Споделете 12.8.

• 19 018
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
В жегите ми е най-голям апетита, всъщност яде ми се, вкусно ми е и на всички правя компания. Кой седне на маса аз съм с него

# 106
Споделям, че си смених ника. Онзи ми втръсна и ми тъпее, е с този вече се харесвам Peace.

Оня ти ник по-ти отива, сменяй го и тук!

Послуша ме, а? Simple Smile

# 107
От бира и ракия се пълнее, знам от майка ми.

# 108
Че съм те послушала, звучи много уронващо форумския ми престиж.
Така че, да речем, че стария ми беше отдавна омръзнал и ми простееше яко.

# 109
В жегите ми е най-голям апетита, всъщност яде ми се, вкусно ми е и на всички правя компания. Кой седне на маса аз съм с него

Точно това се оплаквах на дафина в кюто. Топло им било, не им се ядяло, тежко им ставало, сладоледът им бил сладък, бирата ги надувала...нищо не ме надува, нищо не ми сладни, нищо не ми става вече. Tired

# 110
Ай, трай си, де. Казах, че отслабвам Mr. Green А! И мойте беха 4 Shocked

Споделям, че има филм на и с Джони, Деп, по TV7, почнал е в 9.

# 111
Ха-ха, аз имам доказателства обаче, Ню. Престижът ти рухна  Laughing

Споделям, че си смених ника. Онзи ми втръсна и ми тъпее, е с този вече се харесвам Peace.

Оня ти ник по-ти отива, сменяй го и тук!

# 112
Това си го дописал сега Crossing Arms.

# 113
Калина е маниак на сладоледа, обратно на мен - аз насила  ям, студен е.  Sick

До сега съм изяла към 3, и то все защото ме черпят разни младежи.  Blush

# 114
От сладоледа също много се пълнее  Tired Аз не мога да ям обикновен и все си  взимам комбиниран с разни глезотии. Сега ям един с тирамису и като гледам калориите  Tired

# 115
И аз ям половин кило сладолед в момента. Не издържах на свинското у мен. И го ям, и ме е яд, че после ще съжалявам. Наруших си диетата, с която гладувам 20 дни. А на морето като ида, ще съжаля двойно...

# 116
От бира и ракия се пълнее, знам от майка ми.

а, моля моля....всички алкохоли са доста калорични, така че не само от бирата и ракията се пълнее
важно е колко се пие....вземете пример от мен, не съм пила от не нам си кога...Макар че тая Калина с тоя вермут вчера  Crossing Arms веднага ми се допи коктейлче на терасата в приятна компания  Crazy

п.с. да ви успокоя, че не сте най-големите прасета
аз съм! от неделя до днес съм изяла две големи кутии сладолед и изпих 4-5 литра кола, грух

# 117
Tired Споделям, че се пропих - не мога без мента в тия жеги, 1 бутилка за 3 дни.  Blush
е, приеми, че разхлажда и подкарай втората бутилка

# 118
  • Варна
Абе аз обичам сладолед, пък това лято не ме влече.
Най-сетне приспах детето след половинчасов рев под надслов "тати, тати"  Tired
Предлагам му сладолед, даже дъвки, не ще. Как да обясня, че тати се развява из варненските кръчми и трябва да се задоволи само с майка си?
Изкъпах се за четвърти път днес и се пльоснах до вентилатора. Искам климатик.
Олей, Марче, как 5 литра кола, бе!?

# 119
от неделя до днес съм изяла две големи кутии сладолед и изпих 4-5 литра кола, грух
Joy hahaha Joy
Не се сдържа и грухна, а?

Общи условия

Активация на акаунт