Споделете 12.8.

• 18 704
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив / София
Споделям, тъпо ми е, гадно ми е, тягостно ми е.
След една седмица заминавам за Италия. И вече ми е все тая. А я чакам екскурзията от половин година. Tired

# 616
джинтоник+мента съм аз, наздраве

# 617
Въргалия, ше стане човек от тебе! Наздраве!

# 618
Айде групов джинтоник сайбър, а?
Идеалната пропорция е голям джин с тоник и половина, много лед, много лимон. В халба.

# 619
Само аз и въргалия ли се наливаме? Други няма ли, ми включете се де!

# 620
  • Варна
Ми аз хапвам Макси Микс, детето също (тва успя да довлече от барчето, милото). Утре ще се чудя що съм счупила кантара.

# 621
Цитат
Не сте само вие Peace

# 622
Не ми се пуска отделна тема, та да питам тук - някой знае ли кога ще излезе 7-ата част на Хари Потър на БЪЛГАРСКИ?

# 623
Не ми се пуска отделна тема, та да питам тук - някой знае ли кога ще излезе 7-ата част на Хари Потър на БЪЛГАРСКИ?

Сигурно към Коледа...като всеки път (май).

# 624
  • UK
Практика на Егмонт - 13 декември, може би ноември, но аз залагам на декември. Официална информация няма, но всички мислим че ще е на 13 декевмври.

# 625
Егмонт е некъв арменец ли?

# 626

az вече се налях, жулнах една ракийка - малка.

# 627
Практика на Егмонт - 13 декември, може би ноември, но аз залагам на декември. Официална информация няма, но всички мислим че ще е на 13 декевмври.

Чудя се толкова ли е скъпо да я платят, за да я получат за превод няколко месеца преди световната премиера? Доколкото знам ръкописът е бил готов през януари (поне тогава го е получила художничката на корицата). Със сигурност ще направят доста пари, а сега много хора ще си я купят на английски, феновете ще я преведат и пуснат в интернет и продажбите им ще намалеят...

Нещо не съм у ред и аз с този Хари Потър, но може би се дължи на факта, че чета на глас на диванетата вече 5-ата част, а междувременно си я препрочетох, а после препрочетох и 6-а част и сега нямам търпение да видя края на историята...

# 628
  • UK
Не мога да дам тази информация, но мога да ти кажа че не си първата, сетила се за това, и щом не е станало, значи не е възможно. Не е въпрос на пари. Simple Smile

# 629
Пък аз бях сред в първите редици на протеста. За Странджа.
А вие пиете  smile3516 пак!

Общи условия

Активация на акаунт