"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 650
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Eй, всички май сме се изпоженили през юли -нашата годишнина е на 30-ти  Laughing

# 256
  • Vaudreuil Canada
А ти в какъв ред захранваш, по онази схема с кубчетата или нещо друго? Посвикна ли вече с БГ-реалността?
Попромених я по съвет на педито - една седмица бяхме на оризова каша само даже малко повече, че се и разболяхме и не исках да вкарвам нов продукт точно с боледуването, а от вчера почнахме пюре от моркови и програмата е 1 месец само зеленчукови пюрета за запознаване с вкуса им, после ще добавя и плодовите и месото, но пак в малки количества - без заместване на хранене.
Аз с БГ реалността съм свикнала, но продължава да не ме кефи голяма част от нея  Wink  Както констатира една позната - няма къде да изядеш една торта без да се надишаш с цигарен дим и има още много от този сорт, ама това е част от екстрата да си видиш близките  Mr. Green .
Eй, всички май сме се изпоженили през юли -нашата годишнина е на 30-ти  Laughing
Нашата пък годишнина е днес - цели 6 годинки и още 7 преди това заедно ...

# 257
Ех, много годишнини, много нещо! Шемет, честито и още много, много години любов и разбирателство!   bouquet
Иве, нищо не съм измислила, а и обстоятелствата много ме ограничават, по-точно това, че сме без кола. Иначе сигурно бихме отишли някъде в гората (планината) на романтичен пикник. Сега може би ще отидем на ресторант, което не е кой знае какво събитие. Относно подаръците, първата годишнина била памучна и се подарявали кърпи  Laughing Е, по-добре да измисля нещо по-хубаво де, ако не - ще кажа, че такъв е обичая Wink
Рових в нета и във форума по темата и ето какво интересно открих:
Годишнини от сватбата
Търсиш ли подарък?
Фото-подаръци
Този последния сайт особено ме заинтригува, но може би друг път ще се възползвам от идеите им.
Ако открия още нещо, заслужаващо вниманието, ще пиша. Същото очаквам и от вас!  Peace

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 14:35 от tini-mini

# 258
  • Русе
Бети мерси, че сподели, защото си мислех, че само аз съм станала някакъв Дзвер и го гоня мъжа ми по всички параграфи (щото няма никой друг наоколо) и само се сърдя, и направо не мога да се понасям.
и при мен е същото положение  Rolling Eyes
и аз съм в този отбор

# 259
Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били мъж.
Родени сте някъде в територийте на Германия това е било преблизително преди 1275 години.
Професията ви е била бижутер, поправчик на чесовници
. Laughing
 Grinning изобщо ме няма по бижута,а й часовник нямам.Сигурно затова не нося-писнали ми са!!!

Момичета,снощи бяхме на клуб с приятелски семейства и здравата купонясвахме,а днес цял ден ме боли глава и ми се спи.Чувствам се все едно съм изпила 1л. някакъв алкохол+1 кутия цигари.
Бях забравила за тези неща,защото заради тях не обичам да ходя по дискотеки.

На Лори днес й приготвих пюре от картоф+карфиол+морков+броколи+кърма=лакомо дупе,толкова й хареса,че рева за още.Незнам защо забравих за жълтъка,та се присетих - вие давате ли жълтък,кога и по колко????
А този кафяв ориз,нещо ново ли е?При нас във всички магазини няма такъв продукт?Той нов ли е,а по-хубав ли е от белия??? newsm78

Срещата за понеделник остава ли в Борисовата и в колко часа-никой нищо не казва newsm78

Честита годишнина на Шемет married  bouquet

Честита месечинка бебе Юлиано на мама Jvd, бебе Габриела на мама lia25! baloni

Хайде ще се пробвам да поспя малко,а вие попишете малко за да има материал за четене.

# 260
Шемет честита ви годишнина.........желая ви още дълги години семейно щастие   bouquet

Честито и на полугодията  Grinning

# 261
Момичета балгодаря ви за отговорите Hug Много ми хареса идеята на tini-mini за кафявия ориз,ще я пробваме,само трябва да намеря къде да го смеля newsm78 Иначе аз бял отдавна не ям,предложих го и на мъжа ми няколко пъти,но неуспешно Tired

И като стана въпрос за мъже-ще му дам на моя благоверен да прочете тук,за да види,че не съм единствената заядлива и изнервена майка NaughtyСледродилната депресия няма изгледи да ме напусне скоро Mr. Green
Георги вчера постави рекорд-заспа в 17.30 и аз направо се размазах от кеф.Но Naughty се събуди към 3.30,а аз си бях легнала в 3.00 TiredИ цял ден е ужасно кисел,вчера пак беше така,само плаче,ама не да мрънка,ами пищи направо,вече незнам на кой свят се намирам,сега заспа за малко и мисля довечера да го закараме при баба му на село,когато се прибере мъжа ми,че там винаги се успокоява като отидем пък и ще е на хладно.
Снощи сънувах Ники,но не си спомням точно съня,малкия ме събуди и ми го прекъсна,та после всичко забравих Thinking

# 262
Ех, малко ме успокоихте, момичета! Не съм само аз зверо!
А Венета нещо вечер е станала супер кисела. Доскоро си заспиваше толкова лесно, на цица и заспива направо и я мятам в креватчето. Сега не иска, не иска и да я друскам на колене, както обикновено заспива. Баща й я учи на ръце и му казах, че той ще си я приспива така до 2-3 годинки.
Другата екстра е, че вечер след къпане или измиване, и след наяждане задължително й се приаква - издържам я или пък ака на гърнето, поне икономисваме един памперс. Може новите й капризи да са от никнещите зъбчета.
Честита годишнина, Шемет!
Жълтък не давам и скоро няма да давам. Имам алергия и ме посъветваха да не давам рано жълтък. С баткото не бях толкова ориентирана и му давах от 6-тия месец. Дава се постепенно по мъничко до половинка, че дори и до цял жълтък в зеленчуковото пюре. Редува се с месно пюре. Един ден едното, един ден другото.

# 263
  • Vaudreuil Canada
Благодаря за поздравленията Simple Smile
Ето още нещо за годишнините от сватбата

# 264
Момичета!!!!!

Нашата Пешеходка била в болница! Понтес, Сара, някой от вас имаше нейния телефон! Позвънете й, моля!

# 265
да и кажете бързо възстановяване на Пешеходката!!!и надявам се да не е нещо сериозно!!! Praynig

# 266
ох момичета и аз се успокоих, че не съм само аз  newsm48! Последната седмица е някакъв ад в нас само гоня мъж ми да му се карам,  #2gunfire после му се сърдя и не му говоря, абе не ми се говори - какво ме е прихванало незнам? newsm78 ,  а той с цялата си наглост ме гледа и ми се смее  Stuck Out Tongue Winking Eye   hahaha и това ме вбесява още повече!
някой давал ли бисквитена каша?мисля да дам на Влади.
Нашата годишнина беше на 18.06. но не празнувахме защото мъж ми беше на работа а аз в нас с малкия, пък и на 19 имах изпит.
някой има ли сведения за какво е влязла Пешеходката в болницата?
дано всичко се оправи и бързо да излиза от там, че като знам колко е гадно и депресиращо.

# 267
Момичета!!!!!

Нашата Пешеходка била в болница!!
Дано всичко е наред!  Praynig

# 268
Шемет, честито годишнина и още много, много години любов и разбирателство!   newsm51

Пешеходка Дано всичко е наред!  newsm17

Нашата годишнина беше на 25 май. Отпразнувахме си я много добре заедно с бебо.  smile3525

# 269
Е, появих се и аз! Пак ни включиха, ура! Много събития, много нещо! Честито на всички влюбени гълъбчеа, които имат годишнина! newsm51Казвайте на човека до вас всеки ден, че го обичате, защото моят е в чужденеция вече 2 месца и 3 дена и, вярвайте ми, по Skype не е същото. Много беше полезен сайтът за годишнините. Ще му изпратя нещо кристално през август да го лъска със сълзи! Честито и на именниците сладки! Да си прославят имената!
Иначе ние сме вече 8800(+400 гр) и 72 см (+5 см)Кожната ни свали всички забрани и започваме с жълтъка, за да минем по някое време на кухня. Ядем месце и зеленчуця всякакви. Кашите не ги долюбва хич. Най-вече гречката, но обича мамините кисели - царевично нишесте с плодове, без захар. Имаме и 2 зъба, а в момента търпим кански мъки в очакване на горните. Вчера 4 пъти уважихме гърнето, но само за пишане. Акането - в гащите, за да има мама забавление. Сутрин пиша много рядко, затова трудно взехме изследването след 6 м. Вече рядко спи по очи, а на кравайче като котенце. Столчето, поради липса на татко, не ме сглобили още, ще чакаме дядо. Пък и с лъжица се храним най-често навън.
В предния си живот съм била сръбска гледачка на отличен добитък. Преситила съм се явно на добитъци и сега си отглеждам само 2! Grinning
Весел и ползотворен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт