер, стопанин на коне.

Баси, сигурно съм била някой див селянин  newsm78  Laughing
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 242
  • сто акровата гора
Здравейте и от на със Соничка!
Днес съм по-добре, пу - пу, нямам температура и хремата намаля, а гърлото почти не го усещам да боли  Tired Добре че се пооправих, че както няма кой да помага за бебка, в чудо се видяхме с татито. Най-се притеснявам детенце да не се разболее, но за сега държи фронта.
За елдата, Соня вече я пробва, харесва й, не съм добавяла плодово пюре в кашата. Взех елда на Хип, а пък племенника ми много харесваше на Беби елдата, а и всички каши на беби всъщност. Ние сега сме на "Рис чернослив" т.е. оризова каша със сини сливи на Беби, също много й харесва. Аз вземам безмлечни каши и без глутен, и й ги правя с мляко от личната й крава, Mr. Green т.е. с кърма и малко водичка, на кутията на Хип пишеше 70мл мляко, 30 мл вода, та в такава пропорция слагам и аз. Дори в жегите като отказва плодовите пюрета, кашата си я папа с желание. Притеснявам се само за запек да не се появи, но пък й давам круша, слива, черешки, на сок и на пюрета.
Някой питаше за черешките, нашата докторка каза че са много полезни и да се използва максимално сезона. Аз на Соня й пасирах, на сок й давах, абе всякак ги папка и много се омазва и е доволна. Виж за диня не знам  newsm78 трябва да питам.
Та това е от нас, лека нощ, че нещо се замотах тази вечер и пак ще клюмам в 5 като храня момичето  Heart Eyes
АААААААААА и да кажа че не разбрах каква съм била в предишен живот Joy, дава ми грешка на сайта Twisted Evil, не е честно искам и аз пък   Twisted Evil

# 243
soceress , прати данни ако искаш /може и на лични / ще те проверя веднага  ... bowuu
Хубаво, че вървите към подобрение .... Peace

# 244
Здравейте!!!  bouquet
Макар и със закъснение искам да честитя именния ден на малкия Петър на Ники!!!
 newsm67 Да е жив и здрав,слънчево и усмихнато дете и да рсамо да радва мама и тате!!!

Днес изобщо не можах да се добера до компютъра,цял ден имахме гости,последните си тръгнаха преди малко.Ама много са ви сладки бебенцата като разглеждам снимките много им се кефя!!! newsm26
Искам да ви попитам нещо,може би вече сте го обсъждали тук и ако е така моля за извинение.Значи днес купих на малкия оризова каша,дадох му само няколко лъжички,но много я хареса/то май няма нещо,което да не му харесва Mr. Green/.Та мога ли малко по нататък да слагам нещо друго в кашата-заленчуци или плодове например,защото не ми се иска само така химия да му давам-и млякото такова и кашата,поне да сложа някой друг "натурален" витамин.
Лека вечер и до утре!!! newsm51

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 01:42 от EASpirit

# 245
EASpirit, абсолютно всичко можеш да бухаш в кашата, стига беб да я хапва. Аз съм живият пример - нищо не съм искала да ям - само бананова каша - мама каза, че всичко в нея са слагали, жълтък и т.н., за да ям нещо все пак  Joy.
Прави ми впечатление, че като пише, че в миналия живот сме били жени примерно и само мъжки професии - строител, занаятчия, рибар, ловец и т.н. newsm78  Интересно беше де, за разнообразие. Аз иначе изобщо, ама изобщо не вярвам в прераждания.
Честита половин годинка на бебе Юлиано на мама Jvd, бебе Габриела на мама lia25!

# 246
Здравейте!
Влизам да Ви пожелая само хубав уикенд и изчезвам Wink
Отиваме малко при бабите и като се върна надявам се да мога да Ви изчета Peace
 love001

# 247
EASpirit, можеш да слагаш каквото искаш в кашата, стига да харесва на бебока. Ако смяташ, че готовата оризова каша е химия, можеш да си направиш такава домашна  Peace
Аз направих такава от кафяв ориз и съм мноооого доволна от резултата Simple Smile
Действах по следния начин (прочетен от форума): купих кафяв ориз (от Билла), измих го много хубаво, изпекох го на 80-100 градуса за час, смелих в кафемелачка. Съхранява се в кутия. Приготвя се като в 150- 160 мл вода се слагат 2 пълни лъжици от смления ориз и се слага на котлона за кратко. Ама наистина бързо става. Викито сякаш повече я хареса от готовата каша, а и със сигурност е по-полезно! Мисля вече да готвя и за нас с кафяв ориз, вместо с бял.
За който се интересува, ето малко повече инфо:
Готвене с кафяв ориз
Рецепти за домашни пюрета и каши

# 248
  • Vaudreuil Canada
tini-mini Благодаря за инфото за кафявия ориз - нашия разбойник много хареса кашата от кафяв ориз, а аз бях взела само една кутия и тя е малка та ще се възползвам от метода за домашно приготвяне на такава. Пробвала ли си да я правиш с кърма?

# 249
shemet_neveroiaten, не съм пробвала с кърма, защото хич ме няма в цеденето - хем ми е неприятно, хем нищо не мога да изцедя. Обаче кърмя малко преди и веднага след другата храна. А ти в какъв ред захранваш, по онази схема с кубчетата или нещо друго? Посвикна ли вече с БГ-реалността?
gery_bery, много хубаво това с гърнето, ама разкажи по-подробно как го постигна, дай малко насоки и на нас Wink Темата със заглавието за гърне хайде малко да я отложим във времето, че повечето жабета още не сядат, пък камо ли на гърне Wink

# 250
тини-мини какво реши за годишнината и после сподели опит моля те, защото нашата годишнина е на следващия ден.

# 251
  • Бургас
И ние имаме годишнина на  26.07 - така че давайте идеи  Laughing

# 252
tini-mini, звучи интересно! Жалко, че съм скарана с готвенето. Ама хич ме няма, не че не мога, просто ненавиждам да готвя. Хубаво, че живея с баба ми, която готви. Като ми дойде до главата ще почна и аз, няма начин, но засега се скътавам. Готвя мнооооого рядко.
Ние на нашата първа годишнина отидохме в същия ресторант на вечеря, само двамата. Сватбата ни беше в тесен семеен кръг и бяхме в панорамния ресторант на хотел Родина. На следващите годишнини - 4 досега - излизаме на пица или сами или с едно приятелско семейство.
Момичета, много съм зле. Адска депресия ме гони, ама май вече е късно за следродилна, та не знам каква е мойта.  Луда станах тия дни, че и с мъжото само се заяждам и карам, да не говорим, че само на рев ме избива Cry. Уф, а причината за началото на това ми състояние ми е ясна, но е много тъпа и не ми се споделя..... Опитвам се да се убеждавам да не се чувствам така, но безуспешно.
Каквото и да решите за годишнините, приятно изкарване!

# 253
Бети мерси, че сподели, защото си мислех, че само аз съм станала някакъв Дзвер и го гоня мъжа ми по всички параграфи (щото няма никой друг наоколо) и само се сърдя, и направо не мога да се понасям.

# 254
Бети мерси, че сподели, защото си мислех, че само аз съм станала някакъв Дзвер и го гоня мъжа ми по всички параграфи (щото няма никой друг наоколо) и само се сърдя, и направо не мога да се понасям.
и при мен е същото положение  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт