Споделете 12.8.

• 18 704
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Нещо ми е гадно...в петък Джули става на годинка, но едва ли ще го парзнуваме, а така ми се искаше Cry

Браво, как лети времето!!! Извинявам се, че падам от луната, Embarassed но защо да не празнувате?

# 331
Блонди, моят начин за измъкване е почивка:
- от форума
- от всичко, което ме дразни
- пълен игнор
- ходене до зоолгическата градина
- не говоря с хората, които ме изнервят
- пуша, пия, натъпквам се с пица
- правя каквото си искам - това ми е най-голямото спасение от всички депресии

# 332
  • София
Лети да Hug, кога бях с коремчето и пишех глупости и питах по сто пъти едно и също ( как ще стане секциото, дали няма да ми стане нещо) Embarassed
Толкова ми е хубаво, връщам се назад и не мога да повярвам, че слънчицето ми е на 1 годинка, да са ми живи и здрави с кака си Hug Praynig
http://www.bgphoto.net/photos/2503/o633185814076875000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2503/o633185814976562500.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2503/o633185814976562500.JPG

# 333
В тази тема нямате изчитане. Когато си взема отпуска ще го направя. ooooh!  Ако иска някой да акцентира моментите в нея, които не са за изпускане. Crazy

Искам да споделя, че най-обичам някой да ме таксува като шаран, който и на бастун се лови. И още повече обичам в случая аз да се направя на още по-голям шаран, който не сеща дори, че трябва да отвори уста, за да си набута бастуна. Mr. Green Тъпа риба съм аз...

# 334
Еовин, ти имаш ли ги тия животинчета?

Не, намерих си ги в интернет, някой ги е помислил за малки кученца, защото бяха в такъв сайт Simple Smile

# 335
  • София
Кой каке те прави на шаран, щото и мен се опитвам тези дни да ме направят на малка глупава рибка Crossing Arms

# 336
Аз обичам малки рибки! Шарани тоже. Сакришарана ми се губи, нема фащане, баце, нема...

# 337
Кой каке те прави на шаран, щото и мен се опитвам тези дни да ме направят на малка глупава рибка Crossing Arms

Точно същият шаран. Как кой?!?  hahaha

... Сакришарана ми се губи, нема фащане, баце, нема...

Че аз нещо друго ли казах? Кофти много се лъзгаМ.  Mr. Green Па ква съм тлъста, кеФФФ. bowuu

# 338
  • Sf
Бъдете толстолоб! Лъзгави и мазни, няма да ви "пълнят" за Никулден и никой друг ден, а после им ударете една райна!

# 339
  • София
аз се опитвам, за сега не се давам! Peace

# 340
Бъдете толстолоб! Лъзгави и мазни, няма да ви "пълнят" за Никулден и никой друг ден, а после им ударете една райна!

Аааа, НЕ! Naughty Не искам никой да ме изкормва, пълни с квото и да е, яде, храносмила и отделително системничи.

Лъзгава, мазна и тлъста и ми е добре. bowuu Да ме гонят и да немам фащане, както каза бацето Сопранов.

# 341
Каза ми да съм хванела да науча книгата за С++, щом ми било скучно, та после да ми давали по 1000 лева. Той не е добре, жегата не му влияе добре Rolling Eyes

# 342
  • UK
Много ми е зле... Няма значение защо. Просто ми е зле...

# 343
И на мен ми е зле. Знам защо

# 344
Я, Сакри, къде се губиш  Grinning  Hug

Каква е тази книга С++, Еовин?

Волф Sad

Общи условия

Активация на акаунт