Споделете 12.8.

• 18 704
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Жалко за раците и че не си ги опитала. Скоро ядох в един рибен ресторант, ужасно вкусни са и месото им е много крехко.
На мен ми се яде октопод.  chef

# 646
Под октопод калмар ли имаш предвид?
Раците наистине са много вкусни. Има речни и езерни.
Едните имат повече мръвка, ама кои?
Месото е с вкус на риба, с вискозитет на мозък. Ах, гевезелък.
Французите първо ръгат охлювите или раците във фризера,
правят им нещо като бяла смърт - безболезнена, според тях,
после ги мятат във врялата вода. Много са мили, франсетата де.
Да не повярва човек, че преди сто- двеста години изгориха на клада
Жана д Арк, след като им разчисти държавицата, ей тъй, за едната шизофрения.
Ксенофобия май му думат.

# 647
Вчера след работа се засилих за `гледащия` пръстен и да видите вие драма  ooooh!...Оказа се, че ми е доста голям   smile3511, въпреки че не съм с най-тънките пръсти. Ред сълзи, ред сополи, ред мисловна дейност дали да си го купя и после да го дам да ми го стеснят. Мацката в магазина се оказа доста почтена и ми каза, че идеята не е добра, защото при стесняване ще се наруши формата на пръстена и макар да е малка, но съществува вероятност `зеницата`да се размести и да падне.

Проявих здрав разум и си харесах друг пръстен. С квадратен розов камък /забравих какъв е/ с две напречни ивици, които го държат. Удовлетворена съм на 100 %, защото имам и си оставам с вътрешното ми око.

# 648
Взех изпита по културна антропология с 6. Направих страхотна разработка по Homo Ludens.

# 649
  • Варна
Homo Ludens? Що е то? Поздравления за изпита.
Споделям, че тази сутрин кантарчето ме обича и не се наложи да го тръшкам в пода. Смъкнала съм едно кило тия дни. Може да е от жегите, или пък от ухапванията на Вампирия.

# 650
Взех изпита по културна антропология с 6. Направих страхотна разработка по Homo Ludens.

Нещо казА ли?  Crazy НапраО замириса на мозък.

Браво, Ани! Слагаш ни в джоба си. Кога ще мирясаш и ще спреш да учиш... НЕЩО? Laughing

# 651
Homo Ludens? Що е то? Поздравления за изпита.

Homo Ludens - Играещият човек. Благодаря!

Руми, и аз не знам, луд умора няма Simple Smile И да ти кажа - очите на Любо са като моите, само че малко по-сиви, отколкото зелени Simple Smile

# 652
  • Sofia
Да споделя, че ми е скучно, на работа съм, няма никой в кюто...абе мъка...Снощи се провали едно излизане заради безкрайната ми умора...днес ще си отспя следобед и довечера мисля да се отсрамя на дансинга, но да видим Hug

# 653
... И да ти кажа - очите на Любо са като моите, само че малко по-сиви, отколкото зелени Simple Smile

Пак бравос! Радвам се, че и той е със светли очи! Целувки за мъжагите ти от мен! С теб ги праиме еднакви като с матрица. Laughing

Дъщеря ми често си разглежда очите и се тръшка, когато бият на зелено. Иска си ги сини, като на батко си. Като котараци са и двамата. Heart Eyes

# 654
и на мен ми се яде октопод. не калмар, а малък, крехък октопод, опечен цял, с доматен сос.
Калмарът е много вкусен пържен/не с тази ужасна панировка, с която го предлагат на повечето места/ със сос тартар.

# 655
тити, огладнях.

Съвсем сама съм, такова чудо не ми се случва всяка година. Страхотно е! Ако искам ще чистя, ако не искам - няма, мога да ям, да не ям, да ходя гола, да слушам каквато си искам музика, мога да се напия, мога и да не се напия...

Слушам радио, мисля да се хвана в прахосмукачката, после да се изкъпя, намажа омажа с благоухания, дрес код няма, да си направя салата, да си нарежа диня и пъпеш и да седна да си работя. Чувствам се почти като на аватара си.

# 656
  • България-Швейцария
Тити, в понеделник ще идвам към вашто вилает (в Лозенец по-точно) да закарам 2 бр. тийнейджъри на сърф училище.
Морски неща ям веднъж на високосна, дали ще открия някъде там място, на което да се хапне такова нещо?

Калин@, днес и аз съм така Simple Smile, вече работя всъщност.
За съжаление ще трябва по някое време да скоча и до офиса.

# 657
Чувствам се почти като на аватара си.

В Русе съм, в Русе съм!

# 658
Чувствам се почти като на аватара си.

В Русе съм, в Русе съм!

Следиш ли играта? Казах чувствам, не - изглеждам. Grinning

# 659
Винаги съм те чувствал близка. София-Русе - един трепет на сърцето. Не е далеч.
Далеч е Коледа. Ще си в изгнание до тогава. Смятам-знаш?

Общи условия

Активация на акаунт