В памет на Стефани Кулева

• 11 201
  • 105
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мило майче, сега прочетох за ужасната загуба в семейството ви и вече за кой ли път във форума търся подходящи думи, с които да изразя потреса си и тъгата от тази страшна новина. Много съжалявам за нелепата трагедия! Защо така е било писано на детенцето ти.....толкова е тъжно! С нищо не бих могла да те утеша, само се надявам, че поне мъничко ти помагаме, като знаеш, че всички тук мислим за теб, за Стефани, молим се да преживеете загубата и ви прегръщаме много силно!  Hug Hug Hug

Когато си в състояние, би ли написала какво точно се случи, как стана? С двете ми деца цяло лято сме на морето, синът ми е колкото твоята дъщеря, може да плува и го пускам сам, затова се тревожа, защото явно нещастието става за секунди.....Моля те, пиши, когато можеш!
Още веднъж, безкрайно съжалявам! 

# 91
  • София
Съжалявам,много съжалявам! Cry

# 92
Мила Невада,  когато лекарката излезе да ми съобщи страшната вест се държа много арогантно. Започна, че всичко възможно направила,  на детенцето но не могла да го спаси. Аз й казах, какво толкова е направила, тъй като чакахме линейката близо 40 мин. и когато дойде вие викам не й сложихте кислороден апарат, в момента детето ми беше с пулс.
 Много съм Благодорна на спасителите, че дадоха момчетата всичко от себе си дори й върнаха живота, просто й трябваше кислроден апарат.
Тя започна да ми крещи, защо съм й държала такъв тон, тя направо се хвърляла върху детето през цялото време до болницата. Знаела ли съм аз ,че тя на 13г. била загубила баща.  Врътна се и дори не ми оказа някаква помощ, моите приятели , които бяха около мен ме държаха,защото нямах сили и дори те ми дадоха лекарства за успокоение. 
Когато дойде на плажа линейката дори нямаше носилка, за да принесат Стефито до нея. Спасителите се редуваха на щафета да я принесат.Те също ми казаха, че сигурно ще ме вземат в линейката, но лекарката ме изблъска,просто ме изхвърли от линейката, може би, за да не вид, че линейката не е оборудвана с необходимата апаратура..Аз съм бягала след линейката и когато виждах, че изоставам минах по странична улица да я пресрещна. Застанах срещу линейката, но не ми спряха и ме подминаха. Незнаех точно, в коя болница я водят, но предположих и с такси приснигтах само за около 6 мин. 
Простете нямам повече сили да пиша...........
Охххх мила майчице,
прегръщам те и ми идва да крещя  от безсилие и отчаяние.
Къде живеем ние и защо живеем тук? Не загуби ли България достатъчно деца?
Приеми моите съболезнования.

# 93
  • гр. Карнобат
Преди 2 дена се навършиха 9 дни откакто Стефито ни напусна завинаги.

В момента прокуратурата и МВР  разследват случая и след няколко дена ще имам резултат. Тогава дано да имам повече сили да ви пиша.

# 94
  • Linz
Преди 2 дена се навършиха 9 дни откакто Стефито ни напусна завинаги.

В момента прокуратурата и МВР  разследват случая и след няколко дена ще имам резултат. Тогава дано да имам повече сили да ви пиша.
Много сили и кураж да преодолееш болката... В подфорум Родители, преживели загуба, можеш да получиш морална подкрепа и разбиране от други майки, сблъскали се с най-трудното изпитание, което може да предложи животът.

# 95
  • София, "Младост 3"
Надявам се на малко възмездие.
Няма думи, с които да опиша болката си като те чета, а не знам каква е твоята....
Моля се поне малко правосъдие да получите - няма да ви върне дъщерята, но поне да възмезди нелепата смърт на малкото дете!

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 12:34 от Maia Stoitseva

# 96
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Моите съболезнования!

# 97
  • София
ЗАЩО? Господи- ЗАЩО???

Почивай в мир мило, хубаво детенце.
Мила майчице, бъди силна.
Моите искрени съболезнования. Cry

# 98
Моите съболезнования, тъгата е огромна, празнина в душата, която никога няма да се изпълни! Cry Cry Cry

# 99
  • София
Едва сега прочетох за случилото се.Моите съболезнования!Бъди силна!

# 100
Няма господ! Нима това е за добро?  Има само добри приятели!  Бъдете силни, това си повтарям всеки ден

# 101
Господи,защо се случват такива неща Sad
мир на милата душичка и много сила на родителите!

# 102
  • Варна
Моите съболезнования!  Cry

# 103
  • В града на тепетата
Мир на малката душичка! Praynig Cry

# 104
Мило семейство приемете моите най-искрени съболезнования.Знам,че няма думи от които да ви стане по леко.Знам,че болката ви никога не ще мине.Но знам,че трябва да намерите сили и да живеете -защото другите ви дечица се нуждаят от вас.Прегръщам ви силно!Ако имате нужда от подкрепа, аз ще съм винаги на среща!
Поклон пред паметта на това прекрасно ангелче!

П.П. На 27.10.2000г. точно десет дни след като празнувахме 15-тия рожден ден на сестричката ми СИЛВИЯ-тя почина. Знаеш какъв удър беше за цялото ми семейство ,но тогава човек става още по силен.От този ден на сам съм благодарна,че имам такива прекрасни родители,че имам човек който е безрезервно до мен и най-много съм благодарна за дъщеричката с която бог ме дари и внесе смисъл в живота ми.

Общи условия

Активация на акаунт