"Лятото дойде, хайде с ДЕКЕМВРИйчетата на море!"

• 12 650
  • 283
  •   2
Отговори
# 120
soceress дано всичко да се оправи,да ти мине вируса и дано всичко със свекъра ти да е наред!!!Ще ти стискаме палци от сърце Praynig
Георги и той не иска много много да яде в столчето си,на всичкото отгоре постоянно трябва да крия купичката,защото иначе е съсредоточен в това как да я докопа и да я хвърли нанякъде.В проходилката също опитвам понякога,но той постоянно шава насам-натам и често не успявам.То не че яде много де...в тая жега пък изобщо не иска и аз каквото направя винаги го хвърлям.

# 121
Tъй..... по темата за неяденето :
Не се кахърете , ама изобщо . Стига течности да се поемат Naughty
Щом наш Георги - всеяден от как почнаха жегите ми яде на обяд по 80 - 90 мл пюре със ЗОР / и маймунджилъци естествено / , при обичайните 160 - 200 мл , правете си изводите !
За сметка на това вечер като дойде време в парка за каша, всички други мами с умиление и съжаление гледат детето, надаващо бойни викове от количката при вида на лъжицата и омразната му майка , дето го държи гладно  Wink
poli jekova, кат' гледам Сончето на Били хлапето, как папка и на мен ми се дояжда - ууу, то голям благодат ваш'то  Hug
Жижо напоследък като е на кеф само дебне да му сложа лъжицата в устата и ГРИЗ... на пуска - цялата глава клатя с ръка в опити да я измъкна от там, ама нъц .... огризана е  Confused, да не говорим за GSMа ми - все едно куче го е ръфало .....
Ох, а фигурата ..не ми говорете : да се радвам ли да плача ли незнам - мъжа ми ми е счупил кантара та и идея си нямам дали наддавам Wink нормално.
Абе maiche, това на снимката не си ти , нали ? Монтаж някакъв трябва да е ...  newsm78
/ Хайде от кумова срама, успокой ни нещо, кажи че фотошоп е работил или нещо друго  Wink /
Хайде хладна вечер и пълноценен сън на всички членове на семейството ви  Grinning

# 122
  • Русе
време е и аз да се отчета с малко снимков материал Simple Smile
качеството не е много добро, понеже снимките са правени с тел-а  bowuu
на мама гимнастичката
Вайа играе с топката
пак с топката
Вайана спи в странна поза

# 123

polkam - ваш'та баба почерпи ли ? Wink
Щото Жижи вика'2 дни баба, ама тя не дойде да го види и ... спря човека  Sad

Не, не е черпила .. Ти добре че ме подсети. Иначе много се радва жената  Laughing

# 124
Привет и от мен по нощите.И аз не мога да се вредя от моя мъж до компютъра.
За тялото няма какво да искам,във все същите форми си е цели десет години.Дори имах възможност да надебелея и пак нищо,а циците:казвах на мъжът ми радвай се докато не са копчета,а са bombsщото вече се пълнят само сутрин и вечер.

За пюретата,като изключим заешкото,плодовите пюрета на Лорчето са й любими,даже вече яде по две пюрета,едното сутрин,другото следобед.Само че като десерт между храненията.Забелязах нещо подобно на Никкиното,ако някой друг тръгне да храни Лори,тя отказва.Само аз мога да я нахраня,от другите неиска.Тъкмо съм се навила за столче за хранене,моля ви не ме отчайвайте,писна ми да пера чаршафчета и покривала от  smile3534 и подобни.Кашите са ни любими и щом отказва да яде в жегите,двойна доза каша си хапва детето даже се облизва.

Чудесни снимки,душицата ми се напълни:мами,бебета,моренце,залези,Гърция,все красоти.

За първа страничка бебе Влади на Ка_тя,рекордьорчето от рано.

Шаменетче,добре че вече имате вода,не ти заблазявам,но колкото и да ти съчувствам без вода не мога да живея,все едно съм без ръце и тяло.

Силвърстарче-честито!

soceress Бързо оздравяване на теб и свекър ти.

Дано не съм забравила някой,чао до утре че ме пришпорват да си лягам.

# 125
  • Варна
 smile3532 Ваяна уби коча с лопатата направо!!! ега ти позата за спане  Joy

# 126
благодаря,мамчета!поуспокоихте ме!аз си спомням,че Митко не ми е правил такива проблеми и на 6 м.си хапваше спокойно на столчето.но,като казвате,че и при вас има такива премеждия,значи спирам да се шашкам.но,приемам съвети за маймунджелъци,че съм се поизчерпала.
ха,сега,кажете,завивате ли децата в тая жега като спят?на Соня само да и метна чаршафче и веднага хленчи.а ,нали трябвало да са завити с нещичко,колкото и да е топло...та ,не знам.вие какво правите???

# 127
  • Варна
Лорище спи по пампа. в спалнята ни е компа и той допълнително вдига градуса  sweating
ако я завия се отвива а с чувала или с дрехи се изпотява и се събужда и реве  Confused

# 128
Какви завивки думате, бе, хора? Голи си спим през деня, а през ноща с боди и евентуално от прословутите тензухени пелени, ама само ако се събудя...При нас има, обаче утежняващо положението действие - трябва да си завие лицето с нещо, инак не може да заспи! Но и на това му хванах цаката - давам и калъфка от възглавничка - т.е. само колкото да си покрие лицето...

# 129
ха,сега,кажете,завивате ли децата в тая жега като спят?на Соня само да и метна чаршафче и веднага хленчи.а ,нали трябвало да са завити с нещичко,колкото и да е топло...та ,не знам.вие какво правите???
Ей сега му метнах чаршафа..след като благополучно заспа в 00.39 точно  Mr. Green
Пи сок , разнищи цялата си кошара / обърна завивките наопаки /, изпразни млекоцентралите до дъно..направи си една баня от ябълков сок - като за лека нощ и ЗАСПА Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Как е отвил шишето ..незнам  newsm78 ! А съм сигурна , че беше затворено - 100 %
Били хлапето , аз правя разни физиономии докато се храним : най - често муцки или отварям широко уста и правя А-АМ и той се разхилва, като отваря широко своята. Това е момента , в който пъхам лъжицата  Peace
Понякога помага като се правя че ям от неговото пюре/ или в действителност ям  Wink/
Нощно време ми се случва вече да се преобличаме, че бодито му мокро от пот.
А чаршафа на лицето и ние го ползваме ... Grinning
В количката пък спим като си нахлупим шапката и хората ме спират да ме предупреждават, да не се задуши детето  Sunglasses

# 130
Поли Жекова то май си е до детето. Теа вече хич не искаше да яде в шезлонга и купихме столче преди няколко дни. Там си хапва с удоволствие кашата и пюретата, но не може да пие вода или мляко. Мойто столче има три степени назад, т.е. полулегнала е.
Ама много ти е смел сина.....направо ми напъли душата такъв усмихнат в морето. Казват, че децата се стряскали от голямата локва  Laughing А опитваше ли се да плува мъника?

Хемоглобина ни е 116, нооо май ще си останем без урина.

Писна ми вече да дебна майсторите отгоре дали ще тропнат и ще ми събудят детето. Докато беше по-хладно бягах навън ама в тая жега какво да правя?! А мойта мушморана спи почти по цял ден.

За обривите от жегата най-много ме притесняват тези под очетата.......целите стават в пъпчици които с нищо не мога да ги намажа, защото като и се доспи ръцете са и все там. Та вчера виждам аз педиятърката ни в поликлинака и и казвам, че ще мина за направление за кожен, а та ми вика......ела другата седмица  #Crazy Ами ако ми трябваше спешно, пак ли ще трябва да чакам?

Теодора спи в чувал и нямаме проблеми, но ние спим на климатик. А за чаршафа на главата е ясно, ако не е той е възглавницата, ако и тя не е то сваляме пелената която е метната на пречките на леглото, за да не и свети слънцето, а вечер телевизора. Най-обича да си я придърпа да се завие и чака аз да дойда да я търся къде е.........маймунджелъци разни  Grinning

За първи път толкова хора пишат между 12 и 1 ч........бързо по леглата  smile3513

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 02:10 от iva-bebe

# 131
  • сто акровата гора

Малко снимки от нас, че отдавна не съм качвала  Wink 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109745&photo=113
Благодаря ви за подкрепата, олекна ми като ви помрънках  Hug
Пия витамин С и парацетамол, дано мине че както се кърмим още, не мога да пия повече хапове. То най вече хремата ме мори де, отвратително запушен нос, като че ли не ми стига че е жега, пък и допълнително да не мога да дишам  Tired
 В жегите Сончето спи завито с едно тъничко чаршафче, но го хвърлям така по към сутринта, че иначе го изритва.
Иначе понеже не яде през деня, вечер налита на каша и тя като болшинството бебоци като чета тук. Даже плодовите пюрета ми ги яде със зор, та минахме на сокчета, тъкмо за запека й давам сок от сини сливи на Хип, та най-после има резултат  Blush

Magesta и ние спим в количката с шапка дръпната над очите, даже веднъж една лелка ми каза , ама защо го закривате така детето, като искате да не хваща очи вържете му червен конец hahaha

# 132
  • Русе
Абе maiche, това на снимката не си ти , нали ? Монтаж някакъв трябва да е ...  newsm78
/ Хайде от кумова срама, успокой ни нещо, кажи че фотошоп е работил или нещо друго  Wink /
Най-накрая някой да се сети,че фотошопа ми е пръв приятел.

# 133
Добро утро, нощни птици!
От днес и ние сме в отбора на озъбилите се - Венета има зъбче - долу вдясно!
Иначе я слагам да спи по памперс и боди. Завивам я с олекотена завивка, но при нас е по-хладничко нощем, спим и на отворен прозорец. Ние не ползваме пелена за лицето, но спим по корем. Известно време ме беше страх и все я обръщах, но тя беше по-упорита и накрая я оставих да си спи както й е удобно.
Много обаче ме притеснява с това нейно ставане. Много малка ми се струва да си стои на крачетата, а непрекъснато взе да се изправя - където и да е - хваща се и се вдига. Предимно на пръстите си стои.  Ама как да я спра - само вързана в количката трябва да седи.
Честита половин годинка на бебе Мартин на мама kirkorova80, бебе Кристиян на мама detelini, бебе Лора на мама ivi2000!

# 134
Мацки, имам разрешение от мъжЪ ми да ви пусна писмото му за Софийска вода (той вчера подаде оплакване във федерацията на потребителите), което мен ме изпълни с гордост какъв мъж си имам  bowuu Как да го направя, за да не  оспамя темата?

Общи условия

Активация на акаунт